RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#191163  Szerző: nermalcat

fp4474 írta: 2021.04.07. 07:40
nermalcat írta: 2021.04.06. 21:44 Majd meglátjuk mit tud alakítani valós versenyhelyzetben, ha a Best FM mozgósítja a rejtett erőtartalékait. :D
Az én szubjektív megítélésem szerint a Sláger csak szerencsétlenkedik, mióta van, nem sikerül egyről a kettőre jutnia. Úgy cserélgetik a zenei kínálatot és a műsorvezetőket, mint más az alsógatyát, de egyik irány sem működött még jól. Most épp ez a Danubius-copy format megy, gondolom, a Retro Sláger Rádió-utánzattá alakulása miatt, de egy év múlva már megint teljesen más lesz, és ez így fog menni, amíg bevégzik. Gondolom, ez 2023-ban meg is fog történni.
Moderálva.
Tévedsz, engem az egész politika hidegen hagy, de ha mindenképp választani kell, akkor az MKKP-t támogatom. A rádiókat pedig sosem a tulajdonos politikai kötődése alpaján ítélem meg, bármennyire is szeretnéd ezt bemagyarázni magadnak. Amúgy meg nyugodtan gondolj amit akarsz, engem nem izgat. És most rohanok, már vár a magángépem, megyek a felcsúti kocsmába Viktorral sörözni . :smoke:
 #191162  Szerző: fp4474

Moderálva.
 #191148  Szerző: nermalcat

Majd meglátjuk mit tud alakítani valós versenyhelyzetben, ha a Best FM mozgósítja a rejtett erőtartalékait. :D
Az én szubjektív megítélésem szerint a Sláger csak szerencsétlenkedik, mióta van, nem sikerül egyről a kettőre jutnia. Úgy cserélgetik a zenei kínálatot és a műsorvezetőket, mint más az alsógatyát, de egyik irány sem működött még jól. Most épp ez a Danubius-copy format megy, gondolom, a Retro Sláger Rádió-utánzattá alakulása miatt, de egy év múlva már megint teljesen más lesz, és ez így fog menni, amíg bevégzik. Gondolom, ez 2023-ban meg is fog történni.
 #191146  Szerző: mihalylovics

noartist írta: 2021.04.03. 15:48 Hosszú idő után először kapcsoltam a Slágerre, és csak elismerően tudok csettinteni.

A nevétől függetlenül is az jutott eszembe róla pár órányi hallgatást követően, hogy ha 2009-ben nem kaszálják el a Sláger Rádiót, az napjainkban valami ilyesmi lenne zeneileg és programját tekintve is (leszámítva a reggeli sávot).

Remélem, mire beérett hosszú érlelési időt követően, nem megy ez is a levesbe hamarosan.
Engem inkább az egykori Danubius Rádióra emlékeztet, mind zeneileg, mind egyéb dolgokban is, pl. a szlogen is enyhén hajaz rá (Zene, amit mindannyian szeretünk vs. Minden, amit szeretünk) de egy dologban biztosan egyet érthetünk: méltó helyen él tovább a név.
 #191052  Szerző: noartist

Hosszú idő után először kapcsoltam a Slágerre, és csak elismerően tudok csettinteni.

A nevétől függetlenül is az jutott eszembe róla pár órányi hallgatást követően, hogy ha 2009-ben nem kaszálják el a Sláger Rádiót, az napjainkban valami ilyesmi lenne zeneileg és programját tekintve is (leszámítva a reggeli sávot).

Remélem, mire beérett hosszú érlelési időt követően, nem megy ez is a levesbe hamarosan.
 #190286  Szerző: kondalyuk

zenefalo írta: 2021.02.06. 10:47 Nem értem miért, de egyre több szöveges műsor jelenik meg a rádióban minden este 20 óra után, kivétel péntek-szombat. A szombati Sláger Dj is 2 órányi hosszúságra lett csökkentve, 22 óra után beszélgetős műsor van. Ennyire közszolgálativá akar válni a Sláger?
Én nem vettem észre akkora változást. Amikor még a 80-asok 8-kor és 90-esek 9-kor című műsorok szóltak minden hétköznap 20:00-tól, akkor is érezhető volt, hogy sokkal több a szöveges tartalom. Két dalonként - néha irreálisan hosszú - felvezető szöveg volt hallható egy adott együttesről. Szerintem ezt próbálták tavaly feldobni a Hazai Sláger és Friss Sláger műsorokkal, de ott is maradt a magas szövegidő-arány. De lehetséges, hogy ezekhez képest is többet beszélnek az új esti műsorokban azok jellege miatt.
De még mindig inkább ez, minthogy felolvassanak egy komplett Wikipédia-cikket két dal között...
 #190285  Szerző: LuciFerko

ClassCredo írta: 2021.02.22. 13:53 Hamarosan a három új műsor mellett egy negyedik is színesíteni fogja a Sláger FM műsorpalettáját, hiszen "Magyarországon először a rádióban keressük a legnagyobb tehetségeket." - olvasható a verseny leírásában.
https://www.slagerfm.hu/slider.php?slider_id=1
Jazzyn volt hasonló. :gülü2:
 #190281  Szerző: ClassCredo

Hamarosan a három új műsor mellett egy negyedik is színesíteni fogja a Sláger FM műsorpalettáját, hiszen "Magyarországon először a rádióban keressük a legnagyobb tehetségeket." - olvasható a verseny leírásában.
https://www.slagerfm.hu/slider.php?slider_id=1
 #190101  Szerző: mihalylovics

zenefalo írta: 2021.02.06. 10:47 Nem értem miért, de egyre több szöveges műsor jelenik meg a rádióban minden este 20 óra után, kivétel péntek-szombat. A szombati Sláger Dj is 2 órányi hosszúságra lett csökkentve, 22 óra után beszélgetős műsor van. Ennyire közszolgálativá akar válni a Sláger?
Lehet, hogy durva vállalások miatt vannak betojva.
 #190088  Szerző: zenefalo

Nem értem miért, de egyre több szöveges műsor jelenik meg a rádióban minden este 20 óra után, kivétel péntek-szombat. A szombati Sláger Dj is 2 órányi hosszúságra lett csökkentve, 22 óra után beszélgetős műsor van. Ennyire közszolgálativá akar válni a Sláger?
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 102