sötétszürke: jó beltéri vétel
sötétkék: gyenge beltéri, de jó kültéri és autós vétel
világoskék: csak gyenge kültéri vétel
Snake05 írta: ↑2021.04.24. 20:05A gyakorlatban már nem, nemrég külön lettek választva, saját frekis szignált is kapott mindegyik a "Hajdúsági R1" helyett.Lajos77 írta: ↑2021.04.24. 19:56 A hajdúsági frekvenciákhoz:Én a hajdúböszörményit tudom hallgatni, az nem jó. Elég furcsa, hogy más-más szól rajtuk, mivel ezek vételkörzet-bővítésben vannak, tehát elvileg 100%-ban ugyanazt kéne adniuk.
A hajdúszoboszlói (100.6) kiválóan működik. Hálózatba van kapcsolva és rendesen, a központi adás megy rajta. Ma délután 2 körül hallgattam bele.
Lajos77 írta: ↑2021.04.24. 19:56 A hajdúsági frekvenciákhoz:Én a hajdúböszörményit tudom hallgatni, az nem jó. Elég furcsa, hogy más-más szól rajtuk, mivel ezek vételkörzet-bővítésben vannak, tehát elvileg 100%-ban ugyanazt kéne adniuk.
A hajdúszoboszlói (100.6) kiválóan működik. Hálózatba van kapcsolva és rendesen, a központi adás megy rajta. Ma délután 2 körül hallgattam bele.
Snake05 írta: ↑2021.04.24. 17:50Az lesz az, Tiszaújvárosban ugyanis nincs R1 relé.nermalcat írta: ↑2021.04.24. 16:37 Nem örülnék egyébként, ha megszűnnének a hajdúsági frekik, mert itthon a böszörményin kívül csak a tiszaújvárosit fogom zajmentesen, aminek kritikán aluli a hangzása és a jelek szerint nem is kívánják orvosolni.Nem a miskolcira gondolsz? Arra szokták mondani, hogy szarul szól.
nermalcat írta: ↑2021.04.24. 16:37 Nem örülnék egyébként, ha megszűnnének a hajdúsági frekik, mert itthon a böszörményin kívül csak a tiszaújvárosit fogom zajmentesen, aminek kritikán aluli a hangzása és a jelek szerint nem is kívánják orvosolni.Nem a miskolcira gondolsz? Arra szokták mondani, hogy szarul szól.