RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#192494  Szerző: LewyDee

Goldfinger15 írta: 2021.05.19. 19:36
Glenn írta:
LewyDee írta: 2021.05.19. 18:01Ellenben a műsor botrányos, hazug, gyűlöletkeltő.
Nem bírtad ki, gratulálok. :x
Neten van neked való gyűlöletkeltő szutyok, ami FM-ről került oda (szerencsére). Sőt, azért maradt neked a legendás világhírű 92,9-en is egy hasonló. Jó szórakozást, csak ez marad neked jövőre is, ha szerencséd lesz. 8-)
Ja, és az Europa 2. Hát zeneileg jó közepes, csak az a sehova se passzoló szláv tájszólás ne lenne. De neked az is jobb, mintha onnan fentről BESZTERCEBÁNYÁRÓL magyarul szólnának hozzád. :vomit:
LewyDee gondolom a Paláverre gondolt. Vannak nagyon érdekes műsorok, riportok a Karcon, amiket szívesen elhallgatok, de én úgy gondolom, hogy a Paláverben a betelefonálók beszédstílusa nem fér a kulturált keretek közé. Ez a műsor kb. 4 éve mehet, és azóta a betelefonáló gárda összetétele, mit sem változott. Én nem értem, hogy a jobboldali értelmiség, akik kulturáltabban tudnák elmondani a véleményüket, ilyenkor hol van? Szívesen meghallgatnám az ő véleményüket is, nem csak ugyanazokét az emberekét. :x
Valószínüleg a Paláverbe sikerült belefutni.
Mindezek mellett azt gondolom, hogy ha a rádiónak ilyen szélsőséges műsora van, az össze paláverezi az összes többi műsort, legyen értékes vagy sem. Értékközösseget semmilyen körülmények között sem szabad vállalni. (ugyan ez igaz a másik rádióra is, Bolgárúr műsorára is)
 #192493  Szerző: LewyDee

Glenn írta: 2021.05.19. 18:10
LewyDee írta: 2021.05.19. 18:01Ellenben a műsor botrányos, hazug, gyűlöletkeltő.
Neten van neked való gyűlöletkeltő szutyok, ami FM-ről került oda (szerencsére). Sőt, azért maradt neked a legendás világhírű 92,9-en is egy hasonló. Jó szórakozást, csak ez marad neked jövőre is, ha szerencséd lesz. 8-)
Ja, és az Europa 2. Hát zeneileg jó közepes, csak az a sehova se passzoló szláv tájszólás ne lenne. De neked az is jobb, mintha onnan fentről BESZTERCEBÁNYÁRÓL magyarul szólnának hozzád. :vomit:
Mit is kellett volna kibírni?
Szövegértelmezés: nem tettem különbséget a két uszító rádió között, (tehát ebből következik, hogy nem hallgatok ilyen tematikájú birkáknak szóló rádiókat) nem tudsz beskatulyázni, bármennyire is szeretnél. :lool: :fuckyou:
 #192483  Szerző: nermalcat

Legalább a mémgyárosoknak szolgáltatnak alapanyagot...
 #192476  Szerző: potyi

A rádió engem nem zavar, sőt, ha esetleg elbukná a kormány a jövő évi választást (és ezzel együtt nyilván az MTVA-t), amire most éppen van egy leheletnyi esély is, akkor kifejezetten hasznos lenne egy országos, kormánykritikus talk rádiós hálózat, hogy ne fordulhasson elő az az egyoldalúság FM-en, ami most van.

Viszont a Paláver betelefonáló közönsége inkább hasonlít valamilyen, a világ távoli végén működő furcsa szektára, érdemes összevetni a Kossuth Rádió délutáni műsorával, ahova szintén nemzeti érzelmű hallgatók telefonálnak, ott mégsem érzem magamat ennyire kellemetlenül. Na nem mintha Bolgárúr közönsége nem lett volna szektahangulatú, de ennyire még az sem volt durva.

Ma egyébként Lentulai Krisztián kétszer köszönt el a korábbi, "100.3-as" frekitől.
 #192473  Szerző: Goldfinger15

Glenn írta:
LewyDee gondolom a Paláverre gondolt. Vannak nagyon érdekes műsorok, riportok a Karcon, amiket szívesen elhallgatok, de én úgy gondolom, hogy a Paláverben a betelefonálók beszédstílusa nem fér a kulturált keretek közé. Ez a műsor kb. 4 éve mehet, és azóta a betelefonáló gárda összetétele, mit sem változott. Én nem értem, hogy a jobboldali értelmiség, akik kulturáltabban tudnák elmondani a véleményüket, ilyenkor hol van? Szívesen meghallgatnám az ő véleményüket is, nem csak ugyanazokét az emberekét. :x
 #192471  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #192465  Szerző: Glenn

#192464  Szerző: LewyDee

Ránéztem útközben a 95,3-ra. Nem tapasztaltam vételi zavart. Ellenben a műsor botrányos, hazug, gyűlöletkeltő. Ez is mehetne a Klubrádió után, vagy az adó telephelyét helyezzék át egy bérlakás pincéjébe.

De hogy jót is írjak, végre vehető az Europa2 a 106MHz-n :)
 #192453  Szerző: Glenn

potyi írta: 2021.05.19. 16:13Erre mérget vehettek. :D
:yes: :yes: :yes: :D
 #192452  Szerző: potyi

Glenn írta:de majd potyi megméri. :lool: 8-)
Erre mérget vehettek. :D
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 56