RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#190964  Szerző: homerhamm

Reggel 8:11 Panic at the Disco...
Hol az új vezérigazgató??? 10kor kezd?
 #190941  Szerző: kifli

Hát én eskü felkötöm magamat, ha eme kiváló rádió tényleg megszűnik. Számomra már nem élet az élet EaglyEye Cherry, Panic at the disco, Alvaro Soler nélkül! Honnan fogom én tudni1, hogy mi az új sláger, ha Titusz úr nem fogja prezentálni őket minden óra 20-kor és 45-kor? Honnan tudnám, hogy melyik dal magyar, ha nem mondják be előtte? Ám a legnagyobb fájdalm az lesz, ha nem hallhatom többé a petőfis géniuszok napokkal korábban felvett "élő" megszólalásait. Killerbálint meg a xanaxos Megyó fog a legjobban hiányozni. No meg ott a szerencsétlen háttérstáb akik szintén mennek a süllyesztőbe, pedig milyen szorgosan gyártották a kissé cringe napi témákat meg a kamuüzeneteket. S ennek a csodálatosan felépített remekműnek miért kell eltűnnie? Csupán D.Szilu agymenése miatt!
Kegyetlen az élet!
 #190930  Szerző: noartist

Bocsi mindenkitől, de így volt a leggyorsabb törölni a hülyegyereket az idézetekkel együtt. Ment a tiltás rá. Megint...
 #190913  Szerző: Béci09

Törölve.
 #190904  Szerző: homerhamm

Petőfit összehasonlítani egy influenszerrel? Petőfi legalább letett valamit az asztalra, míg az influenszerek csak a ....-at mutogatják. :vomit: Ezért is ilyen a mai újságírás....
 #190901  Szerző: kondalyuk

nermalcat írta: 2021.03.29. 21:15
kondalyuk írta: 2021.03.29. 20:05
nermalcat írta: 2021.03.29. 16:55
Azért a "Petőfi, a rocksztár" szlogen elég egyértelmű utalás. Nostradamus sajnos nem vagyok, úgyhogy további jóslásba nem bocsátkozom, egy hét múlva majd többet tudunk.
A "Petőfi, a rocksztár" a közös bicentenárium-projekt elnevezése, nem a rádió új szlogenje.
Hidd el, ezzel én is tisztában vagyok. De miért adnának ilyen hülye címet a projektnek, ha nem rockzenével akarnák teletömni a rádiót? Semmi bajom a stílussal egyébként, csak el kell találni a megfelelő arányt. Az új Petőfinél meg nyilván nem fognak nézni semmilyen hallgatói igényt, ideológiai és haveri alapon fognak bekerüni a zenék, magyarán még több Beatrice, Ákos, Ismerős Arcok, Rúzsa Magdi és hasonlók. Annyira nem baj, mert végül is nem kereskedelmi rádió, csak nem kéne szajkózni azt a pofátlan hazugságot, hogy a fiatalokhoz akarnak szólni. Mondhatnám, hogy kár lesz a mostani Petőfiért, mert kiváló ügynök volt, de akkor hazudnék.
A videóban, amit belinkeltem, elmondják, hogy a projekt lényege, hogy Petőfi alakját, mint forradalmár, költő stb, közelebb hozzák a mai fiatalokhoz, mivel véleményük szerint Petőfi volt a maga kora "rocksztárja" - értsd influenszere, trendi, útmutató szereplője. Én így értelmeztem az elmondottakat és leírtakat. Leginkább a projektről beszéltek, a rádióról két dolgot tudunk: több magyar zene, több kulturális tartalom. Az összes többi találgatás.

Egyébként a többi dologgal, amit írtál, egyetértek.
 #190900  Szerző: nermalcat

kondalyuk írta: 2021.03.29. 20:05
nermalcat írta: 2021.03.29. 16:55
kondalyuk írta: 2021.03.29. 15:34 Miből gondoljátok, hogy bármi is történni fog április 1-jén és hogy sok rockzene lesz?
Azért a "Petőfi, a rocksztár" szlogen elég egyértelmű utalás. Nostradamus sajnos nem vagyok, úgyhogy további jóslásba nem bocsátkozom, egy hét múlva majd többet tudunk.
A "Petőfi, a rocksztár" a közös bicentenárium-projekt elnevezése, nem a rádió új szlogenje.
Hidd el, ezzel én is tisztában vagyok. De miért adnának ilyen hülye címet a projektnek, ha nem rockzenével akarnák teletömni a rádiót? Semmi bajom a stílussal egyébként, csak el kell találni a megfelelő arányt. Az új Petőfinél meg nyilván nem fognak nézni semmilyen hallgatói igényt, ideológiai és haveri alapon fognak bekerüni a zenék, magyarán még több Beatrice, Ákos, Ismerős Arcok, Rúzsa Magdi és hasonlók. Annyira nem baj, mert végül is nem kereskedelmi rádió, csak nem kéne szajkózni azt a pofátlan hazugságot, hogy a fiatalokhoz akarnak szólni. Mondhatnám, hogy kár lesz a mostani Petőfiért, mert kiváló ügynök volt, de akkor hazudnék.
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 627