Igazából kár is találgatni, simán lehet, hogy minden megy a Besthez, és a R1-nek csak a 89.5 marad. Tulajdonképpen lenne is értelme.
Béci09 írta: ↑2021.04.06. 18:21 Ezt a 10 ésves arculatot meg a 20 éves szlogent amúgy le kéne cserélni, mielőtt a 89.5-ön elindulnak.Nehézkes lenne, főleg a powerintro-k miatt. Ugyanaz a helyzet, mint a debreceni Best FM-nél, ott sem nyúltak hozzá inkább. Plusz itt még van a megszámlálhatatlan mennyiségű helyi szignál és spot, legalább egy hónapig tartana az összeset újravenni. Úgyhogy én nagy változásra nem szmítok, legfeljebb kisebb csiszolásokra, de azok folyamatosan vannak, csak nem annyira feltűnőek. A szlogen meg az egyik legjobb az országban szerintem, frappáns, rímre épülő, utal a rádió formatjára. Isten őrizzen attól, hogy kidobják.
robert11 írta: ↑2021.04.06. 20:00 Eszembe jutott még egy régi r1es műsorvezető Mákszem Levi. Én azt hallottam, hogy elképzelhető hogy a Bestre megy. erről tud valaki valamit esetleg? Nem itt a fórumon mondták, és az illető is csak feltételezte azért is kérdezem.Tényleg odament, szombat-vasárnap 7-13 óra között van adásban.