Snake05 írta: ↑2021.05.25. 21:20
radio1attis írta: ↑2021.05.25. 21:16
Snake05 írta: ↑2021.05.25. 21:13
Én azért még emlékszem azokra az időkre, amikor a R1-es promók minden harmadik szava az "Anikó" vagy a "muzikbogyó" volt, de mivel az ilyen kommunikáció szerencsére már kikopott a rádióból, nem hiszem, hogy a műsorvezetőknek "parancsba lenne adva", hogy ilyen megjegyzéseket tegyenek. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy kereskedelmi rádió műsorvezetőjének nem a legfontosabb dolga az, hogy adásban foglalkozzon a közszolgálati média egyik műsorelemének létjogosultságával.
Hallottad egyáltalán magát a konfot?
Nem, de ha noartist szó szerint idézte, akkor a lényeg ugyanaz. Nem értem, hogy egy kerrádióban, ahol sosem létezett ez a szokás, miért kell beszélni róla...
Tehát úgy alkottál szélsőséges véleményt, hogy nem hallottad. O.k.
HA hallottad volna, akkor tudnád, hogy a műsorvezető NEM "foglalkozott adásban a közszolgálati média egyik műsorelemének létjogosultságával". Az egy dolog, hogy itt a fórumon kifejtettem a véleményem. Ne keverjük össze.
Az idézett mondatban nem szerepel a "közmédia", nem fejtem ki a véleményem a létjogosultságáról. Elhangzott, hogy van ahol az van (harangszó), nálunk viszont nincs. Teszem azt, ha a Sláger FM harangozna, akkor a mondat rájuk vonatkozna.
Elszoktam mondani azt is, hogy nálunk nincs nincs duma, sok a zene. Ez is pont ugyanúgy vonatkozik bárkire, mint az idézett mondat, amit nem hallottál