Sziasztok! Az hogy lehet hogy hallgatom a nyíregyi streamot, erre bemondja Bogi hogy Budapesten a 89 5-ön akkor mikor helyi adás van majd hirtelen átváltottak pár zene után a nyíregyházi adásra? De olyan is előfordult, hogy a zenei óra végén Vili a tiszatavi frekvenciákat mondta be majd utána mondta hogy érkezik a búcsú dal the Weekendtől itt a 91 1-en. Talán Tiszatónál is ő van délelőttönként? Ha nem, akkor valamit nagyon összekutyultak a központban.
Ilyet mondjuk már más is írt hogy hallgatta az autóban valamelyik vidéki frekit és a budapesti adást adták akkor mikor helyi sávnak kellett volna vagy budapesti hírek volt akkor valami ilyesmi volt budapesti hírek is tudom írta egyszer valaki.
Balogh Vili korábban a nyíregyi mellett a békéscsabain volt még hallható de ott már rég nincs hanem valaki más van helyette legalább is amikor én hallottam már nem ő volt.
Most jó irányba változott a tavalyi évben a rádió, nem kéne szerintem se ezt elszúrni több hallgatója is lett ezzel és az ismerőseim is mondták hogy sokkal jobb lett ők is hallgatják.
Mártinál észrevettem hogy több olyan zene is megszólal, ami annó a musicfm-en is elhangzott.