RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194129  Szerző: asr27

p0tyi írta:
asr27 írta: 2021.10.05. 20:01 Nos, eddig nyugalom volt a R1 topikban, tegnap óta viszont ismét megjelentek a mix és Dance zene ellenzők.
Nem! Nem ment a nappali sávban se Tech House, se Progressive House! Dance zene és esetleg Tropical House ment, de nektek úgyis tökmindegy, mert leragadtatok az unalmas csicskapopnál. Fogalmatok sincs a zenei stílusokhoz, műfajokhoz és kategóriákhoz.
Teljesen mindegy, nem való országos rádióba. Éjszakára sem, de nappalra meg főleg nem.
Mondja ezt egy tinisrác, az egyik alföldi városból...
 #194128  Szerző: p0tyi

asr27 írta: 2021.10.05. 20:01 Nos, eddig nyugalom volt a R1 topikban, tegnap óta viszont ismét megjelentek a mix és Dance zene ellenzők.
Nem! Nem ment a nappali sávban se Tech House, se Progressive House! Dance zene és esetleg Tropical House ment, de nektek úgyis tökmindegy, mert leragadtatok az unalmas csicskapopnál. Fogalmatok sincs a zenei stílusokhoz, műfajokhoz és kategóriákhoz.
Teljesen mindegy, nem való országos rádióba. Éjszakára sem, de nappalra meg főleg nem.
 #194127  Szerző: asr27

Nos, eddig nyugalom volt a R1 topikban, tegnap óta viszont ismét megjelentek a mix és Dance zene ellenzők.
 #194126  Szerző: nermalcat

Nekem is tetszenek a változások, a hallgatottság alapján pedig szükség is volt erre. Egyébként a Kaskade- Miles to go-nak, Stadiumx-7 days-nek és Miller Dávidnak is jobb helye lenne a kukában, vagy max az éjszakai sávban.
 #194124  Szerző: p0tyi

Kár, hogy a 96.4-et rnb-hiphop rádióként írta ki az NMHH, ott lehetett volna garázdálkodni friss zenékkel, vagy akár elektronikus zenével.
 #194123  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta: 2021.10.05. 19:24 Hát pont hogy nem volt hiábavaló, mert kiderült, hogy CHR formátum friss és dance zenékkel Magyarországon nem működik, még az egyik legerősebb rádiós brandbe csomagolva sem.
ez is belett bizonyítva, nem vitatom, csak itt előbújt a személyes nézetem. objektíven nézve, igenis nem volt hiábavaló.

viszont a sima CHR se fog annyira menni, az is fix, de pumpálódni fognak felfelé a mutatók. én csakis az Adult-CHR-t látom befutónak egy ekkora hálózat esetén. egyszerűen túl nagy a lefedettsége a vegytiszta CHR-nek is.
 #194121  Szerző: p0tyi

Hát pont hogy nem volt hiábavaló, mert kiderült, hogy CHR formátum friss és dance zenékkel Magyarországon nem működik, még az egyik legerősebb rádiós brandbe csomagolva sem.
 #194119  Szerző: knoskamatee

noartist írta: 2021.10.05. 19:12 Lehet, de ami például a Don't be so shy és az Ocean Drive esetében történt, az teljes nonszensz volt már. Ezeréves zenéket napi több alkalommal, az év 365 napján az emberek arcába tolni...
saját magukat szúrnák tökön abszolút. amint meghallom jövő ilyenkor napi 4-6 alkalommal mondjuk a Wellermant az igazi változatosság jegyében és visszalépőként hónapokig ott lesz a TOP 50 lista tetején, akkor hiába való volt minden. én bizakodó vagyok.
 #194118  Szerző: p0tyi

noartist írta: 2021.10.05. 19:12
knoskamatee írta: 2021.10.05. 19:06 szerintem nem lesz itt világvége. a tuc-tucok fix eltűnnek a normál playlistből, ahogy a nappali magyar zenék is csak reklámkitöltőkben és éjszaka lesznek úgy, mint régen. én úgy látom a jövőben, hogy sűrűbbek lesznek az ismétlések, kvázi vegytiszta CHR-é visszaalakul, de nem "óránkénti" ismétléssel, hanem olyan 100 fix zenével. nem tartok tőle, hogy 1 éves dalokat mutatnának be újdonságnak, cserébe azt eltudom képzelni, hogy kevesebb, de annál ütősebb slágerek kerülnek fókuszba, amik folyamatosan cserélődni fognak. az igazi új dalok meg folyamatosan pörgetik a TOP 50-ben és onnan szivárognak át a normál rotációba. és ahogy elnézem a MAHASZ listát nem engednék meg maguknak Fly csapata, hogy alul teljesítsék a MAHASZ listát.
remélem hasonlóak az elképzelések és lesz egy (közel) vegytiszta CHR-Top40 format a CHR-Dance helyett.

személy szerint a mostanáig fényezett Rádió 1-gyel maradéktalanul elégedett voltam, viszont országos piacon dance zenékkel, még ha csak "format kitölésként" nem tud normálisan érvényesülni. a sima CHR-el még így is előnyük lesz úgy is, hogy a lefedettsége "túl nagy" hozzá. ha a sima CHR se lesz siker, akkor fixen váltanak Adult CHR-re.
Lehet, de ami például a Don't be so shy és az Ocean Drive esetében történt, az teljes nonszensz volt már. Ezeréves zenéket napi több alkalommal, az év 365 napján az emberek arcába tolni...
A rádió a műkörmös Jucinak készül a miskolci panel aljában, akinek még mindig ringatózik a csípője a Save Your Tears hallatán, nem pedig az asr27-eknek, akik heti x órát arra áldoznak, hogy levadásszák a legjobb trackeket a beatportról. Amivel amúgy nincs semmi baj, csak nem a rádió az új zenék platformja.

Abban igazad van, hogy a régi R1 is lehetett volna jobb.
 #194117  Szerző: noartist

knoskamatee írta: 2021.10.05. 19:06 szerintem nem lesz itt világvége. a tuc-tucok fix eltűnnek a normál playlistből, ahogy a nappali magyar zenék is csak reklámkitöltőkben és éjszaka lesznek úgy, mint régen. én úgy látom a jövőben, hogy sűrűbbek lesznek az ismétlések, kvázi vegytiszta CHR-é visszaalakul, de nem "óránkénti" ismétléssel, hanem olyan 100 fix zenével. nem tartok tőle, hogy 1 éves dalokat mutatnának be újdonságnak, cserébe azt eltudom képzelni, hogy kevesebb, de annál ütősebb slágerek kerülnek fókuszba, amik folyamatosan cserélődni fognak. az igazi új dalok meg folyamatosan pörgetik a TOP 50-ben és onnan szivárognak át a normál rotációba. és ahogy elnézem a MAHASZ listát nem engednék meg maguknak Fly csapata, hogy alul teljesítsék a MAHASZ listát.
remélem hasonlóak az elképzelések és lesz egy (közel) vegytiszta CHR-Top40 format a CHR-Dance helyett.

személy szerint a mostanáig fényezett Rádió 1-gyel maradéktalanul elégedett voltam, viszont országos piacon dance zenékkel, még ha csak "format kitölésként" nem tud normálisan érvényesülni. a sima CHR-el még így is előnyük lesz úgy is, hogy a lefedettsége "túl nagy" hozzá. ha a sima CHR se lesz siker, akkor fixen váltanak Adult CHR-re.
Lehet, de ami például a Don't be so shy és az Ocean Drive esetében történt, az teljes nonszensz volt már. Ezeréves zenéket napi több alkalommal, az év 365 napján az emberek arcába tolni...
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 1022