nermalcat írta: ↑2021.05.02. 23:04
Tovább megyek, nem lehetne a WIM-os szupercsapatot egy az egyben kirúgni? Van egy szűk réteg, akinek tetszik és állandóan hallgatja, de amúgy elkapcsolási faktor, a kereskedelmi értéke gyakorlatilag nulla, én még nem hallottam reklámot este 8 után egyik R1 frekin sem, mióta megy (amíg DSTOP40+DSMIX+DJFactory volt, rendszeresen voltak hirdetések a 21, de néha még a 22 órás reklámblokkban is, most meg csak önpromók). Szívesebben hallgatnám a napi rotációt este is, ha kibővtik - ezt lent részetezem.
Dani írta: ↑2021.05.02. 21:24
Én azt hiányolom a Rádió1-ből, hogy régebbi(5-10 éves) zenéket szinte egyáltalán nem játszik. A változatossághoz mindenképpen kellene az, hogy néha egy egy régebbi zene is legyen. Pl a Music FM valamikori zenéi közül nyugodtan tehetnének a Rádió1 zenei rotációjába.
Mennek régebbi dalok is, pl. SHM-tól a Save the world, Don't you worry child, David Guetta-tól a Memories, LMFAO - Party Rock Anthem, Felix Jaehn - Ain't nobody-t is hallottam már, reklámkitöltőben még több hasonló megy. De valóban, sokkal több régi szám kéne, hogy ne kelljen naponta ötször leadni az újdonságokat. Így a mixektől is meg lehetne szabadulni, de legalábbis csökenteni a műsoridejét.
Nem, nem kell kirúgni a WIM csapatot! Ez és a délutáni Live mix is azok a műsorok, amiért még érdemes bekapcsolni a rádiót és magyar adóra kapcsolni!
Nem! Nem kellenek 5-6 éves (ahogy ti hívjátok recurrent dalok)! Azokból bőven van elég a petőfin! Főleg amiket felsoroltál, a régi R1 hányingerig játszotta annak idején! Kellenek viszont az újdonságok és a Live mixek!
Többször le lett ide írva, hogy ha nem tetszik, ne hallgassátok a R1-et, vannak más rádiók is, ahol nincsenek mixek és 5-6 éves zenék mennek!