nermalcat írta:Szia! Nekem nem tetszik a Balázsék.“p0tyi” írta: ... a szakmailag és minden más téren is egyik legjobb hazai rádióműsort...Érdekes ízlésed van.
nermalcat írta:Szia! Nekem nem tetszik a Balázsék.“p0tyi” írta: ... a szakmailag és minden más téren is egyik legjobb hazai rádióműsort...Érdekes ízlésed van.
shadoe írta: ↑2021.07.07. 18:44 Nem írtuk még meg itt, de érdemes jelezni: június végén 12 új szám talált be a Top 50-be. Még mindig nagyon jó az irány. Ilyen változatosság mellett, és a vasárnapi ismétlés kiiktatása után végképp aktuális lenne a műsoridőbővítés. A szombat 14.00-15.00 között árválkodó órácskának vajmi sok értelme van így. Az R'n'B órák változatlanul hiányoznak, de az nem baj, ha a techno kap végre saját műsoridőt. Más műfajnak is kijárna.ez tényleg vicc
p0tyi írta: ↑2021.07.10. 11:45 Miközben itt szubjektív szarozzátok a szakmailag és minden más téren is egyik legjobb hazai rádióműsort, pont pénteken jelentették be, hogy 6-8 hét szabira mennek. Ez azért szokatlan.Hülyék lennének kipaterolni őket, amíg pénzt termelnek nekik, de ezt már sokszor kitárgyaltuk. Én szerintem idén még nem is voltak huzamosabb ideig szabin.
homerhamm írta: ↑2021.07.10. 08:05A reggeli műsor nekem sem tartozik a kedvenceim közé, de hidd el, sokan hallgatják őket.asr27 írta: ↑2021.07.10. 07:48 És nem tudják befejezni a hisztit.A mixekkel nincs bajom, viszont a reggeli műsor kritkán aluli. Már 12 milliós büntetést összeszedtek.![]()
![]()
![]()