RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#190800  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2021.03.22. 20:57
Snake05 írta: 2021.03.22. 20:44 Elemezgettem egy kicsit az utolsó előtti Tiszttartó-féle TOP 40-et.

- The Weeknd-től a Save your tears kb. mindenhol listavezető, itt a nagyon megtisztelő 36. helyet birtokolja.
- Justin Bieber - Anyone új belépőként van megjelölve, pedig januárban párszor már lejátszották, aztán két hónapra elküldték pihenni. Sok dal járt már így, hogy viszonylag hamar felfedezték, párszor leadták, majd amikor újra elővették, már kikopott a nemzetkzi listákról (pl. I Miss u, Positions, Hold on tight). A legtöbbet pedig pár lejátszás után elfelejtik, pl. Taylor Swift Willow, Topic/A7S Why do you li to me.
- Olyan number one-ok vannak teljesen mellőzve, mint a Lemonade vagy a Driver's llicense. Van helyettük Beatrice, Gwen Stefani, Sophie Ellis Bextor és hasonlók.

Az ilyen ordító hibák miatt is időszerű volt már a vezetőség cseréje, de attól tartok, hogy a helyzet nem sokat fog javulni. :( Azért legyünk bizakodók.
Szia! Ez eddig itt az én melóm volt, teljesen ugyanilyen hozzászólásokkal boldogítottam a topikot egy évig. Össze-vissza elemezgettem a zenei szerkesztést, az aktuális nemzetközi listákat hasonlítottam össze a Petőfiével. Mindenben teljesen igazad van, és örülök, hogy tovább viszed a műszakot helyettem is. Mostanában én is pont ugyanezekre a dalcímekre és jelenségekre figyeltem fel. Az utolsó megjegyzéseddel pedig végképp egyetértek. Ami nekem a fentieken kívül még nagyon furcsa, hogy az utóbbi kb. 2 hétben már egy megveszekedett új zenét se tettek be a Top 15/Top 40 lajstromba, ami talán azért lehet, mert a vezetőség már lemondott arról, hogy befuttasson itt még bármilyen új zenét? (Nem is nagyon lehet, kivéve, ha 2-3 hétig akarnak még játszani valamit, mint a Kids Againt, a Willowt, a Space-t vagy az Over Now-t.) Nem mondok vele újat, mert sokan vagytok így ti is vele, én a Top 15-öt, ill. Megyesi Gábor műsorait - a hétvégi mixekkel együtt - fogom innen egyedül hiányolni, és már kutatom fel a forrásokat a környező országokból, hogy honnan fogok kb. ezekhez a Hot AC típusú új zenékhez hozzájutni. A napi listák elég szerencsésen egészítették ki a R1 mellett a hazai zenei felhozatalt (hiszen a R1 játssza a nagy Number One-okat is), a Petőfi napi rotációjáról és a listákon a zenék pozicionálásáról pedig én is, te is, és még sokan mások kifejtették a teljesen jogos véleményüket.
Itt szerintem nem új slágerek lesznek, hanem a meglévőket vagdossak majd ki rotációból, gondolom majd a Way Back Home-ot kivágják, pedig az egy tök jó szám. Persze kell helyette a további Beatrice, meg Ákos. :vomit: Kíváncsi leszek mi lesz elsején, gondolom az egész egy áprilisi tréfa. :( :(
 #190792  Szerző: shadoe

Snake05 írta: 2021.03.22. 20:44 Elemezgettem egy kicsit az utolsó előtti Tiszttartó-féle TOP 40-et.

- The Weeknd-től a Save your tears kb. mindenhol listavezető, itt a nagyon megtisztelő 36. helyet birtokolja.
- Justin Bieber - Anyone új belépőként van megjelölve, pedig januárban párszor már lejátszották, aztán két hónapra elküldték pihenni. Sok dal járt már így, hogy viszonylag hamar felfedezték, párszor leadták, majd amikor újra elővették, már kikopott a nemzetkzi listákról (pl. I Miss u, Positions, Hold on tight). A legtöbbet pedig pár lejátszás után elfelejtik, pl. Taylor Swift Willow, Topic/A7S Why do you li to me.
- Olyan number one-ok vannak teljesen mellőzve, mint a Lemonade vagy a Driver's llicense. Van helyettük Beatrice, Gwen Stefani, Sophie Ellis Bextor és hasonlók.

Az ilyen ordító hibák miatt is időszerű volt már a vezetőség cseréje, de attól tartok, hogy a helyzet nem sokat fog javulni. :( Azért legyünk bizakodók.
Szia! Ez eddig itt az én melóm volt, teljesen ugyanilyen hozzászólásokkal boldogítottam a topikot egy évig. Össze-vissza elemezgettem a zenei szerkesztést, az aktuális nemzetközi listákat hasonlítottam össze a Petőfiével. Mindenben teljesen igazad van, és örülök, hogy tovább viszed a műszakot helyettem is. Mostanában én is pont ugyanezekre a dalcímekre és jelenségekre figyeltem fel. Az utolsó megjegyzéseddel pedig végképp egyetértek. Ami nekem a fentieken kívül még nagyon furcsa, hogy az utóbbi kb. 2 hétben már egy megveszekedett új zenét se tettek be a Top 15/Top 40 lajstromba, ami talán azért lehet, mert a vezetőség már lemondott arról, hogy befuttasson itt még bármilyen új zenét? (Nem is nagyon lehet, kivéve, ha 2-3 hétig akarnak még játszani valamit, mint a Kids Againt, a Willowt, a Space-t vagy az Over Now-t.) Nem mondok vele újat, mert sokan vagytok így ti is vele, én a Top 15-öt, ill. Megyesi Gábor műsorait - a hétvégi mixekkel együtt - fogom innen egyedül hiányolni, és már kutatom fel a forrásokat a környező országokból, hogy honnan fogok kb. ezekhez a Hot AC típusú új zenékhez hozzájutni. A napi listák elég szerencsésen egészítették ki a R1 mellett a hazai zenei felhozatalt (hiszen a R1 játssza a nagy Number One-okat is), a Petőfi napi rotációjáról és a listákon a zenék pozicionálásáról pedig én is, te is, és még sokan mások kifejtették a teljesen jogos véleményüket.
 #190791  Szerző: Snake05

Elemezgettem egy kicsit az utolsó előtti Tiszttartó-féle TOP 40-et.

#190771  Szerző: Gergo99

Egykori beteges MR2-fanatikusként én is bizakodva várom, hogy mi fog ebből kisünli. :)
 #190726  Szerző: troll

Béci09 írta: 2021.03.17. 20:43 Azt írtam, hogy az igényes hallgató józanul ítéli meg a rádiókat, EZÉRT tudja, hogy a Petőfi szar, de legalábbis nem jó.

Rohadtul nem ezt írtad, de mindegy is... az előzmény nem felejt. ^^
 #190720  Szerző: shadoe

Béci09 írta: 2021.03.17. 20:43 ... az igényes hallgató józanul ítéli meg a rádiókat, EZÉRT tudja, hogy a Petőfi szar, de legalábbis nem jó.
... És nem hivatkozik hallgatottsági adatokra, hogy ezzel mentegesse Titusz urat. Két okból nem hivatkozik: egyrészt értelmetlen összehasonlítani a 2016 utáni állapotokat a 2016 előttivel. Majd akkor tessenek nekem hallgatottsági adatokra hivatkozni a Petőfivel kapcsolatban, és bemagyarázni, hogy ez milyen szuperül összerakott rádió volt, aminek ellenében rá se tekerne az ember a R1-re, vagy a Retro-ra, ha mellette a Class Fm is ott versenyez országosan, és a Music Fm is. Majd akkor, ha van még a Pityófit megszorongató 2-3 versenytárs egy kiélezettebb médiahelyzetben, AKKOR moshatjuk Ágnes asszony véres lepedőjét a Petőfi "übermagas" hallgatottsági adataival, és igazolhatjuk a fantazmagóriánkat, hogy ez egy rettenetesen hiányzó "mainstream-Hot AC-magyar csókos kedvencek" kotyvalék lesz ápr. 1. után a magyar országos éterből. Addig megfelelő riválisok híján NEM. És még nem beszéltem arról a problémáról, hogy az életben van olyan verzió, médiumok terén is, hogy el bírunk vonatkoztatni a számoktól és mennyiségektől, és bírunk minőségben is gondolkodni. Már aki.
 #190719  Szerző: LG

Béci09 írta: 2021.03.17. 20:43 - egy országos rádió Gumimaci magazin előfizetést sóz a hallgatóira, mint nyereményt,
Buci Maci egyébként
 #190716  Szerző: Béci09

troll írta: 2021.03.17. 20:16 Ha te / vagy ti öten-hatan vagytok az igényes hallgatók és mindenki más igénytelen...
Ilyet nem írtam, légy szíves ne forgasd ki a szavaimat. Azt írtam, hogy az igényes hallgató józanul ítéli meg a rádiókat, EZÉRT tudja, hogy a Petőfi szar, de legalábbis nem jó. Vagy szerinted korrekt szakmailag , hogy...
- egy országos rádiónak rosszabb arculata van, mint akármelyik kisköz- vagy iskolarádiónak,
- egy országos rádió Gumimaci magazin előfizetést sóz a hallgatóira, mint nyereményt,
- az óra első dala mindig kb. 10 különböző dalból kerül ki, amikből kb. félévente cserélnek ki egyet,
- olyan dalokat kamuznak be világslágerként, mint a Fighting with myself, vagy az ominózus Streets of you,
- a délelőtti műsor abból áll, hogy a műsorvezető nyilvánvalóan nem létező SMS-eket olvas be, a délutáni műsorban pedig egy erőltetett témához érkező, valószínűleg szintén nem létező hozzászólásokat, STB.????
 #190715  Szerző: troll

Béci09 írta: 2021.03.17. 20:07 De bizony, én normális/igényes hallgatónak tartom magam, mert elfogulatlanul, de kritikusan állok hozzá minden rádióhoz, és mindenféle elfogultság nélkül ki is merem jelenteni, hogy a Tiszttartó-féle Petőfi egy kalap szar.

Ha te / vagy ti öten-hatan vagytok az igényes hallgatók és mindenki más igénytelen... akkor ideje lenne megfordulni azon a bizonyos lovon.
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 625