Balázséknál bemutatták 21-07-02 09:12-kor David Guetta x MistaJam x John Newman - If You Really Love Me (How Will I know) és azóta nem is játsszák. ki érti ezt? 

Kovi02 írta:[quote=zenefalo post_id=193459 time=<a href="tel:1627055312" data-original-title="" title="">1627055312</a> user_id=85]Újdonság? Két márciusi számról beszélünk,amit külföldi rádiók már hónapokkal az R1 előtt játszottak
Shouse - Love tonight, Gorgon city - Foolproof a rotációban. Nagyon felpörögtek az újdonságok megjelenése! Csak így tovább!![]()
homerhamm írta: ↑2021.07.26. 15:38Nyilván nem best of, mert akkor nem irtam volna ide az információt…
Adam írta: ↑2021.07.26. 14:49 Ma reggel Balázsék fekete-feher-igen-nem játékában egy Fehérvári hallgató játszott. Balazs kérdezte tőle, hogy FM-en vagy applikacion hallgatja, mire a hallgató utóbbival felelt. Erre Balázs megemlítette, hogy dolgoznak rajta, hogy ujra legyen ott freki….De az most bestof, vagy nem?![]()
Attis írta: ↑2021.07.26. 16:28Ez a kérdés most nekem szólt? Egyébként szoktam hallgatni néha a Rádió 1-et.homerhamm írta:Ne haragudj, miután te úgyse hallgatod, neked nem tök mindegy??
Adam írta: ↑2021.07.26. 14:49 Ma reggel Balázsék fekete-feher-igen-nem játékában egy Fehérvári hallgató játszott. Balazs kérdezte tőle, hogy FM-en vagy applikacion hallgatja, mire a hallgató utóbbival felelt. Erre Balázs megemlítette, hogy dolgoznak rajta, hogy ujra legyen ott freki….De az most bestof, vagy nem?
homerhamm írta:Ne haragudj, miután te úgyse hallgatod, neked nem tök mindegy??
Adam írta: ↑2021.07.26. 14:49 Ma reggel Balázsék fekete-feher-igen-nem játékában egy Fehérvári hallgató játszott. Balazs kérdezte tőle, hogy FM-en vagy applikacion hallgatja, mire a hallgató utóbbival felelt. Erre Balázs megemlítette, hogy dolgoznak rajta, hogy ujra legyen ott freki….De az most bestof, vagy nem?