Goldfinger15 írta: ↑2021.05.19. 19:36Valószínüleg a Paláverbe sikerült belefutni.Glenn írta:LewyDee gondolom a Paláverre gondolt. Vannak nagyon érdekes műsorok, riportok a Karcon, amiket szívesen elhallgatok, de én úgy gondolom, hogy a Paláverben a betelefonálók beszédstílusa nem fér a kulturált keretek közé. Ez a műsor kb. 4 éve mehet, és azóta a betelefonáló gárda összetétele, mit sem változott. Én nem értem, hogy a jobboldali értelmiség, akik kulturáltabban tudnák elmondani a véleményüket, ilyenkor hol van? Szívesen meghallgatnám az ő véleményüket is, nem csak ugyanazokét az emberekét.LewyDee írta: ↑2021.05.19. 18:01Ellenben a műsor botrányos, hazug, gyűlöletkeltő.Nem bírtad ki, gratulálok.![]()
Neten van neked való gyűlöletkeltő szutyok, ami FM-ről került oda (szerencsére). Sőt, azért maradt neked a legendás világhírű 92,9-en is egy hasonló. Jó szórakozást, csak ez marad neked jövőre is, ha szerencséd lesz.
Ja, és az Europa 2. Hát zeneileg jó közepes, csak az a sehova se passzoló szláv tájszólás ne lenne. De neked az is jobb, mintha onnan fentről BESZTERCEBÁNYÁRÓL magyarul szólnának hozzád.![]()
Mindezek mellett azt gondolom, hogy ha a rádiónak ilyen szélsőséges műsora van, az össze paláverezi az összes többi műsort, legyen értékes vagy sem. Értékközösseget semmilyen körülmények között sem szabad vállalni. (ugyan ez igaz a másik rádióra is, Bolgárúr műsorára is)