RADIOSITE Fórum

• Best FM

#191019  Szerző: potyi

IGEN! Minden elismerésem a stábnak, kifaszázták a Bestet, nálam mostantól első programhelyes. Talán a 90-es éveket elengedhetnék teljesen, de alapvetően szerintem nagyon jó lett, vizuális arculat, website és on air tartalom terén is. Még a nyíregyházit és a Rádió M-et bekapcsolhatnák a hálóba azért, meg ha esnek ki a 89.5 miatt a Rádió1-től vidéki frekik, azokat is. Csak DJ műsor ne legyen, meg sokat szövegelős reggeli. :)

Jöhetne egy ugyanilyen ráncfelvarrás a Rádió1-re és a Retrora (ott már csak az arculatra). :)
 #191018  Szerző: nermalcat

Béci09 írta: 2021.04.02. 16:15 Mintha egy hangyányit javult volna a playlist a hálózatosítás óta, találkoztam pár 2018-2019 körüli dallal is, viszont furcsamód mind magyar volt.
A magyar zenei vállalás miatt van, amit csak öt évnél nem régebbi magyar dalokkal lehet teljesíteni. Értelemszerűen a hálózat legmagasabb magyarzenearány-vállalású tagjának kvótáját kell teljesítenie az egész hálózatnak, hacsak nem a helyi sávba akarják belesűríteni a rádió profiljába nem is illő magyar dalokat.
 #191017  Szerző: Béci09

Mintha egy hangyányit javult volna a playlist a hálózatosítás óta, találkoztam pár 2018-2019 körüli dallal is, viszont furcsamód mind magyar volt.
 #191015  Szerző: nermalcat

Úgy nézem, azóta minden hibát javítottak a bestfm.hu-n és a bestfmbudapest.hu-n, a bestfmnyiregyhaza.hu-n is lecserélték a logót, úgyhogy már csak az egrit kéne javítani. Egyébként Király Kitti (KoronaFM100) is itt fog dolgozni, de azt még nem tudni, hogy mikor lesz adásban.
 #190988  Szerző: potyi

1) Ha jól hallottam, 14-18 közt van a helyi blokk.
2) A vizuális arculat nekem is bejön, de a weboldalon vannak hibák bőven. Pl. betöltésnél még a régi logó villog középen, nagyon ronda a bal felső sarokban a belógós fő logo, alul az van, hogy "Médiaszolgáltató: Best Radi.", nincs fent a bestfm.hu-n és a bestfmbudapest.hu-n sem a Szolnok 102.4 a frekiválasztóban, ez a frekiválasztó ráadásul szét van esve.
 #190983  Szerző: Béci09

Tomi76 írta: 2021.04.01. 16:26 A budapesti 99.5 honlapja szerint már csak két műsorvezető osztozik a napon, reggel 7 és 19:00 között. Király Dávid 7:00-13:00, B. Németh Dia pedig 13:00-19:00 között vezeti a sávot.
Biztos, hogy ez csak ideiglenes állapot. Nagy tételben fogadnék, hogy Harsányi itt fog kikötni heteken belül.
nermalcat írta: 2021.04.01. 16:29 A vizuális arculatot viszont egységesítették az összes online felületen, szerintem jól sikerült.
Azért vannak még hiányosságok, az egri és a nyíregyi honlapon például még a régi logó van kint.
 #190978  Szerző: nermalcat

A vizuális arculatot viszont egységesítették az összes online felületen, szerintem jól sikerült.
 #190976  Szerző: Tomi76

A budapesti 99.5 honlapja szerint már csak két műsorvezető osztozik a napon, reggel 7 és 19:00 között. Király Dávid 7:00-13:00, B. Németh Dia pedig 13:00-19:00 között vezeti a sávot.
 #190965  Szerző: potyi

Szerintem még lesz egy megújulás is, de nem sikerült a hálózattal együtt megugrani. Az mindenesetre meglepett, hogy a debreceni logóját is lecserélték. De csak azt. :D

Egyelőre nagyon kaotikus nekem az egész.
 #190963  Szerző: zenefalo

Valamit kezdhetnének már ezzel a hangzással, erőtlen, dinamikátlan, túlprocesszált, fülsértő számomra. :hit:
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 78