Ahogy az várható volt egyenlőre nem igazán van látható jele annak, hogy valamire készülnének. A napi playlist-et böngészve is csak arra tudok következtetni, hogy még Titusz keze van benne.
Milu írta: ↑2021.04.01. 20:09Viszont egy ideig csak hétköznap reggel szólt a recurrent magyar adag. Kivéve Feró, meg Ákos. Ők mindig.shadoe írta: ↑2021.04.01. 19:08 A napi playlist tartalmaz Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó, United, Quimby számokat, akik eddig szerintem nem szóltak a Titusz Fm-en. Több óra is egymás után 4 külföldi számmal kezdődött, köztük egy darab magyar szám sem volt, ez is új jelenség. Egyelőre nekem oltári nagy katyvasznak tűnik a playlist, feltételezhetően az átmenet okozza a káoszt.Az ő dalaik eddig is szóltak a Petőfin. Egyedül Cserháti számít újdonságnak, de ő sem most került be a repertoárba, hanem még decemberben.
shadoe írta: ↑2021.04.01. 19:08 A napi playlist tartalmaz Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó, United, Quimby számokat, akik eddig szerintem nem szóltak a Titusz Fm-en. Több óra is egymás után 4 külföldi számmal kezdődött, köztük egy darab magyar szám sem volt, ez is új jelenség. Egyelőre nekem oltári nagy katyvasznak tűnik a playlist, feltételezhetően az átmenet okozza a káoszt.Az ő dalaik eddig is szóltak a Petőfin. Egyedül Cserháti számít újdonságnak, de ő sem most került be a repertoárba, hanem még decemberben.
shadoe írta: ↑2021.04.01. 19:08 A napi playlist tartalmaz Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó, United, Quimby számokat, akik eddig szerintem nem szóltak a Titusz Fm-en. Több óra is egymás után 4 külföldi számmal kezdődött, köztük egy darab magyar szám sem volt, ez is új jelenség. Egyelőre nekem oltári nagy katyvasznak tűnik a playlist, feltételezhetően az átmenet okozza a káoszt.Napközben nem vettem észre változást a playlistbs, volt sok magyar szám. Na de éjjel 7 külföldi zene volt egymás után!