RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#193436  Szerző: noartist

Jozsfm964 írta: 2021.07.20. 17:38 Írni kell nekik az sms számukra és akkor intézkednek. Amúgy nem szeretnek. Engem is tiltottak a fb oldalról. SMS-eket olvasnak :D
Rickykeee23 írta: 2021.07.19. 20:54 Basszus, át kell szoknom lassan este a Petőfire a Rontom-Bontomra. Nappal is vannak néha gebaszok a mohácsi 93,8-on, de így este katasztrófa... kb 2 percenként elhalkul az adás akár 10 másodpercekre. Teljes mértékben elkapcsolási faktor.. Csináljanak már valamit... Ez a mohácsi mindig egy nagy hulladék.. :(
Én már mindent próbáltam. Például a bed folyamatosan ment korábban (talán még most is) a reklámblokk és a hírek alatt is Balázséknál, de hiába írtam SMS-t, emailt, Viber üzenetet, még évekkel később is így volt.
 #193431  Szerző: Andris

A szolnoki freki megint hang laggol reggel óta, remèlem nem 2-3 nap lesz mint legutóbb...
 #193414  Szerző: Jozsfm964

Írni kell nekik az sms számukra és akkor intézkednek. Amúgy nem szeretnek. Engem is tiltottak a fb oldalról. SMS-eket olvasnak :D
Rickykeee23 írta: 2021.07.19. 20:54 Basszus, át kell szoknom lassan este a Petőfire a Rontom-Bontomra. Nappal is vannak néha gebaszok a mohácsi 93,8-on, de így este katasztrófa... kb 2 percenként elhalkul az adás akár 10 másodpercekre. Teljes mértékben elkapcsolási faktor.. Csináljanak már valamit... Ez a mohácsi mindig egy nagy hulladék.. :(
 #193401  Szerző: Rickykeee23

Basszus, át kell szoknom lassan este a Petőfire a Rontom-Bontomra. Nappal is vannak néha gebaszok a mohácsi 93,8-on, de így este katasztrófa... kb 2 percenként elhalkul az adás akár 10 másodpercekre. Teljes mértékben elkapcsolási faktor.. Csináljanak már valamit... Ez a mohácsi mindig egy nagy hulladék.. :(
 #193380  Szerző: Rickykeee23

Adam írta: 2021.07.17. 19:40
noartist írta: 2021.07.17. 08:27 Nem hiszem el, hogy a Rakpartot nem lehet kivágni. Agyrém. Ezernyi újabb magyar zene van már.
Ízlés kerdese, de a Rakpart még elmegy.
De a Diaz Furacsé Szakács Gergő Kétoldalú minden érem, na az valóban agyrém…
Szerintem a kétoldalú minden érem addig lesz rotációban ameddig vége nem lesz az olimpiának. Utána az fixen repül. Viszont a rakpart biztosan marad még egy jó darabig. De igen ezek a zenék izlések kérdése. A rakpart szerintem sokaknak bejön. De azt is meg merem kockáztatni, hogy a Diaz szám is.. amúgy igen, mind a kettő repülhetne már.
 #193379  Szerző: Adam

noartist írta: 2021.07.17. 08:27 Nem hiszem el, hogy a Rakpartot nem lehet kivágni. Agyrém. Ezernyi újabb magyar zene van már.
Ízlés kerdese, de a Rakpart még elmegy.
De a Diaz Furacsé Szakács Gergő Kétoldalú minden érem, na az valóban agyrém…
 #193369  Szerző: noartist

Nem hiszem el, hogy a Rakpartot nem lehet kivágni. Agyrém. Ezernyi újabb magyar zene van már.
 #193366  Szerző: Redfox81

Én is csatlakoznék. Vannak még hibák, de elértek arra a szintre, hogy egy olyan rádiót sikerül összehozni, ami talán még piaci alapon is megállná a helyét és aminek nem csak papíron van meg a hallgatottsága. Szerintem kimondhatjuk, hogy itt el is dőlt a McFly vs Sivák kérdés. A Retro esetében kicsit árnyaltabb a kép, de alapvetően ott is ezt látom. A Best viszont mindkét esetben kakukktojás, érezhetően nem tudnak mit kezdeni vele.
 #193361  Szerző: almos629

Maximálisan egyetértek veletek. Önmagához képest a R1 fejlődött a legtöbbet az elmúlt 1-1,5 évben, ezt kár tagadni. Aki ezt a rotációt nem tartja vállalhatónak, az már tényleg magában keresse a hibát. Nyilván nem annyira változatos, mint az új Petőfi vagy a debreceni Best, de egy TOP40 formátumot ennél jobban megcsinálni nem nagyon lehet. A music menük és powerintrok hol vannak, hol nincsenek, ez így eléggé kaotikus. Én ezeket az arculati elemeket teljesen feleslegesnek tartom, szóval annak örülnék a legjobban, ha teljesen kigyomlálnák őket. Attisnál túl nagy változást nem vettem észre, szerintem csak jót tett neki a nyaralás. :)
 #193360  Szerző: Rickykeee23

shadoe írta: 2021.07.15. 21:00
RadioFan írta: 2021.07.15. 14:53 Még az általakitás után is annyi kritika éri ezt a szerencsétlen rádiót, hogy muszáj írnom ide valami pozitívumot.
Ma délelőtt 10-től folyamatosan hallgatom, és azt veszem észre, hogy mintha Attis műsorvezetése szárnyakat kapott volna. Eddig is kedveltem a stílusát, de mintha most földhöz vágták volna azt a patikamérleget, amin méricskelni kellett a megszólalásokat. (Nem tudom történt-e fentről valami változás, de nekem nagyon úgy tűnik :D )

Emellett végre nem hallani már nagyon a klasszikus időhúzós 30-40 mp-es music menuket és power introkat, zene van, úgy ahogy azt kell egy ilyen rádióban. Külön kiemelném, hogy kifejezetten fiatalok körében népszerű, nem feltétlen mainstream zenék is vannak a rotációban (Montero, Falling stb)

Az elmúlt héten volt szerencsém belekóstolni a szlovén és a horvát rádiós piacba, és nem találtam olyan könnyűzenei adót, ami jelenleg verné a Rádió 1-et, persze ez egy elég szubjektív kérdés. Nyilván divat lett utálni a Sivák-érát, de mégis az ő keze alatt jutott el a rádió most ide. Pacsi nektek!
Utolsó 3 kommentelőnek üzenem: mit szólnátok a 4:0-hoz? Én is csatlakozom negyediknek. Ez a rádió rendben van. Mint mondottam volt, két hete 12 új szám debütált a slágerlistán. Azóta megint tettek be új számokat a rotációba. Mit akarunk még? Mikor volt ilyen a Juve vagy Class Fm-érában? Örültünk, ha hetente 1-2 új számot odacsöpögtettek. Ráadásul pont írtam a társtopikba, hogy odaát bizonyos nyár elején berakott dalok már elérhetetlenek. Én ha hallgatom a R1-et, egy héten belül tuti, hogy lejátsszák azt a 30-40 igazán ütős számot, amire én személy szerint kíváncsi vagyok, nem felejtődnek hirtelen el, be tudnak járatódni, és a recurrenteket még nem is említettem. Egyszerűen jó a rotáció, jól van összerakva. Engem nem érdekel, hogy Siváknak vagy Naszreddin Hodzsának hívják, aki ezért felelős, bárki terelte ezt a rosszabb napokat is megélt rádiót ennyire jó irányba, az jó munkát végzett. Igazatok van.
5-0
Össze lett rakva a rádió nagyon. Szerintem ez még tovább is lesz véve. Szóval hatalmas pacsi. :yes:
  • 1
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 1022