almos629 írta: ↑2021.05.04. 18:55 Szerintem nem rosszak ezek az elemek, mondjuk én is jobban belenyúltam volna, ha már egyszer lecseréljük az arcualtot. Abban szerintem mindenki egyetért, hogy eléggé csererérett volt már a szignálpark. Azért remélem, hogy az összes 2010-es elem megy most már a kukába, beleértve az óranyitó kick-offot is.Én amúgy azt hittem, hogy most fogják végre lecserélni őket, mert mégis csak nagy váltás ez a rádió történetében, de úgy tűnik, nem tartják indokoltnak...
noartist írta:Itt vannak a Rádió 1 új szignáljai.Max az eddigi hálózatukhoz illik, nem egy nagy lefedettségű frekvenciához. Ez így önmagában kevés. Ráadásul már Széles Iza hangja sem a régi.
Jozsfm964 írta: ↑2021.05.04. 17:16 Most aztán a mix fanyalgók téphetik a hajukat. 18-tól a Surfday frekvencia váltó partyn a Willcox olyan erős elektro szettet játszik, hogy erre én is azt mondom, nem kéne még ilyen erősen csapatni 18-tól.Már áttekertek a Petőfire, vagy a Slágerre
Viszont 5 és 6 között a Begi nagyon jó, már csak a 3 óránkénti zeneismétléssel kéne valamit kezdeni.