RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#192873  Szerző: Andris

shadoe írta: 2021.06.04. 21:25 Ismét időszerűnek tartottam, hogy összehasonlítsam a magyar rádiók playlistjeit a R1-hez hasonló irányultságú német Planet Radioval. Szerintem jobban állunk, mint egy éve, az itt felsorolt bő 70 zeneszámból kb. 40 stabilan hallható (vagy az volt) a R1-n és/vagy a Petőfin, és nyilván ezekből a hazai rádiók még kaphatnak fel új számokat, így bízom benne, ez az arány tovább fog a nyáron javulni. Forrás: https://www.planetradio.de/musik/livecharts.html
Bts rotációba kerül esküszöm nem hallgatom soha többet ezt a rádiót :D
 #192871  Szerző: noartist

nermalcat írta: 2021.06.04. 20:35 Most komolyan bedarálták a rádió zeneileg legjobban összerakott műsorát, hogy a kopasz fradista 3 órán keresztül játszhassa a hülye remixeit?!??? :hit:
Első figyelmeztetés.
 #192869  Szerző: shadoe

Ismét időszerűnek tartottam, hogy összehasonlítsam a magyar rádiók playlistjeit a R1-hez hasonló irányultságú német Planet Radioval. Szerintem jobban állunk, mint egy éve, az itt felsorolt bő 70 zeneszámból kb. 40 stabilan hallható (vagy az volt) a R1-n és/vagy a Petőfin, és nyilván ezekből a hazai rádiók még kaphatnak fel új számokat, így bízom benne, ez az arány tovább fog a nyáron javulni. Forrás: https://www.planetradio.de/musik/livecharts.html
 #192867  Szerző: almos629

nermalcat írta: 2021.06.04. 20:35 Most komolyan bedarálták a rádió zeneileg legjobban összerakott műsorát, hogy a kopasz fradista 3 órán keresztül játszhassa a hülye remixeit?!??? :hit:
Nem, ez csak egyszeri alkalom volt, holnap már minden a rendes kerékvágásban megy ;)
 #192866  Szerző: nermalcat

Most komolyan bedarálták a rádió zeneileg legjobban összerakott műsorát, hogy a kopasz fradista 3 órán keresztül játszhassa a hülye remixeit?!??? :hit:
 #192864  Szerző: almos629

Andris írta: 2021.06.04. 16:54 Megjött a válasz a mix műsorok fikázásának, 3 óra bónusz + wim :D
Tavaly már volt ilyen vagy kétszer. Egyébként Begi mixei többnyire elfogadhatók, a baj a WIM-al, azon belül is főleg a Nigel Stately, Tommyboy és Willcox set-ekkel van, ezek nem valók rádióba.
 #192863  Szerző: Andris

Megjött a válasz a mix műsorok fikázásának, 3 óra bónusz + wim :D
 #192848  Szerző: bm92

tomee írta: 2021.06.02. 20:59 Szerintem úgy általánosságban sokaknál az veri ki a biztosítékot tudat alatt, hogy mostanában jellemzően úgy készítenek magyar zenéket - főleg a manapság igen felkapott dídzsé-producerek -, hogy fogják az USA-ból ellesett trendeket, ráírnak valami elképesztően bugyuta magyar szöveget (esetleg angolul feléneklik), forgatnak hozzá egy szintén egy az egyben amerikából copypaste-telt videóklipet, és úgy csinálnak benne, mintha L.A.-ben vagy Miamiban vonaglanának, vagy ráznák a seggüket. Ez ma a mainstream, és mindezt eladják világszenzációként...

Én azt a következtetést vontam le magamban, hogy nagy valószínűséggel már nem tartozom bele a rádió célcsoportjába, és emiatt felesleges is pattognom, mert százezer más ember a reakciókból ítélve meg ezt élvezi.
Ahogy djlacee irta, ez nem csak Magyarorszagon tortenik.

Oszinten szolva szerintem itt nagyon sokan beleesnek abba a hibaba, hogy azt hiszik, hogy azert mert nekik nem tetszik valami, akkor az mar csak gagyi lehet. A Stadiumx szam pl. velemenyem szerint rohadt jo.
 #192847  Szerző: djlacee

Világszinten mindenhol ilyen most a mainstream popzene. Ha megnézel egy szlovák, egy horvát vagy egy német slágerlistát, ilyen dalok vannak ott is elől. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha a Rádió 1 a trendeknek megfelelő magyar zenéket [is] játszik.
 #192839  Szerző: tomee

Szerintem úgy általánosságban sokaknál az veri ki a biztosítékot tudat alatt, hogy mostanában jellemzően úgy készítenek magyar zenéket - főleg a manapság igen felkapott dídzsé-producerek -, hogy fogják az USA-ból ellesett trendeket, ráírnak valami elképesztően bugyuta magyar szöveget (esetleg angolul feléneklik), forgatnak hozzá egy szintén egy az egyben amerikából copypaste-telt videóklipet, és úgy csinálnak benne, mintha L.A.-ben vagy Miamiban vonaglanának, vagy ráznák a seggüket. Ez ma a mainstream, és mindezt eladják világszenzációként...

Én azt a következtetést vontam le magamban, hogy nagy valószínűséggel már nem tartozom bele a rádió célcsoportjába, és emiatt felesleges is pattognom, mert százezer más ember a reakciókból ítélve meg ezt élvezi.
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 1022