RadioFan írta: ↑2021.10.09. 22:07
Ma reggel Amy Macdonald - This is the life??
Botrány. Ez a Retron már simán elmenni, de könyörgöm az R1-et miért kell szennyezni ilyen és ehhez hasonló teljesen stílusidegen, lassan 15 éves dalokkal?
eddig is volt olyan, hogy néha becsúszott egy-egy 2010 előtti dal. nekem jól esett, mert jó helyre volt beillesztve abban az órában. pont annyira kellemes, mint amikor a Retróra bekúszik pár 2000 utáni dal. szerintem legyen meg az a kis átmenet a két rádió között (értsd - Retro: 2005-ig, R1: 2005-től) főleg, hogy Titusz fix egy Class FM 2-t kreál a Best FM-ből. (((((ezekkel dalokkal csak óvatosan és nagyon ritkán)))))
a Top 50 egyébként szokásosan jó volt, hála az égnek nem ért meglepetés!
én úgy vagyok vele, hogy kivárok mielőtt konkrét vélemény írok, mint itt egyesek. most kezdődött el még csak az átmenet. egyébként a recurrent dalok valóban recurrentek és a dance zenék aránya pont jó. remélem nem lesz agyon vágva a playlist és a pár hetes lemaradásokból nem pár hónapos lesz. én azt mondom, hogy Bazsa úrnak itt kéne megfogni a gyeplőt. az előző érában csak az volt a furcsa, hogy eléggé random mentek körbe-körbe a zenék és volt, hogy No.1 top zenék egy nap csak egyszer ment le, amiért néha haraptam. most pont jól bevan kategorizálva minden dal a helyére. csak tényleg annyi, hogy ne legyenek hónapokkal lemaradva az újdonságoktól és akkor továbbra is elégedett leszek.