Mélyebben nem szeretnék részt venni a formátumvitában, de szerintem igazából mindegy, hogy valami CHR vagy Dance CHR, ha hallgatják, szeretik, eléri a közönségét, illetve a maga műfajában sikeres. A Rádió1-ről mindegyik elmondható, és még csak most jön majd a java, hiszen kb 1 millió potenciális új hallgatóhoz juthatnak el az új frekin. Elég banálisan hangzik, de ha így jól működik valami, akkor "nem dolga, hogy másmilyen legyen", arra van sok más felület, ahogy asr27 is írja.
Nekem az a véleményem, hogy az új arculattal, a kicsit dance-esebb és frissebb rotációval már nem lógnak ki a mixműsorok sem. Ennél messzebb nem mennék, szerintem pont jó most úgy, ahogy van, ha tartják ezt a szintet. Tök jó, hogy adnak az építő kritikára talán innen a fórumból is, és ami tényleg építő volt, azt szerintem hamar meg is oldották. Ráadásul a technikai-vételi gondok nagy részét is megoldották (kivéve egyes vidéki adások hangminőségét

), pedig az nem lehetett egyszerű menet.
Szóval részemről "le a kalappal" az új vezetőség előtt. Annak ellenére, hogy nekem sem a kedvencem az esti mix őrület.