na Márti kivánságműsorozik, tiszta music fm feeling
viszont a telót nem veszi fel 

mbalazs írta: ↑2021.09.01. 18:54Ez sajnos így van! És ahogy megyünk előre az időben, egyre inkább kevesebb az értékelhető magyar zene.Snake05 írta: ↑2021.09.01. 17:31 Már leírtam ezerszer, de semmi pozitív változást nem érzek, ezért leírom újra: ezek a Miller Dávid - Süt a nap, Wellhello - Csoda hogy még élünk és a hasonló "minőségi" magyar dalok mi a fészekes fenét keresnek a R1 rotációjában? Mindeközben pl. Azahriah/Desh - Mind1 sehol sincs.Engem attól is elkap a hányinger.. Sajnos minőségi új magyar dal valóban elég kevés van, nem csak a R1-en hanem alapból.![]()
Snake05 írta: ↑2021.09.01. 17:31 Már leírtam ezerszer, de semmi pozitív változást nem érzek, ezért leírom újra: ezek a Miller Dávid - Süt a nap, Wellhello - Csoda hogy még élünk és a hasonló "minőségi" magyar dalok mi a fészekes fenét keresnek a R1 rotációjában? Mindeközben pl. Azahriah/Desh - Mind1 sehol sincs.Engem attól is elkap a hányinger.. Sajnos minőségi új magyar dal valóban elég kevés van, nem csak a R1-en hanem alapból.![]()
galacus965 írta: ↑2021.08.31. 12:04 Budapest 96,4 MHz – közlemény benyújtott pályázati ajánlatrólfogadjunk ozone fm lesz és nem roxy
A pályázati ajánlat beadásának napján, 2021. augusztus 30-án egy pályázati ajánlatot nyújtottak be.
A pályázó adatai a következők
Pályázó neve Pályázó székhelye
LBK Base Kft. 1117 Budapest, Nádorliget u. 7. D. ép. 2. em. 205. A 96.4en új rádió indul Az R1 Régi Frekvenciáján Forrás NMHH