RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#191694  Szerző: Glenn

Béci09 írta: 2021.04.25. 20:30Hiába mondod, hogy te nem szoktál politizálni, most is te kezdted el a témát, a témába nem vágó, provokatív hozzászólásoddal, mert egy több, mint két hónapos írás kapcsán muszáj volt siránkoznod, hogy jajbáncsákafőnihaverját meg szakmaifórumkikénetítani.
A témát te kezdted azzal, hogy alpári stílusban minősítettél valakit. Nálad ez a szakmai rész, tudjuk, te ehhez értesz. Egy másik fórumozó rendreintett téged, én viszont meg sem említettelek. Ugyeugye... :x
De hogy mi az a "jajbáncsákafőnihaverját meg szakmaifórumkikénetítani", szerintem még te sem érted. :lool:
Béci09 írta:Egyébként meg olvass vissza pl. a Klubrádió topikot, legutoljára ott téptétek egymást a másik marhával oldalakon keresztül.
Ez igaz, de ott sem én kezdtem. Na és megint minősítettél valakit egy jelzővel. Vedd már észre, hogy hiába csücsülsz otthon, ide más stílus kéne, mert ez egy nyilvános fórum. :vomit:
 #191681  Szerző: LewyDee

Ez a hihetetlen magasminőségű objektív kiegyensúlyozott (ja nem) rádió mikor költözik át a 95,3-ra tudja valaki?
 #191677  Szerző: Béci09

Kikérem magamnak, hogy gatilcaival egy mondatban említesz, sőt nála rosszabbnak és trollnak titulálsz! Az sem igaz, hogy politizálok a fórumon és csak az egyik oldal médiumait szidom. A százakárhány hozzászólásomból talán három van, ami szorosabban kapcsolódik a politikához, szidni pedig mindent szoktam, a Klubrádiót is, de az valahogy kimaradt nálad. Valószínűleg azért tűnik úgy, hogy csak a fideszes rádiókat szidom, mert ellenzékiből relatíve kevés van, zen ei meg kb. nulla, úgyhogy azon az oldalon nincs miről véleményt mondanom. Hiába mondod, hogy te nem szoktál politizálni, most is te kezdted el a témát, a témába nem vágó, provokatív hozzászólásoddal, mert egy több, mint két hónapos írás kapcsán muszáj volt siránkoznod, hogy jajbáncsákafőnihaverját meg szakmaifórumkikénetítani. Egyébként meg olvass vissza pl. a Klubrádió topikot, legutoljára ott téptétek egymást a másik marhával oldalakon keresztül. Na szevasz.
 #191671  Szerző: Glenn

noartist írta: 2021.04.25. 18:17Felhívnám tisztelt figyelmedet a fórum "jelentés" funkciójára. Mágikus erőkkel bír: emailt küld azonnal, így cselekedhetek, amint ráérek. És ne is haragudj, de nem tudok minden egyes kommentet részletesen elemezni a nap 0-24 órájában. Te is szoktál hasonlóakat kommentelni néhanapján - csak nem Gajdics Ottóról, mert ugye.
Az egyértelmű, hogy nem rögtön kell lépni, nyilván nem itt lógsz 24 órában. :)
Az igazi baj az, amikor az admin is személyeskedik és beszól. Látszik, hogy rég jártál itt, mert én rég leszoktam a politikai megnyilvánulásokról. Olvass vissza és idézz tőlem a közelmúltból ilyesmit.
noartist írta:De hogy kicsit fényezzem is magunkat: a fórum trolljainak zömét sikerült kigyomlálnunk. Az elmúlt napokban is sok időt töltöttem egy bizonyos spammer fiókjainak és hozzászólásainak eltávolításával. Úgy tűnik, sikeresen (lekopogom).
Igen, ez dicséretes, mert a tokunk tele volt már vele. :yes: Pedig csak hülyeségeket posztolt, de senkit sem sértett meg. Nem úgy, mint az előbbiekben tárgyalt troll...
 #191668  Szerző: Glenn

Béci09 írta: 2021.04.25. 17:08 Szerintem neked ebben a kérdésben inlább lapítanod kéne, mert a másik, asr27 nevű politikai troll jómadárral együtt legalább tízszeresen megérdemelted volna a kitiltást!
Idefigyelj, kicsirigó!
Mielőtt engem is bepróbálsz, gondolkodj el azon, hogy olyasmit írj le, ami igaz. Mutasd meg, miért kell engem tízszeresen kitiltani! Te folyamatosan politizálsz, fikázod az egyik oldal médiumait és azok hallgatóit. Neked nem itt lenne a helyed, hanem a politikai troll csoportban, ha a hozzád hasonlók miatt nem lenne megszüntetve.
Béci09 írta:Az meg, hogy a fórum szakmai-e vagy sem - jelentsen ez bármit is - nem azon múlik, hogy enegedik-e az erősebb, szókimondóbb megnyilvánulásokat, vagy csak a virágnyelv és a tárgyilagos nyöszörgés szabad.
És még le is járatod magad, fogalmad sincs a "szakma" szó jelentéséről. :hehe:
Béci09 írta:A s*ggnyaló propagandistákról, akik szerintem öt forinttal nem érnek többet a politikusoknál, oldaltól függetlenül így beszélek, és így is fogok beszélni mindig.
Ezzel alapvetően nem is lenne baj, én is így teszek, csak - veled ellentétben - nem egy olyan fórumon, amit más célra hoztak létre.
Béci09 írta:Ha ez az admin szerint nem fogadható el, akkkor törölte volna a hozzászólásomat és/vagy kitiltott volna a fórumból. Mivel ez nem történt meg, arra merek következtetni, hogy az ilyen írásokat közzé lehet tenni a fórumban.
Ha figyeltél volna, éppen erről beszéltem, de hát ugye minek is olvasnál vagy értelmeznél, elég a beszólogatás.
Béci09 írta:Innentől kezdve nem értem, hogy mi a probléma, ha valakinek nem tetszik, nem kötelező olvasni.
Persze, hogy nem érted, ez az előbbiekből következik. Tudod, az a probléma, hogy amikor egy rádiós fórumban valaki elkezdi olvasni a hozzászólásokat (és szakmai dolgokra kíváncsi), sajnos nem tudja kikerülni azt, amire nem kíváncsi. Így sajnos a te kötekedésedbe is belefut, és ha érinti, akkor kénytelen válaszolni.
Tehát személyeskedés helyett inkább próbálj meg alkalmazkodni, értelmes és érdekes ideillő posztokat várunk tőled. Persze, itt nem tiltanak ki, de próbáld meg magad moderálni, lécci. Ne húzd ki a gyufát! THX. :gonosz:
 #191667  Szerző: noartist

Glenn írta: 2021.04.25. 16:19
Richmonde írta: 2021.02.20. 11:42Hogy beszélsz te emberekről? És külső jegyeik alapján miért minősítesz egyáltalán bárkit is? Ez egy szakmai fórum! Vagy legalábbis az volt még a legutóbb, amikor ide feljöttem.
Nyugi, ez már legalább tíz éve csak másodsorban szakmai fórum. Egy valódi szakmai fórumban a moderátor az ilyen megnyilvánulást moderálná, sőt az admin az ilyen hozzászólót le is tiltaná. Én még emlékszem, mikor ez itt is így volt (meg szerintem te is)... :x
Drága Glenn,

Felhívnám tisztelt figyelmedet a fórum "jelentés" funkciójára. Mágikus erőkkel bír: emailt küld azonnal, így cselekedhetek, amint ráérek. És ne is haragudj, de nem tudok minden egyes kommentet részletesen elemezni a nap 0-24 órájában. Te is szoktál hasonlóakat kommentelni néhanapján - csak nem Gajdics Ottóról, mert ugye.

De hogy kicsit fényezzem is magunkat: a fórum trolljainak zömét sikerült kigyomlálnunk. Az elmúlt napokban is sok időt töltöttem egy bizonyos spammer fiókjainak és hozzászólásainak eltávolításával. Úgy tűnik, sikeresen (lekopogom).

Ha valami nem tetszik, írj privátban, és megbeszéljük, megoldjuk.

További kellemes hétvégét.
 #191662  Szerző: Béci09

Glenn írta: 2021.04.25. 16:19 ...
Szerintem neked ebben a kérdésben inlább lapítanod kéne, mert a másik, asr27 nevű politikai troll jómadárral együtt legalább tízszeresen megérdemelted volna a kitiltást! Az meg, hogy a fórum szakmai-e vagy sem - jelentsen ez bármit is - nem azon múlik, hogy enegedik-e az erősebb, szókimondóbb megnyilvánulásokat, vagy csak a virágnyelv és a tárgyilagos nyöszörgés szabad. A s*ggnyaló propagandistákról, akik szerintem öt forinttal nem érnek többet a politikusoknál, oldaltól függetlenül így beszélek, és így is fogok beszélni mindig. Ha ez az admin szerint nem fogadható el, akkkor törölte volna a hozzászólásomat és/vagy kitiltott volna a fórumból. Mivel ez nem történt meg, arra merek következtetni, hogy az ilyen írásokat közzé lehet tenni a fórumban. Innentől kezdve nem értem, hogy mi a probléma, ha valakinek nem tetszik, nem kötelező olvasni.
 #191659  Szerző: Glenn

Richmonde írta: 2021.02.20. 11:42Hogy beszélsz te emberekről? És külső jegyeik alapján miért minősítesz egyáltalán bárkit is? Ez egy szakmai fórum! Vagy legalábbis az volt még a legutóbb, amikor ide feljöttem.
Nyugi, ez már legalább tíz éve csak másodsorban szakmai fórum. Egy valódi szakmai fórumban a moderátor az ilyen megnyilvánulást moderálná, sőt az admin az ilyen hozzászólót le is tiltaná. Én még emlékszem, mikor ez itt is így volt (meg szerintem te is)... :x
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 56