Derrick írta: ↑2021.04.02. 21:16
potyi írta: ↑2021.04.02. 18:38
IGEN! Minden elismerésem a stábnak, kifaszázták a Bestet, nálam mostantól első programhelyes. Talán a 90-es éveket elengedhetnék teljesen, de alapvetően szerintem nagyon jó lett, vizuális arculat, website és on air tartalom terén is. Még a nyíregyházit és a Rádió M-et bekapcsolhatnák a hálóba azért, meg ha esnek ki a 89.5 miatt a Rádió1-től vidéki frekik, azokat is. Csak DJ műsor ne legyen, meg sokat szövegelős reggeli. 
Jöhetne egy ugyanilyen ráncfelvarrás a Rádió1-re és a Retrora (ott már csak az arculatra).
Örülök hogy neked ennyi is elég a boldogsághoz . Nyilván senkitől nem lehet elvárni a fejlődést ( így tőled sem ) Ez az egész hálózatos elindulás kínos volt / szekunder szégyen, egy szakmai ember számára . Hála az égnek Potyi, neked bejön a a Potyis is ( ha nem vágnád ez egy wc típus )
Te mit csináltál volna másképp, ha te irányítanád a Best FM-et? Komolyan érdekelne, mert én még tőled érdemi hozzászólást nem olvastam, csak azt, hogy minden fos, Sivák egy balf@sz és hozzák vissza Mcfly-t, mert ő bezzeg egy zseni, aki pedig nem ért egyet veled, az hülye. Gondolom, a töménytelen mennyiségű, "Fuck Sivak, Mcfly was good" szintű komment a Soundcloud-on, Youtubeon szintén neked köszönhető.