A Rádió1 "visszaalakulásával" újra aktuális lett az a téma, hogy kellene egy olyan rádió, amelyik kitölti azt az űrt, ami a MusicFM megszűnése után keletkezett. Eddig a Rádió1 kitöltötte ezt az űrt nagyjából, mostantól viszont valószínű nem fogja.
asr27 írta: ↑2021.10.08. 12:04Egyébként ezt kellene. Ott vannak a kitöltők, oda mehetne a legtöbb recurrent zene, a rotációba meg az újak. És valóban, 1-2 R1 klasszikus is jól esne szerintem még akár valamilyen promóval is. Viszont 1-2 (akár 3) éves zenék szerintem még nem számítanak recurrentnek és elférnek a rotációban, ha nem adják le őket napi 2-3-szor.
Le lett írva, hogy miért nem jó így. Ez ami most van egy katyvasz. Legyen valami rendszer, mint pl a német sunshine live rádióban, hogy fél óránként lemegy egy "sunshine live classic"!
Itt meg csak az össze-visszaság van. Meg felejtsük már el a 2-3 éves zenéket, mai slágerként felkonferálni!
Adam írta: ↑2021.10.08. 12:00Le lett írva, hogy miért nem jó így. Ez ami most van egy katyvasz. Legyen valami rendszer, mint pl a német sunshine live rádióban, hogy fél óránként lemegy egy "sunshine live classic"!Beci45 írta: ↑2021.10.07. 10:15 Szerintem meg semmi baj azzal, hogy több a recurrent zene. Nekem jól esik olyan dalokat hallani, melyek régen mentek. Szerintem egyébként egy szubjektív kérdésről megy a vita: valakinek a bejáratott popzene jön be, valakinek pedig mindig a legújabb kell a pörgősebb zenei kínálatból. Teszem hozzá Sivák vezetése alatt is voltak olyan recurrent dalok, melyek se újak se pörgősek nem voltak, mégis rongyosra játszották őket.Szerintem sem baj, Sőt,
A 2010-es évekből az utóbbi fél évben több jó zenét raktak vissza rotációba, mint előtte.
Beci45 írta: ↑2021.10.07. 10:15 Szerintem meg semmi baj azzal, hogy több a recurrent zene. Nekem jól esik olyan dalokat hallani, melyek régen mentek. Szerintem egyébként egy szubjektív kérdésről megy a vita: valakinek a bejáratott popzene jön be, valakinek pedig mindig a legújabb kell a pörgősebb zenei kínálatból. Teszem hozzá Sivák vezetése alatt is voltak olyan recurrent dalok, melyek se újak se pörgősek nem voltak, mégis rongyosra játszották őket.Szerintem sem baj, Sőt,
asr27 írta: ↑2021.10.08. 11:50Egyáltalán nincs alternatívája ennek a rádiónak. Sem országosan, sem pesten, sem vidéken.tomee írta: ↑2021.10.08. 10:17 Én továbbra sem értem, hogy 2021-ben miért elvárás egyeseknek, hogy egy ANALÓG rádió hozzáigazodjon az egyéni zenei ízlésükhöz, amikor manapság tényleg a Spotify-jal meg akármikkel teljesen személyre szabott playlist-eket össze lehet állítani. 1800 Ft-ért havonta... Ha mondjuk 2005 lenne, érteném a felháborodást, de manapság VAN alternatíva.Szerintem meg a rádiónak a mai napig nincs igazi alternatívája. Itt a kocsiban az usb pendrive, de sokkal szívesebben hallgatok egy jó rádiót, mint az igényem szerint összeállított playlistet a pendrive-ról!
Évek óta látni, hogy mi folyik a hazai rádiós "piacon", most visszahozták Fly-t meg a zenei szerkeztőt, miközben másfél éve még elégedetlenek voltak a munkájukkal, és semmi garancia nincs rá (!) hogy fél vagy egy év múlva nem fognak megint csavarni ezen. Ugyanez igaz a Retro-ra meg a Best FM.
Tisztán látszik, hogy a vezetőség olyan hallgatottságot hajkurászik, amit már a büdös életben nem fognak elérni, mert mindenkinek ott van az okostelefon a zsebében.
tomee írta: ↑2021.10.08. 10:17 Én továbbra sem értem, hogy 2021-ben miért elvárás egyeseknek, hogy egy ANALÓG rádió hozzáigazodjon az egyéni zenei ízlésükhöz, amikor manapság tényleg a Spotify-jal meg akármikkel teljesen személyre szabott playlist-eket össze lehet állítani. 1800 Ft-ért havonta... Ha mondjuk 2005 lenne, érteném a felháborodást, de manapság VAN alternatíva.Szerintem meg a rádiónak a mai napig nincs igazi alternatívája. Itt a kocsiban az usb pendrive, de sokkal szívesebben hallgatok egy jó rádiót, mint az igényem szerint összeállított playlistet a pendrive-ról!
Évek óta látni, hogy mi folyik a hazai rádiós "piacon", most visszahozták Fly-t meg a zenei szerkeztőt, miközben másfél éve még elégedetlenek voltak a munkájukkal, és semmi garancia nincs rá (!) hogy fél vagy egy év múlva nem fognak megint csavarni ezen. Ugyanez igaz a Retro-ra meg a Best FM.
Tisztán látszik, hogy a vezetőség olyan hallgatottságot hajkurászik, amit már a büdös életben nem fognak elérni, mert mindenkinek ott van az okostelefon a zsebében.