RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#191934  Szerző: LewyDee

nermalcat írta: 2021.05.03. 12:47
galacus67 írta: 2021.05.03. 12:42 89.5 Mhz on air már tesztel nem recseg :) nézzétek meg
Köszönjük ezt a rendkívül fontos infót gatilaci, már toljuk is ki brékingnyúzba minden csatornán :)
Üdv, CNN
Szörnyű ez az arrogancia.
 #191931  Szerző: almos629

nermalcat írta: 2021.05.03. 12:56 A zenéhez még annyit tennék hozzá, hogy minden rádiónak hiányossága, hogy alig vannak 2-5 éves recurrentek. Példálul Marsmello-tól a FRIENDS-et, Martin Solveig-től az All Star-t, Sia-tól a Greatest-et vagy a Chainsmokers-től a Don't let me down-t alig lehet már fellelni, de tudnék mondani még legalább 40 ilyet most így spontán. Ezek azért nem őskövületek még, én nagyon szívesen hallgatnám őket akár napont-kétnaponta is.
Hatalmas +1!
 #191930  Szerző: nermalcat

Szerintem a műsorrácson ne vesszetek össze, szinte biztos, hogy minden marad a régiben. :)
A zenéhez még annyit tennék hozzá, hogy minden rádiónak hiányossága, hogy alig vannak 2-5 éves recurrentek. Példálul Marsmello-tól a FRIENDS-et, Martin Solveig-től az All Star-t, Sia-tól a Greatest-et vagy a Chainsmokers-től a Don't let me down-t alig lehet már fellelni, de tudnék mondani még legalább 40 ilyet most így spontán. Ezek azért nem őskövületek még, én nagyon szívesen hallgatnám őket akár napont-kétnaponta is.
 #191929  Szerző: nermalcat

galacus67 írta: 2021.05.03. 12:42 89.5 Mhz on air már tesztel nem recseg :) nézzétek meg
Köszönjük ezt a rendkívül fontos infót gatilaci, már toljuk is ki brékingnyúzba minden csatornán :)
Üdv, CNN
 #191928  Szerző: galacus67

89.5 Mhz on air már tesztel nem recseg :) nézzétek meg
 #191927  Szerző: galacus67

89.5 Mhz on air már tesztel nem recseg :)
 #191926  Szerző: Mezőőr

Csizinszky műsora a balatoni R1-en szerintem borzalmas. Hosszú, unalmas megszólalásokat csinál, gyakran még az előadók nevét sem tudja normálisan kiejteni. Persze kinek pap, kinek papné, de ha mindenképp fel akartok tenni egy helyi műsorvezetőt a központi adásra, akkor én inkább Balogh István Vilmosra (Nyíregyháza), vagy Molnár Balázsra (Szeged) szavaznék. ;)
 #191924  Szerző: Rickykeee23

Adam írta: 2021.05.03. 08:24
almos629 írta: 2021.05.02. 21:05 Meg lehetne ezt oldani házon belül is, valahogy így:
10h-16h: Attis
16h-20h: K. Tomi / 18h-20h kiviműsor
20h-21h: legyen újra Discoshit Top 40
21h-22h: Discoshit mix
22h-24h/01h: W.I.M.
+ ha továbbra is marad az éjszakai műsorvezetés, Geri megcsinálhatná konzervben azt is.

Ezt már felvázolták páran itt a fórumon, de így nézne ki teljes egészében. A hallgatottságnak biztosan jót tenne ez a változtatás, a drive-time kellős közepére berakott rétegmix eltávolítása különösen. Gerinek pedig minden tiszteletem, mert szakmailag óriási, viszont a rádió zeneileg legjobb sávját fejberúgni feltételezhetően senkit sem érdeklő, hosszú, érzelgős beszélgetésekkel... nem túl szép dolog. A W. I.M.-ban amennyire tudom, ugyanez megy, csak SMS-ekkel, de ott belefér, egyrészt mert nem annyira lényeges sávban megy, főleg, ha eltoljuk egy órával, másrészt többnyire zeneileg is hallgathatatlan. Király Tomit is többen hiányolják a fontosabb sávokból és az ő kifejezetten pörgős stílusa teljesen passzolna a drive-timehoz. A reggeli műsorral nem nagyon lehet mit kezdeni, rengetegen hallgatják, Balázs pedig talán a legismertebb médiaszemélyiség az országban, önmagát lőné lábon a rádió, ha kitennék őket. Az országos éterben Petőfi részről kellene biztosítani egy zenés reggeli műsort, mert jelenleg ahol nincs Best FM vagy reggelishow-mentes helyi adó, FM-en egyedül a Dankón tudsz zenét hallgatni reggel.
Szerintem Geri sokkal jobb, mint Király Tamás, utóbbi kicsit erőltetett néha, de soha rosszabb műsorvezető ne legyen. Geri nagyon jól nyomja a kívánságműsort, meg a mixeket is. Viszont arra jobban kellene figyelni a rádiónak, hogy azért Juhász Gerit ne tolják túl. Úgy hogy minden munkanapon 17 éjfélig ő van, plusz most hétvégén még szombaton és vasárnap is ő helyettesített 17-től, az kicsit sok. Az egy dolog, hogy munkamániás, imádja amit csinál, és ha tehetné, Hétfőtől Vasárnapig, 0-24-ig ő vezetné a műsorokat, de a helyettesítést azért már nem rá kellene bízni. És volt már olyan is, hogy Györke Attist is ő helyettesítette, és akkor egész nap ő volt. Hogy (Balázsék sávján kívül) három műsorvezetővel viszik a teljes hetet, az kicsit vicces. Valószínű kiesett Király Tamás is, meg ugye Cooky szabadságon volt, de az gáz, hogy rajtuk kívül nincs más aki be tudna ugrani. Kapásból a szombati napot valaki másnak kellene csinálni 10-17 között (Nem Györke Attisnak), illetve a vasárnapot is 10-17 között, akkor mindig lenne fix beugró, ha valaki kiesik. És akkor nem kellene vasárnap a TOp50-et ismételni sem.
De akár még azt is meg lehetne lépni, hogy hétvégén ugyanaz viszi a vasárnapot és a szombatot 10-17 között, viszont akkor a munkanapok 10-17 közötti sávját kellene kettévágni (ehhez mondjuk nem ártana ha nem kellene 02-14 közt a helyi adással bohóckodni), és két műsorvezetőnek vinni. Egy szó mint száz, egy plusz műsorvezetőt be kellene még forgatni, Én egyébként Csizinszky Évát vinném fel központi műsorvezetőnek. Korábban potyi áradozott róla, hogy mennyire jó, Dominik Zsolt helyett már ő csinálja a kanizsai helyi sávot a Balatoni mellett. De tényleg profi.
Igen, kellene még műsorvezető.
Csizit nagyon adom. Anno a Sláger Rádióban is imádtam a műsor vezetését. Profi. Nem is értem... Ha úgy nézzük Rádió 1 munkatárs és csak néhány helyi sávot csinál. Valóban a központiba kellene rakni. Elhallgatnám szombaton-vasárnap.
 #191922  Szerző: noartist

Wolfman írta: 2021.05.03. 09:36 Sziasztok! Valaki felvette a váltást itt vagy a Spirit FM-nél?
Május 5.
 #191921  Szerző: Wolfman

Sziasztok! Valaki felvette a váltást itt vagy a Spirit FM-nél?
  • 1
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 1021