potyi írta: ↑2021.04.26. 21:56
https://media1.hu/2021/04/26/mi-lesz-a- ... csolatban/
Ezért a cikkért kár volt ennyi karaktert leütni. Ha már tippelünk, szerintem a 96.4 (egy időre) megszűnik, vagy már most ideiglenessel megy tovább, rajta valami mással. A 93.1, 96.7, 87.9, 90.4 gyanítom, Best FM lesz már május 5-től, a 101.7 pedig marad R1. A 94.5-ön pedig úgy gondolom, valami más indul.
Azért tippelem ezeket, mert a helyzet egy egyszerű hálózatba kapcsolódás megszüntetésével rendezhető (a 96.4 kivételével).
Az az érdekes, hogy konzekvens kommunikációt nem lehetett eddig hallani vagy olvasni sehol. Hol Gyöngyös, hol Fehérvár hol Dunaújváros maradt ki a listából
Konkrétan a Media1 cikkében Fehérvár nincs benne. Ma indult egy reklám spot a rádióban, amiben felsorolják a megszűnő frekiket, abban meg Gyöngyös nincs benne, ha jól emlekszem. Aztán Balazsek megint mást mondtak a múlt héten. A 7 freki, 6 vidéki város csak nem állt össze egyik kommunikációban sem
Szóval én már csak május 5-én hiszem el, hogy mi lesz. A logikát nem annyira látom abban, hogy Gyöngyös miért marad, ha Fehérvár nem.