RADIOSITE Fórum

• Best FM

#191036  Szerző: djlacee

Derrick írta: 2021.04.02. 21:55 ...
A stílus maga az ember
 #191033  Szerző: Derrick

Richmonde írta: 2021.04.02. 21:36
Derrick írta: 2021.04.02. 21:16
potyi írta: 2021.04.02. 18:38 IGEN! Minden elismerésem a stábnak, kifaszázták a Bestet, nálam mostantól első programhelyes. Talán a 90-es éveket elengedhetnék teljesen, de alapvetően szerintem nagyon jó lett, vizuális arculat, website és on air tartalom terén is. Még a nyíregyházit és a Rádió M-et bekapcsolhatnák a hálóba azért, meg ha esnek ki a 89.5 miatt a Rádió1-től vidéki frekik, azokat is. Csak DJ műsor ne legyen, meg sokat szövegelős reggeli. :)

Jöhetne egy ugyanilyen ráncfelvarrás a Rádió1-re és a Retrora (ott már csak az arculatra). :)

Örülök hogy neked ennyi is elég a boldogsághoz . Nyilván senkitől nem lehet elvárni a fejlődést ( így tőled sem ) Ez az egész hálózatos elindulás kínos volt / szekunder szégyen, egy szakmai ember számára . Hála az égnek Potyi, neked bejön a a Potyis is ( ha nem vágnád ez egy wc típus )
Szakmai ember vagy? Akkor biztosan megy szakmai nyelven is. Szekunder szégyenérzet azokban alakul ki leginkább, akik ezeket az erősen szubjektív, neoprimitív posztokat valóban a szakmából olvassák. A szakmai ember pontosan tudja, hogy minden elindulásban kódolva van a technikai problémák sora és az emberi tényező. Ez a világon mindenhol így működik, még a Lajtán túl is.
Részint nem vagyok Fly rajongó, illetve ha nektek ez a brand elindítása megfelel, akkor gratulálok. Nem én megyek szembe a forgalommal , de ezt ti is tudnátok ha nem a meglévő pocsék Magyar rádiókat hallgatnátok. Hála az égnek jött valami ami lakossági, tehát ti vagytok a célcsoport.
 #191032  Szerző: Richmonde

potyi írta: 2021.04.02. 18:38 IGEN! Minden elismerésem a stábnak, kifaszázták a Bestet, nálam mostantól első programhelyes. Talán a 90-es éveket elengedhetnék teljesen, de alapvetően szerintem nagyon jó lett, vizuális arculat, website és on air tartalom terén is. Még a nyíregyházit és a Rádió M-et bekapcsolhatnák a hálóba azért, meg ha esnek ki a 89.5 miatt a Rádió1-től vidéki frekik, azokat is. Csak DJ műsor ne legyen, meg sokat szövegelős reggeli. :)

Jöhetne egy ugyanilyen ráncfelvarrás a Rádió1-re és a Retrora (ott már csak az arculatra). :)
Örülök hogy neked ennyi is elég a boldogsághoz . Nyilván senkitől nem lehet elvárni a fejlődést ( így tőled sem ) Ez az egész hálózatos elindulás kínos volt / szekunder szégyen, egy szakmai ember számára . Hála az égnek Potyi, neked bejön a a Potyis is ( ha nem vágnád ez egy wc típus )
Szakmai ember vagy? Akkor biztosan megy szakmai nyelven is. Szekunder szégyenérzet azokban alakul ki leginkább, akik ezeket az erősen szubjektív, neoprimitív posztokat valóban a szakmából olvassák. A szakmai ember pontosan tudja, hogy minden elindulásban kódolva van a technikai problémák sora és az emberi tényező. Ez a világon mindenhol így működik, még a Lajtán túl is.
 #191031  Szerző: nermalcat

Te mit csináltál volna másképp, ha te irányítanád a Best FM-et? Komolyan érdekelne, mert én még tőled érdemi hozzászólást nem olvastam, csak azt, hogy minden fos, Sivák egy balf@sz és hozzák vissza Mcfly-t, mert ő bezzeg egy zseni, aki pedig nem ért egyet veled, az hülye. Gondolom, a töménytelen mennyiségű, "Fuck Sivak, Mcfly was good" szintű komment a Soundcloud-on, Youtubeon szintén neked köszönhető.
 #191029  Szerző: Derrick

#191019  Szerző: potyi

IGEN! Minden elismerésem a stábnak, kifaszázták a Bestet, nálam mostantól első programhelyes. Talán a 90-es éveket elengedhetnék teljesen, de alapvetően szerintem nagyon jó lett, vizuális arculat, website és on air tartalom terén is. Még a nyíregyházit és a Rádió M-et bekapcsolhatnák a hálóba azért, meg ha esnek ki a 89.5 miatt a Rádió1-től vidéki frekik, azokat is. Csak DJ műsor ne legyen, meg sokat szövegelős reggeli. :)

#191018  Szerző: nermalcat

Béci09 írta: 2021.04.02. 16:15 Mintha egy hangyányit javult volna a playlist a hálózatosítás óta, találkoztam pár 2018-2019 körüli dallal is, viszont furcsamód mind magyar volt.
A magyar zenei vállalás miatt van, amit csak öt évnél nem régebbi magyar dalokkal lehet teljesíteni. Értelemszerűen a hálózat legmagasabb magyarzenearány-vállalású tagjának kvótáját kell teljesítenie az egész hálózatnak, hacsak nem a helyi sávba akarják belesűríteni a rádió profiljába nem is illő magyar dalokat.
 #191017  Szerző: Béci09

Mintha egy hangyányit javult volna a playlist a hálózatosítás óta, találkoztam pár 2018-2019 körüli dallal is, viszont furcsamód mind magyar volt.
 #191015  Szerző: nermalcat

Úgy nézem, azóta minden hibát javítottak a bestfm.hu-n és a bestfmbudapest.hu-n, a bestfmnyiregyhaza.hu-n is lecserélték a logót, úgyhogy már csak az egrit kéne javítani. Egyébként Király Kitti (KoronaFM100) is itt fog dolgozni, de azt még nem tudni, hogy mikor lesz adásban.
 #190988  Szerző: potyi

1) Ha jól hallottam, 14-18 közt van a helyi blokk.
2) A vizuális arculat nekem is bejön, de a weboldalon vannak hibák bőven. Pl. betöltésnél még a régi logó villog középen, nagyon ronda a bal felső sarokban a belógós fő logo, alul az van, hogy "Médiaszolgáltató: Best Radi.", nincs fent a bestfm.hu-n és a bestfmbudapest.hu-n sem a Szolnok 102.4 a frekiválasztóban, ez a frekiválasztó ráadásul szét van esve.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 77