RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#193974  Szerző: Snake05

Andris írta: 2021.09.25. 19:53
tvarculat95 írta:Én Gáti Laci Vagyok Egy értelmi Sérült ember vagyok nem vagyok orvos Üdvözlettel tvarculat95
Nem tudom ez mit èrez, de a Hori adta, eskü mehetne állandóra Cooky helyett, nem èreznèk vesztesèget.
Egyetértek. A többi kívánságműsoros pedig példát vehetne róla, nem kell a betelefonálót 3 percig beszéltetni, mert unalmas. Hori abszolút hozza azt a pörgős stílust, amit a célközönség elvár a rádiótól.
 #193973  Szerző: Andris

tvarculat95 írta:Én Gáti Laci Vagyok Egy értelmi Sérült ember vagyok nem vagyok orvos Üdvözlettel tvarculat95
Nem tudom ez mit èrez, de a Hori adta, eskü mehetne állandóra Cooky helyett, nem èreznèk vesztesèget.
 #193964  Szerző: tvarculat95

Én Gáti Laci Vagyok Egy értelmi Sérült ember vagyok nem vagyok orvos Üdvözlettel tvarculat95
 #193952  Szerző: Adam

Andris írta: 2021.09.22. 11:14 Tegnap említettèk a Disco*s hit-be, h szombaton nem lesz Cooky, szóval 5-6-ig classic mix lesz Gerivel meg egy "fiatal szemüveges sráccal" a nevèt nem igazán èrtettem talán Hori, ès ez a fiatal szemüveges srác fogja 6-8-ig vinni a kivit is. Most debütál majd.
Már vasárnap bent volt Hori a Classic mixben és utanna a kívánságműsorban Cooky-val, hogy akklimatizálodjon. Cooky a TV2 Dancing with the Stars műsorban lesz szombatonként, amíg ki nem esik, addig szombatonként Hori helyettesíti. A mixnél Juhász Geri segít neki, de a kívánságműsort már egyedül fogja vinni, és jövő héttől a mixet is egyedül csinálja majd.
 #193951  Szerző: Glenn

asr27 írta: 2021.09.21. 18:53
p0tyi írta: 2021.09.21. 18:16 Winamp 2021-ben? :megusta:
Számomra a legjobb lejátszó a mai napig! ;)
Ebben 101 %-ban egyetértünk. :yes:
Igaz, hogy én már "öreg" vagyok, de mindig figyeltem, mivel tudok legjobban mp3-at és netrádiót hallgatni. Erre tizenöt éve nem találok jobbat a Winampnál. ;)
 #193948  Szerző: Andris

Tegnap említettèk a Disco*s hit-be, h szombaton nem lesz Cooky, szóval 5-6-ig classic mix lesz Gerivel meg egy "fiatal szemüveges sráccal" a nevèt nem igazán èrtettem talán Hori, ès ez a fiatal szemüveges srác fogja 6-8-ig vinni a kivit is. Most debütál majd.
 #193947  Szerző: zenefalo

Végre ismét vannak új zenék! És újra elérhető a győri és kiskunhalasi stream, amely nem processzált! Sokkal szebben szólnak ott a zenék, nincsenek agyonprocesszálva. :yeah:
  • 1
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 1022