laikusként próbálok egy picit "szakisabb" szemmel nézni a dolgokat és igyekszem elhatárolódni a személyes preferenciáimtól és objektíven hozzáálni.
szerintem nem lesz itt világvége. a tuc-tucok fix eltűnnek a normál playlistből, ahogy a nappali magyar zenék is csak reklámkitöltőkben és éjszaka lesznek úgy, mint régen. én úgy látom a jövőben, hogy sűrűbbek lesznek az ismétlések, kvázi vegytiszta CHR-é visszaalakul, de nem "óránkénti" ismétléssel, hanem olyan 100 fix zenével. nem tartok tőle, hogy 1 éves dalokat mutatnának be újdonságnak, cserébe azt eltudom képzelni, hogy kevesebb, de annál ütősebb slágerek kerülnek fókuszba, amik folyamatosan cserélődni fognak. az igazi új dalok meg folyamatosan pörgetik a TOP 50-ben és onnan szivárognak át a normál rotációba. és ahogy elnézem a MAHASZ listát nem engednék meg maguknak Fly csapata, hogy alul teljesítsék a MAHASZ listát.
remélem hasonlóak az elképzelések és lesz egy (közel) vegytiszta CHR-Top40 format a CHR-Dance helyett.
személy szerint a mostanáig fényezett Rádió 1-gyel maradéktalanul elégedett voltam, viszont országos piacon dance zenékkel, még ha csak "format kitölésként" nem tud normálisan érvényesülni. a sima CHR-el még így is előnyük lesz úgy is, hogy a lefedettsége "túl nagy" hozzá. ha a sima CHR se lesz siker, akkor fixen váltanak Adult CHR-re.
ha hosszabb távon az Adult-CHR lesz a befutó, akkor a Best FM simán elindulhat egy dancesebb irányba, viszont akkor a Retró is puhulni fog, kvázi egy Class FM 2-vé alakul, de ez már egy másik topikba tartozik.
Tuner: Sony STR-AV370 & Siemens RH-300
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)