RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#191255  Szerző: almos629

Az mondjuk érdekes, hogy a Friday két lejátszás után egyből a 17. helyen debütált.
 #191254  Szerző: adam1400

egész jó a top 50 sok új dal van benne
 #191252  Szerző: Adam

Snake05 írta: 2021.04.09. 19:32 Szerencsére az új zenékkel kapcsolatban nem lett igazam (vagy csak megijedtek tőlem és felülírták a terveket), ma ugyanis a "Big" és a "Friday" került be, mindkettő viszonylag friss dal, jók is, és illenek a R1 arculatába. Ilyenből kéne sokkal több. Ami még fontos lenne, hogy egyenletesen elosztva tegyék be a dalokat a rotációba, ne az legyen, hogy három nap alatt alatt nyolc kerül be, utána meg egy hónapig semmi.
(Remélem, a "Fly away"-t megúsztuk. Onnan gondoltam, hogy be fog kerülni, hogy a honlapon írtak róla egy magasztaló cikket.)
Martin Jensen - Solo Dance 2016-ból bekerült pár napja a rotációba. Nem túl gyakran megy, tegnap éjfél után pár perccel elkaptam, és most 10:45 körül is lement. Na ilyenből kellene több! Még tudnék mondani hasonlókat. 5-10 év távlatából. De nem egy idétlen 2020-2021-es mixben, hanem eredetiben (ez szerencsére eredetiben került vissza).
 #191250  Szerző: Béci09

tomee írta: 2021.04.10. 08:12 Felmerült egyébként bennem gondolatkisérletként, hogy a 92,9 kiutalása, és a R1 esetleges 89,5-re költözése után, vajon a szintén pályázatból kizárt LBK Médiaszolgáltató kérvényezni fogja-e 96,4 használatát (ahogyan a 99,5-ön is ment még egy ideig a Magyar FM a Retro költözése utána). Ezek után már nem lepődnék meg semmin.
Ha van rá anyagi kapacitás, tuti nem mondanak le a 96.4-ről. Hálózathoz szar, de a 98.0, 92.9-nél sokkal jobb, egy csak pesten sugárzó rádiónak tökéletes. Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy melyen rádiót akarnak indítani, mert kb. az összes tematika foglalt már. Esetleg egy rockadóval meg lehetne próbálkozni, hogy most piacképes-e (Rock FM-nek nem tudom, mekkora volt a hallgatottsága).
 #191249  Szerző: tomee

Felmerült egyébként bennem gondolatkisérletként, hogy a 92,9 kiutalása, és a R1 esetleges 89,5-re költözése után, vajon a szintén pályázatból kizárt LBK Médiaszolgáltató kérvényezni fogja-e 96,4 használatát (ahogyan a 99,5-ön is ment még egy ideig a Magyar FM a Retro költözése utána). Ezek után már nem lepődnék meg semmin.
 #191248  Szerző: shadoe

Akkor tévedtem. Én csak a 18-20 h közti sávot illetően vagyok képben. Ezek után kezdek nem megnyugodni "Fly Away" ügyben. :(
 #191244  Szerző: potyi

A műsor nem rossz.

Egyes vidéki frekik hangzása (Miskolc, Tarján, Balaton stb.) viszont továbbra is hányadék. Ezt időről-időre beírom, amíg nem javítják meg. :D
 #191242  Szerző: Rickykeee23

Snake05 írta: 2021.04.09. 20:04
adam1400 írta: 2021.04.09. 20:00
shadoe írta: 2021.04.09. 19:49

Valaki egyébként pár hete megpendítette, hogy a Jerusalema is bekerül, de szerencsére nem lett igaza.
Nem? :D Pedig ma debütált 16.51-kor Tominál :D bár én se hallottam, de nem tudom újdonságként mondta-e be.
Én voltam. :D Ezek szerint akkor mégiscsak igazam lett. Sorry mindenkitől, ha az én hozzászólásom adta nekik az ötletet!
Jaja, ma debütált Tominál órazáró zeneként. Igazából úgy konfolta, hogy már hallhattuk remixben a mixműsorokban, de az eredetije egy 2019-es muzsika. Most lett akkora track, hogy érdemes pengetni rotációban.

Természetesen nem ezekkel a szavakkal, de ez a lényege. :D
Petőfit nem hallgatok (ott ha jól tudom már nyomják egy ideje), 104,6 Best FM-et meg nem folyamat (ott találkoztam vele először és elég sűrűn játszák) Szóval úgy vagyok vele, hogy személy szerint nekem jól esett az R1-en hallani. Hamvai szokott nyomni (azt hiszem egy saját) remixet. Az meg kifejezetten átjön!
 #191239  Szerző: Snake05

adam1400 írta: 2021.04.09. 20:00
Snake05 írta: 2021.04.09. 19:32 Szerencsére az új zenékkel kapcsolatban nem lett igazam (vagy csak megijedtek tőlem és felülírták a terveket), ma ugyanis a "Big" és a "Friday" került be, mindkettő viszonylag friss dal, jók is, és illenek a R1 arculatába. Ilyenből kéne sokkal több. Ami még fontos lenne, hogy egyenletesen elosztva tegyék be a dalokat a rotációba, ne az legyen, hogy három nap alatt alatt nyolc kerül be, utána meg egy hónapig semmi.
(Remélem, a "Fly away"-t megúsztuk. Onnan gondoltam, hogy be fog kerülni, hogy a honlapon írtak róla egy magasztaló cikket.)
Valaki egyébként pár hete megpendítette, hogy a Jerusalema is bekerül, de szerencsére nem lett igaza.
Nem? :D Pedig ma debütált 16.51-kor Tominál :D bár én se hallottam, de nem tudom újdonságként mondta-e be.
Én voltam. :D Ezek szerint akkor mégiscsak igazam lett. Sorry mindenkitől, ha az én hozzászólásom adta nekik az ötletet!
 #191238  Szerző: adam1400

• 1
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 1021