Nekem éppenséggel nem szúrja a szemem, ha egy keresztény rockzenekar pont a kereszténység egyik legfontosabb ünnepnapján kap 50 percet a közszolgálatiban. Vagy talán a Streets Of You, a Shine A Light vagy a Move On sokadik lejátszása jobban idevaló? Legalább valamit kitaláltak az öt éve dögunalom zenei szerkesztés ellenében. Ez az irány nem biztos, hogy a legjobb, de legalább újítás és legalább elindul a rádió valamerre. Egyébként ha valaki nagyon hapcizik a keresztény szótól, annak elmesélem, hogy 2010 körül agyonhallgattam egy fiataloknak szóló, keresztény zenés rádiót, ahol minőségi pop szólt, és amikor írtam nekik levelet Ausztráliába, még azonnali válaszra is méltattak. (Hány üzenetet is írtam a Petőfinek 5 év alatt megválaszolatlanul??? :O ) Akkor ébredtem rá, hogy a keresztény pop-rockot lehet nagyon minőségi színvonalon is csinálni. Az akkori előadók, mint a Kutless, a 4th Avenue Jones, Toby Mac, az Evermore vagy a Sanctus Real nálam verték az akkori mainstream popzenét. De tudtommal a Dalban is futott idén keresztény előadó, és elég sokáig is vitte, meg a dal is jó volt. Nyitott fül, nyitott szem, és kevesebb pampogás, és máris beljebb vagyunk.