RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#192700  Szerző: radio1attis

Giorgio800112 írta: 2021.05.26. 06:18 "egészséges versenyhelyzetben" :D ezen jót röhögtem...

Magyarországon??? Amikor minden egy zsebbe megy, egy hatalmi háttér....
Nem terveztem viccnek, de örülök ha szórakoztató voltam :) Könnyű siker. :) A tulajdonosi hátterektől függetlenül a stábok között verseny van. És ez jó. A hallgatóknak jó.

A megjegyzésed politikai felhangú, ahhoz nem szólok hozzá. A rádiók tulajdonosai viszont különböznek... üzletemberek, és mindegyikük érthetően gazdaságilag sikeres üzletet szeretnének.
 #192699  Szerző: Giorgio800112

"egészséges versenyhelyzetben" :D ezen jót röhögtem...

Magyarországon??? Amikor minden egy zsebbe megy, egy hatalmi háttér....
 #192698  Szerző: radio1attis

nermalcat írta: 2021.05.25. 23:38 Kedves Attis, kérlek, gondold tovább egy kicsit: vajon beleférnek-e az ilyen megnyilvánulások a rádiós kultúrába? Ha egy másik rádió műsorvezetője azt mondaná egy konfban, hogy " a következő dal néhány másik rádióban powerintro-val indul, de mi nem használunk ilyen felesleges hülyeségeket", akkor a R1-es dolgozók teljesen jogosan vérig sértődhetnének és elkönyvelhetnék az adott műsorvezetőt egy bunkó szemétládának. Éppen ezért én tartózkodnék az ilyen minősítgető beszólásoktól, pedig akár a R1-ből is tudnék mondani legalább öt műsor/aculati elemet, ami szerintem teljesen felesleges.
Egyébként biztos voltam benne, hogy nem véletlenül éppen ma jutott eszedbe, hogy erről beszélj, de ha mégis, akkor bocsi, ezek szerint én gondoltam bele túl sokat. :D
Ti előszetetettel rá vagytok gyógyulva arra, hogy az ilyenekből "sértődés" lenne. DEHOGY!!! Ez nem óvoda. A szakmában dolgozók pedig nem óvodások. A rádiós kultúráról meg annyit, hogy egy egészséges versenyhelyzetben a csipkelődés szerintem jó dolog, a humor pedig kell. Jó, ha figyelünk egymásra. Szóval, ha valaki elmondja az általad leírtakat (bár a hallgatóknak fogalma nem lenne h miről beszél, míg mondjuk egy harangszó köztudott) hát tegye :)
 #192697  Szerző: pavatomi

nermalcat írta:Ha egy másik rádió műsorvezetője azt mondaná egy konfban, hogy " a következő dal néhány másik rádióban powerintro-val indul, de mi nem használunk ilyen felesleges hülyeségeket"
Ilyet azért sem mondana / mondhatna senki műsorvezető, mert egy átlag hallgató azt se tudná miről beszél :D Elég szűk réteg vagyunk akik ilyen szakmai "szemmel" hallgatnak rádiókat. Nem lenne témaereje ezeknek Attis műsorában, meg kb senkinél se ha ilyesmikről beszélne.
 #192696  Szerző: nermalcat

Kedves Attis, kérlek, gondold tovább egy kicsit: vajon beleférnek-e az ilyen megnyilvánulások a rádiós kultúrába? Ha egy másik rádió műsorvezetője azt mondaná egy konfban, hogy " a következő dal néhány másik rádióban powerintro-val indul, de mi nem használunk ilyen felesleges hülyeségeket", akkor a R1-es dolgozók teljesen jogosan vérig sértődhetnének és elkönyvelhetnék az adott műsorvezetőt egy bunkó szemétládának. Éppen ezért én tartózkodnék az ilyen minősítgető beszólásoktól, pedig akár a R1-ből is tudnék mondani legalább öt műsor/aculati elemet, ami szerintem teljesen felesleges.
Egyébként biztos voltam benne, hogy nem véletlenül éppen ma jutott eszedbe, hogy erről beszélj, de ha mégis, akkor bocsi, ezek szerint én gondoltam bele túl sokat. :D
 #192695  Szerző: radio1attis

Snake05 írta: 2021.05.25. 21:47 Én továbbra sem értem, hogy miért kell egy ennyire egyértelmű dologról beszélni egy konfban, hiszen a kereskedelmi rádiók sosem harangoztak tudtommal... de oké, legyen igazad. Peace :)
Egy kereskedelmi rádiós műsorvezető dolga sokrétű: a szórakoztatás mellett jó, ha gondolatokat is ébreszt.

TESSÉK, meg történt! :) :)

Peace!
 #192694  Szerző: bm92

Attis, ebbol latszik, hogy a negativ PR is PR. Most holnap delben mindannyian odakapcsolunk a Radio 1-re, hogy meghallgassuk mit fogsz mondani.

En reszemrol speciel minimum egy Szent Istvan Bazilika harangozast varok. De ha bocsanatot kernel a Petofi Radiotol (es az itteni forumozoktol) es megmondanad, hogy melyik a kedvenc harangod Magyarorszagon az is korrekt lenne mar.

/s

Viccet felreteve, szerintem semmi baj nem volt a megszolalassal...
 #192693  Szerző: Snake05

Én továbbra sem értem, hogy miért kell egy ennyire egyértelmű dologról beszélni egy konfban, hiszen a kereskedelmi rádiók sosem harangoztak tudtommal... de oké, legyen igazad. Peace :)
 #192692  Szerző: radio1attis

Snake05 írta: 2021.05.25. 21:20
radio1attis írta: 2021.05.25. 21:16
Snake05 írta: 2021.05.25. 21:13 Én azért még emlékszem azokra az időkre, amikor a R1-es promók minden harmadik szava az "Anikó" vagy a "muzikbogyó" volt, de mivel az ilyen kommunikáció szerencsére már kikopott a rádióból, nem hiszem, hogy a műsorvezetőknek "parancsba lenne adva", hogy ilyen megjegyzéseket tegyenek. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy kereskedelmi rádió műsorvezetőjének nem a legfontosabb dolga az, hogy adásban foglalkozzon a közszolgálati média egyik műsorelemének létjogosultságával.
Hallottad egyáltalán magát a konfot? :)
Nem, de ha noartist szó szerint idézte, akkor a lényeg ugyanaz. Nem értem, hogy egy kerrádióban, ahol sosem létezett ez a szokás, miért kell beszélni róla...
Tehát úgy alkottál szélsőséges véleményt, hogy nem hallottad. O.k. :)

HA hallottad volna, akkor tudnád, hogy a műsorvezető NEM "foglalkozott adásban a közszolgálati média egyik műsorelemének létjogosultságával". Az egy dolog, hogy itt a fórumon kifejtettem a véleményem. Ne keverjük össze.

Az idézett mondatban nem szerepel a "közmédia", nem fejtem ki a véleményem a létjogosultságáról. Elhangzott, hogy van ahol az van (harangszó), nálunk viszont nincs. Teszem azt, ha a Sláger FM harangozna, akkor a mondat rájuk vonatkozna.

Elszoktam mondani azt is, hogy nálunk nincs nincs duma, sok a zene. Ez is pont ugyanúgy vonatkozik bárkire, mint az idézett mondat, amit nem hallottál :)
 #192691  Szerző: Snake05

radio1attis írta: 2021.05.25. 21:16
Snake05 írta: 2021.05.25. 21:13 Én azért még emlékszem azokra az időkre, amikor a R1-es promók minden harmadik szava az "Anikó" vagy a "muzikbogyó" volt, de mivel az ilyen kommunikáció szerencsére már kikopott a rádióból, nem hiszem, hogy a műsorvezetőknek "parancsba lenne adva", hogy ilyen megjegyzéseket tegyenek. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy kereskedelmi rádió műsorvezetőjének nem a legfontosabb dolga az, hogy adásban foglalkozzon a közszolgálati média egyik műsorelemének létjogosultságával.
Hallottad egyáltalán magát a konfot? :)
Nem, de ha noartist szó szerint idézte, akkor a lényeg ugyanaz. Nem értem, hogy egy kerrádióban, ahol sosem létezett ez a szokás, miért kell beszélni róla...
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 1022