Bár mostanában nem hallgatom, de szerintem a Retron se nyomnak le ennyi elcsépelt 90-es évekbeli zenét a hallgatók torkán, mint a Petőfi. És minden áldott nap ugyanazt a tizenötöt. És még mindig nem szakad rájuk a plafon.
homerhamm írta: ↑2021.04.21. 19:50 Mondjuk az vicces, hogy tegnap és ma délután is csak fél órát utaztam autóval de mindkét alkalommal volt Erős Ramazotti szám, hát azt hittem kihajítom a rádiót a kocsiablakon.Ezért nem hallgatom én a Petőfi nappali rotációját, még a végén kárt tennék a rádióban.Ez már kimeríti a zenéhez nem értés fogalmát.
shadoe írta: ↑2021.04.21. 19:26 Folytatván az ilyen se volt még rovatom, a mai Top 15 teljesen kitöltötte az egy órát, nem volt töltelékzene (pláne nem magyar) az óra végén. A Years & Years-nek talán több új száma is van, nem tudom, az "It's A Sin" feldolgozásra gondolsz (azt még a Petőfi is megemésztené, úgyis feldolgozásmániások már egy éve), ill. a még frissebb Starstruck, az is megérne pár hónapi rádiós misét valóban.A Starstuckra gondoltam.
homerhamm írta:A másik, amit rongyosra játszanak az ez: Sonique - It Feels So GoodGoldfinger15 írta: ↑2021.04.21. 10:11 Gwen Stefani új számát mikor akarják félretenni? Nálunk van egy kisbolt, ahol a Petőfi szól, és mindig mikor belépek ezt hallom. Elég idegesítő!Hát nem tudtad, hogy az a legújjabb világsláger?![]()
![]()
Goldfinger15 írta: ↑2021.04.21. 10:11 Gwen Stefani új számát mikor akarják félretenni? Nálunk van egy kisbolt, ahol a Petőfi szól, és mindig mikor belépek ezt hallom. Elég idegesítő!Hát nem tudtad, hogy az a legújjabb világsláger?![]()