RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#192192  Szerző: Adam

Dani írta: 2021.05.07. 17:54 A mixműsor vitához: Nem lett volna jobb esetleg, ha nem a Rádió1-ből csináltak volna MusicFM utánzatot, hanem mondjuk újraindították volna a MusicFM-et akár másik néven, a Rádió1 pedig maradt volna olyan, amilyen volt? Akkor mindenkinek az igénye teljesítve lenne, lenne dance zenei rádió is, meg lenne a régi "típusú" Rádió1.
Ez nagyon nem Music FM utánzat - szerencsére. 95%ban jó ez így ahogy van.
 #192191  Szerző: Adam

potyi írta: 2021.05.07. 16:35
Adam írta:Teljesen szinkronba került a 89,5 és a 95,8 Egerszegi freki.
Tegnap már kvázi szinkronban volt a teljes hálózat, de ahogy írták is korábban, maradt azért még pár milliszekundumos csúszás. Az is megoldódott?
Én nem vettem észre csúszást, de ha maradt is pár m.sec, ez már nem zavaró.
 #192187  Szerző: almos629

Az én ötletem nem lenne elfogadható mindenki számára? Pénteken, szombaton maratoni mixműsor délután 4-től éjfélig, értelemszerűen az elején soft, a vége felé keményebb set-ekkel, a többi nap viszont semmiféle mix, csak a sima rotáció. Hétköznapokon a legtöbben fáradtan mennek haza munkából/suliból, másnap pedig korán reggel kelnek, nem hiazem, hogy ilyenkor bárkinek kedve lenne bulizni. Óriási +1 a Petőfi Rontom Bontom-nak, ha a WIM ütné azt a színvonalat, szerintem senkinek sem lenne kifogása ellene. :)
 #192183  Szerző: Andris

noartist írta: 2021.05.07. 16:58
Andris írta: 2021.05.07. 15:52 A szolnoki freki reggel óta hallgathatatlan... (Recseg de nagyon) reggel fèl tízkor kapcsoltam oda és még most is (a mix miatt kapcsoltam megint :D) nem értem hogy 7 óra alatt ezt hogy nem lehetett orvosolni...
Bár egy ideje már nem volt szerencsém hallgatni, de a 90.4 egyébként is rendszeresen csinál(t?) nevetséges furcsaságokat. Had' ne mondjam, hogy a központi adás eleje és vége mennyire komikus volt... remélem, ezt már sikerült megszüntetni.
Nem
 #192182  Szerző: potyi

Mélyebben nem szeretnék részt venni a formátumvitában, de szerintem igazából mindegy, hogy valami CHR vagy Dance CHR, ha hallgatják, szeretik, eléri a közönségét, illetve a maga műfajában sikeres. A Rádió1-ről mindegyik elmondható, és még csak most jön majd a java, hiszen kb 1 millió potenciális új hallgatóhoz juthatnak el az új frekin. Elég banálisan hangzik, de ha így jól működik valami, akkor "nem dolga, hogy másmilyen legyen", arra van sok más felület, ahogy asr27 is írja.

Nekem az a véleményem, hogy az új arculattal, a kicsit dance-esebb és frissebb rotációval már nem lógnak ki a mixműsorok sem. Ennél messzebb nem mennék, szerintem pont jó most úgy, ahogy van, ha tartják ezt a szintet. Tök jó, hogy adnak az építő kritikára talán innen a fórumból is, és ami tényleg építő volt, azt szerintem hamar meg is oldották. Ráadásul a technikai-vételi gondok nagy részét is megoldották (kivéve egyes vidéki adások hangminőségét :D ), pedig az nem lehetett egyszerű menet.

Szóval részemről "le a kalappal" az új vezetőség előtt. Annak ellenére, hogy nekem sem a kedvencem az esti mix őrület.
 #192181  Szerző: shadoe

Andris írta: 2021.05.07. 15:52 A szolnoki freki reggel óta hallgathatatlan... (Recseg de nagyon) reggel fèl tízkor kapcsoltam oda és még most is (a mix miatt kapcsoltam megint :D) nem értem hogy 7 óra alatt ezt hogy nem lehetett orvosolni...
Recseg, és ez még finom kifejezés rá. Hallgathatatlan, és egész napos a jelenség. :(
 #192180  Szerző: Dani

A mixműsor vitához: Nem lett volna jobb esetleg, ha nem a Rádió1-ből csináltak volna MusicFM utánzatot, hanem mondjuk újraindították volna a MusicFM-et akár másik néven, a Rádió1 pedig maradt volna olyan, amilyen volt? Akkor mindenkinek az igénye teljesítve lenne, lenne dance zenei rádió is, meg lenne a régi "típusú" Rádió1.
 #192178  Szerző: noartist

Bár egy ideje már nem volt szerencsém hallgatni, de a 90.4 egyébként is rendszeresen csinál(t?) nevetséges furcsaságokat. Had' ne mondjam, hogy a központi adás eleje és vége mennyire komikus volt... remélem, ezt már sikerült megszüntetni.
 #192175  Szerző: potyi

Adam írta:Teljesen szinkronba került a 89,5 és a 95,8 Egerszegi freki.
Tegnap már kvázi szinkronban volt a teljes hálózat, de ahogy írták is korábban, maradt azért még pár milliszekundumos csúszás. Az is megoldódott?
 #192174  Szerző: shadoe

noartist írta: 2021.05.07. 11:01
Az a baj, Asr, hogy te csak indulatból beszélsz.
Igen, ez szerintem is nagy baj! Van, akivel lehet és érdemes értelmesen vitatkozni, és van, akivel pedig nem lehet és nincs is értelme. Új fonalat hoznék be a mix-témához, ami szerintem megvitatásra érdemes: szerintem nem arról van szó, hogy alapjáraton mix-ellenesek lennénk (és bár van, aki engem már öregez a fórumban, pedig szerintem nem kocsmában vagyunk, hogy így szóljunk a másikhoz!), és még az én korosztályom is jól tűri az értelmes mixeket a rádióban - lásd DJ Revolution megszüntetett műsora, a Getto Swing, és a 17-18 óra között futó mix órának sem vagyok elllenére, de azért könyörgöm, hasonlítsuk már össze a Petőfi ugyanazon időpontban sugárzott mixműsorait a R1 éjszakai sávjával! Volt itt valaha bárkinek kifogása Peter Sharp műsora, zenei szerkesztése ill. 3 órahosszája ellen? Jaaa, hogy ezt lehet színvonalasan és hallgathatóan is csinálni? Így már azért mindjárt más a leányzó fekvése, ugye?
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 1021