RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#192106  Szerző: noartist

Mostantól moderálom a témába nem vágó hozzászólásokat. Folytassátok a megfelelő helyen. :)
 #192103  Szerző: Adam

nermalcat írta: 2021.05.05. 14:45
Glenn írta: 2021.05.05. 14:36
nermalcat írta: 2021.05.05. 14:18 Komolyan, olyan nagy dolog lenne átvinni a másik topikba? Mi a bánatos félegyházi lótúró köze van a Kossuth meg a Dankó adóteljesítményének a R1-hez? :yuno:
Ha értelmeznéd, amit olvasol, rájönnél... :ayfkm:
Hidd el, értelmezem, de annyira eltávolodtatok a témától, ammennire csak lehet. Eleve baromság az a felvetés, hogy a R1 kapjon egy Kab-hegyi frekit. Ha ez lett volna a cél, akkor nem önmagában pályáztatták volna a 89.5-öt, hanem összeraktak volna egy országos csomagot. Igen, ugyanaz van, mint a 96.4-nél volt, csak most nem Érden, hanem pl. Sz. fehérváron sz@pnak a hallgatók. Igen, szar. Kész, ez van, el kell fogadni, nem kell rajta fél évig lovagolni, meg mindenféle abszurd baromságokat vizionáni. Részemről a témát lezártam, ugyanezt javaslom nektek is. :)
Emlékezz vissza, vagy olvasd vissza a topicot, hasonlóan abszurd és baromsagnak tűnő vizionálásnak tűnt, amikor fél - háromnegyed évvel ezelőtt a 89,5-t kezdtük el a Radio1-nek “odaadni”. Illetve ennek folyományaként tovább volt tárgyalva hogy vajon melyik Pest környéki freki fog megszűnni, es annak milyen hatása lesz: És mi lett belole?
Még az is lehet, hogy részben ötletet adtunk bizonyos embereknek. Tisztan látszik hogy egy második országosszibten hallgatható radio létrehozása a cél, minel nagyobb eléressel, ez részben sikerült, ehhez van par lyuk amit még jó lenne betömni.
 #192099  Szerző: Glenn

nermalcat írta: 2021.05.05. 14:45Kész, ez van, el kell fogadni, nem kell rajta fél évig lovagolni, meg mindenféle abszurd baromságokat vizionáni.
Így van, éppen ezért igyekszünk a félreértéseket eloszlatni és a felesleges reménykedésnek elejét venni. Ennek közvetlen köze van a Rádió 1-hez (is), de most valóban ideje a témát lezárni. :)
 #192098  Szerző: nermalcat

Glenn írta: 2021.05.05. 14:36
nermalcat írta: 2021.05.05. 14:18 Komolyan, olyan nagy dolog lenne átvinni a másik topikba? Mi a bánatos félegyházi lótúró köze van a Kossuth meg a Dankó adóteljesítményének a R1-hez? :yuno:
Hidd el, értelmezem, de annyira eltávolodtatok a témától, ammennire csak lehet. Eleve baromság az a felvetés, hogy a R1 kapjon egy Kab-hegyi frekit. Ha ez lett volna a cél, akkor nem önmagában pályáztatták volna a 89.5-öt, hanem összeraktak volna egy országos csomagot. Igen, ugyanaz van, mint a 96.4-nél volt, csak most nem Érden, hanem pl. Sz. fehérváron sz@pnak a hallgatók. Igen, szar. Kész, ez van, el kell fogadni, nem kell rajta fél évig lovagolni, meg mindenféle abszurd baromságokat vizionáni. Részemről a témát lezártam, ugyanezt javaslom nektek is. :)
 #192096  Szerző: Glenn

#192095  Szerző: Glenn

Adam írta: 2021.05.05. 14:06Én nem nagy adóról beszéltem. Hanem gerincre rakott kicsikről. Olyanokról, amilyenekkel a Dankó elindult, szinte minden gerincadóról, csak kisebb teljesítménnyel.
Ha van koordinált freki, akkor lehet, de nemigen van már ilyen szabadon.
Adam írta:Kossuth: Kabhegy 107,2 87kW ez mi ha nem rendes adó? Illetve a Kékesen 95,5 20kw?
Elírtam, az innen menő Dankó adókra gondoltam. Nekem ezekről a frekikről még mindig a Sláger ugrik be, ezért keverem. :)
 #192090  Szerző: potyi

Adam írta:
Glenn írta: 2021.05.05. 12:41
Adam írta: 2021.05.05. 12:07Ha akarják a megfelelő emberek, akkor lehet. Ahogy a Dankót is elindították minden gerincadón, csak kisebb teljesítménnyel, úgy hogy már rég megvolt a 4 nagy teljesítményű hálózat.
Nem, nem lehet, mert ezt nem elég az itthoni "megfelelő" embereknek akarni, nemzetközi vonzata van. A Dankót sem tudták elindítani minden telephelyről FM-en, ahogy előbb írtam, hanem kicsike adókkal és az AM-mel hoztak össze egy alig országos hálózatot. A Kossuthnak sem jutott rendes adó sem Kabhegyen, sem a Kékesen, mint ahogy a Retro sem megy Szentesről. Tehát - hogy ne legyek ennyire OFF - a Rádió 1-nek sem lesz újabb nagyadója, néhány kis relével és a maradék helyi adó bekebelezésével lehet tovább javítani a lefedettségén.
Én nem nagy adóról beszéltem. Hanem gerincre rakott kicsikről. Olyanokról, amilyenekkel a Dankó elindult, szinte minden gerincadóról, csak kisebb teljesítménnyel.
Kossuth: Kabhegy 107,2 87kW ez mi ha nem rendes adó? Illetve a Kékesen 95,5 20kw?
Vannak ilyenek. Kabhegyre pont nincs, mert az utolsó 98.3-at is levitték Veszprémbe és a Karc fog szólni róla. Viszont például Vasvár-Hegyhátsálra pont most koordinálták le az FM 94.7-et és az FM 103.0-t.
 #192089  Szerző: nermalcat

Komolyan, olyan nagy dolog lenne átvinni a másik topikba? Mi a bánatos félegyházi lótúró köze van a Kossuth meg a Dankó adóteljesítményének a R1-hez? :yuno:
 #192088  Szerző: almos629

pavatomi írta: 2021.05.05. 12:04 Ez engem is érdekelne, hogy a helyi frekiken is van ilyen óranyitó kick off amiben bemondja a vidéki műsorvezetők neveit is mint a pestin? Ki mit hall, írjátok
A helyi adásoknál még a régit használják, valószínűleg még nem készültek az újak mind a 40-50 műsorvezető nevével.
 #192087  Szerző: Adam

Glenn írta: 2021.05.05. 12:41
Adam írta: 2021.05.05. 12:07Ha akarják a megfelelő emberek, akkor lehet. Ahogy a Dankót is elindították minden gerincadón, csak kisebb teljesítménnyel, úgy hogy már rég megvolt a 4 nagy teljesítményű hálózat.
Nem, nem lehet, mert ezt nem elég az itthoni "megfelelő" embereknek akarni, nemzetközi vonzata van. A Dankót sem tudták elindítani minden telephelyről FM-en, ahogy előbb írtam, hanem kicsike adókkal és az AM-mel hoztak össze egy alig országos hálózatot. A Kossuthnak sem jutott rendes adó sem Kabhegyen, sem a Kékesen, mint ahogy a Retro sem megy Szentesről. Tehát - hogy ne legyek ennyire OFF - a Rádió 1-nek sem lesz újabb nagyadója, néhány kis relével és a maradék helyi adó bekebelezésével lehet tovább javítani a lefedettségén.
Én nem nagy adóról beszéltem. Hanem gerincre rakott kicsikről. Olyanokról, amilyenekkel a Dankó elindult, szinte minden gerincadóról, csak kisebb teljesítménnyel.
Kossuth: Kabhegy 107,2 87kW ez mi ha nem rendes adó? Illetve a Kékesen 95,5 20kw?
  • 1
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 1021