RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#191582  Szerző: almos629

homerhamm írta: 2021.04.21. 19:50 Mondjuk az vicces, hogy tegnap és ma délután is csak fél órát utaztam autóval de mindkét alkalommal volt Erős Ramazotti szám, hát azt hittem kihajítom a rádiót a kocsiablakon. :D Ez már kimeríti a zenéhez nem értés fogalmát.
Ezért nem hallgatom én a Petőfi nappali rotációját, még a végén kárt tennék a rádióban. :D Viszont a R1-gyel jól kiegészítik egymást, mert a Petőfin a Top 15 és a mix az, ami jó, a R1-en meg a nappali sáv szinte tökéletes az elmúlt egy évben, viszont 17h-18h és 20h-24h között (számomra) továbbra is élvezhetetlen. Úgyhogy a két országos, kortárs könnyűzenét adó rádiót váltogatva el tudnék lenni egész nap, kivéve reggel.
 #191580  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2021.04.21. 19:26 Folytatván az ilyen se volt még rovatom, a mai Top 15 teljesen kitöltötte az egy órát, nem volt töltelékzene (pláne nem magyar) az óra végén. A Years & Years-nek talán több új száma is van, nem tudom, az "It's A Sin" feldolgozásra gondolsz (azt még a Petőfi is megemésztené, úgyis feldolgozásmániások már egy éve), ill. a még frissebb Starstruck, az is megérne pár hónapi rádiós misét valóban.
A Starstuckra gondoltam. :)

Mondjuk az vicces, hogy tegnap és ma délután is csak fél órát utaztam autóval de mindkét alkalommal volt Erős Ramazotti szám, hát azt hittem kihajítom a rádiót a kocsiablakon. :D Ez már kimeríti a zenéhez nem értés fogalmát.
 #191578  Szerző: shadoe

Folytatván az ilyen se volt még rovatom, a mai Top 15 teljesen kitöltötte az egy órát, nem volt töltelékzene (pláne nem magyar) az óra végén. A Years & Years-nek talán több új száma is van, nem tudom, az "It's A Sin" feldolgozásra gondolsz (azt még a Petőfi is megemésztené, úgyis feldolgozásmániások már egy éve), ill. a még frissebb Starstruck, az is megérne pár hónapi rádiós misét valóban.
 #191575  Szerző: homerhamm

homerhamm írta: 2021.04.21. 17:33 Kiváncsi leszek mikor fogják adni a Years and Years új számát, vagy akár a Fridayt, a Big-et, vagy Purple Disco Machine új számát a Firework-ot. :D De legább van Bruce Springsteen. :D
 #191574  Szerző: homerhamm

Kiváncsi leszek mikor fogják adni a Years and Years új számát, vagy akár a Fridayt, a Big-et, vagy Purple Disco Machine új számát a Firework-ot. :D De legább can Bruce Springsteen. :D
 #191566  Szerző: Goldfinger15

homerhamm írta:
Goldfinger15 írta: 2021.04.21. 10:11 Gwen Stefani új számát mikor akarják félretenni? Nálunk van egy kisbolt, ahol a Petőfi szól, és mindig mikor belépek ezt hallom. Elég idegesítő! :x
Hát nem tudtad, hogy az a legújjabb világsláger? :) :D
A másik, amit rongyosra játszanak az ez: Sonique - It Feels So Good
 #191558  Szerző: homerhamm

Goldfinger15 írta: 2021.04.21. 10:11 Gwen Stefani új számát mikor akarják félretenni? Nálunk van egy kisbolt, ahol a Petőfi szól, és mindig mikor belépek ezt hallom. Elég idegesítő! :x
Hát nem tudtad, hogy az a legújjabb világsláger? :) :D
 #191556  Szerző: Goldfinger15

Gwen Stefani új számát mikor akarják félretenni? Nálunk van egy kisbolt, ahol a Petőfi szól, és mindig mikor belépek ezt hallom. Elég idegesítő! :x
 #191552  Szerző: galacus

nermalcat írta: 2021.04.21. 08:47 Kedves Gati Laci!
Mondd már meg, neked nem tűnt még fel, hogy ahányszor csak regisztrálsz, törlik a kommentjeidet és kitiltanak? Ha eddig nem jöttél volna rá, segítek: ez azért van, mert lényegtelen hülyeségekkel szemeteled tele a fórumot. Úgyhogy ha a továbbiakban is ezt óhajtod csinálni, kérlek tekints el tőle! oké akkor Próbálom Rendesen Használni A Forumot Köszi A Tanácsot
Üdv, Dani :)
 #191551  Szerző: nermalcat

Kedves Gati Laci!
Mondd már meg, neked nem tűnt még fel, hogy ahányszor csak regisztrálsz, törlik a kommentjeidet és kitiltanak? Ha eddig nem jöttél volna rá, segítek: ez azért van, mert lényegtelen hülyeségekkel szemeteled tele a fórumot. Úgyhogy ha a továbbiakban is ezt óhajtod csinálni, kérlek tekints el tőle!
Üdv, Dani :)
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 625