RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194253  Szerző: asr27

Goldfinger15 írta: 2021.10.11. 16:17 Nem csodálkoznék, ha most ugrana egy nagyot a hallgatottság. Sajnos sokaknak megfelel ez a színvonal. De mit vártunk? A kezdetek óta nem arra törekednek a rádiók, hogy minél újabb és naprakész dalokkal árasszák el a lakosságot. Az "újdonságot" értem a régebbi 80-as 90-es évekbeli daloknál is, ahol ne mindig az a 100 dal szólna rotációban 1 előadó 1 dalával. :(
Ugrani fog, az biztos, de nem fel, hanem le.
Például én is már csak a délutáni Live Mixet hallgatom, napok óta. Ahhoz még talán nem nyúlt hozzá ez az egoista majom.
Bár, már abban sem vagyok biztos, mert Lotfi Begi mint, ha visszavett volna az újdonságokból. Pedig milyen jó volt, amikor a legfrisebb zenéket a Live mixben mutatták be!
 #194251  Szerző: zenefalo

A korábban szétjátszott, egy ideig nem hallott, de most újra adásba került zenék is minimum 2-3 alkalommal kerülnek egy nap adásba, miért? :gülü2:
 #194250  Szerző: Goldfinger15

Nem csodálkoznék, ha most ugrana egy nagyot a hallgatottság. Sajnos sokaknak megfelel ez a színvonal. De mit vártunk? A kezdetek óta nem arra törekednek a rádiók, hogy minél újabb és naprakész dalokkal árasszák el a lakosságot. Az "újdonságot" értem a régebbi 80-as 90-es évekbeli daloknál is, ahol ne mindig az a 100 dal szólna rotációban 1 előadó 1 dalával. :(
 #194249  Szerző: zoLee

Ez tuti bosszú.

Tiszta óvoda.
Mint egy durcás kisgyerek. Aki azért se csinálja azt amit kéne.
Vagy mint egy egocentrikus majom, aki átvesz egy sikeresen működő céget és földbe döngöli azt.
Mert majd ő azt tudja mit s hogyan, neki ne adjon tanácsot senki se.
Ezernyi példa van erre, az élet bármely területén.
Én komolyan nem értem az ilyen embereket.

És ne jöjjön nekem senki se a hallgatottsági adatokkal!!!!!
Meg lehet nézni hogy ezután mi lesz...
1 millió 100 ezerből kb. max. 500ezer.
Országosan.

És akkor Mcfly helyett jön majd egy újabb megváltó, aki majd megcsinálja a "tutit".
:lool: :hit:

Amúgy meg igénytelen országba mit várunk?
:sick:
No comment...

És akkor ezek után még rock meg rnb rádió?

Hiszem ha látom (hallom)!
Fél évet adok nekik, aztán azokon is szól majd az Adele mint "igényes zene és változatosság"
^^
 #194248  Szerző: Beci45

Vicc ami a Rádió 1-en megy, komolyan ilyen nincs…1 hét után így visszaalakítani a playlistet konkrétan arra, ami a fejcsere előtt volt?? Mintha bosszúból csinálnák.. Erre más racionális magyarázat nincsen.
 #194247  Szerző: asr27

Adele-hello :gülü2:
Mikor volt ez sláger?
 #194246  Szerző: asr27

Andris írta: 2021.10.11. 10:51 dance monkey, èdes Istenem.....
Ez valami brutális, hogy így elrontották ezt a rádiót! :vomit: :vomit:
 #194245  Szerző: zoLee

Pont ezt mondtam én is.
Ami nem megy, nem kell erőltetni.

Kedves Mcfly vagy Tiszttartó annyira ért kb. a rádiózáshoz, mint Kati néni a sarki kisboltban.
Kati néni is be tudna rakni playlistbe zenéket bármi koncepció nélkül. Ha meg nem, ott az unoka aki segít neki. Eredmény ugyanaz.
Nincs format, csak random előhúzott zenék a kalapból. Legyen egyénisége egy rádiónak?
CHR? AC? Minek? Szóljanak Mcfly (vagy Kati néni) kedvencei oszt' csókolom :lool:

A Retró és a Best úgy ahogy elmennek, nemrosszak. Ahhoz én már nem nyúlnék.

De ha a Rádió 1 "koncepciója" annyi, hogy játszunk 2-5-10 éves popzenéket, akkor miért nem nevezik át Pop FM-mé, hm???

A hallgatók olyan szinten hülyének vannak nézve, hülyére véve hogy az nem igaz.

Egy alternatív univerzumba került a Rádió, vagy a múltba, ahogy tetszik....
2019et írnak épp kb.
Bemondja majd a Györke Attis, hogy "és akkor jöjjön egy friss mai sláger, az Ocean Drive"?

És ez így sokak szerint tök oké.
:lool:

Aztán jön a top50es lista, ami meg már 2021...

Hmm, lehet tágabb értelembe kéne vennünk a "mai sláger" jelentését?
Lehet mai sláger a 2018as is meg a 2021es is?

Mint pl. a retró zene esetében?
Az 1985ös az retro, ahogy a 2001es is?

Hát legyen!
De ezt akkor le kéne kommunikálni valahogy.
Vagy rebrandigelni.
Mert ez így továbbra sem okés...

Főleg az elmúlt 1 év fényében, amit sokan szerettünk!
 #194244  Szerző: Andris

dance monkey, èdes Istenem.....
 #194243  Szerző: Jozsfm964

Tehát akkor összegezve amitől újra van élet ebben a topicban.

Ebben az országban nem kell egy full fiatalos, dinamikus Dance/POP CHR rádió. Kísérletezés szintjén berakva újdonságokat 2-3 hetente. Nem kell itt a hallgatottsági sávokat se figyelni, hol lehetne több újdonságot elsütni (mondjuk este 6 után a kiviműsorban; ezt is kérheted, újdonság), nem kell elektronikus(abb) hangzású zene mert az átlagnak kihullik a haja.

A TOP 50-et hallgattam a hétvégén, még tök rendben van, ki tudja meddig.

Aztán most nézem a tracklistát: Nea Some Say, Calvin Harris How deep is your love, Avicci Addicted to you...

Értem, szóval egy 'igazi mai slágereket" játszó rádióba 5-6 éves zenék kellenek, amitől már akkor is agyvérzést kaptunk amikor újdonság volt, egy éves csúszással ugyanezen márkanév alatt.

Akkor mi a fenének ez a márka? Mi a fenének a szlogen?

Ha jól belegondolok, ebben az országban az elmúlt 30 évben azon kívül nem történt semmi, hogy átnevezték a régi kereskedelmi rádiókat, átmentek ide oda műsorvezetők, de az égvilágon nem tudod kiverni a hallgatóból a 101 ezer éves zenéket, és le tudják tolni a torkon... Hát meg is érdemli mindenki a sorsát... McFly... szórnám ki az összes embert aki eddig rádiózott. Kéne már egy kis vérfrissítés. Ha nem megy, engedjük el. Van spotify kocsiba is. Maradjon a Kossuth-Petőf-Bartók. Jóvanazúgy! :hit: :x :gülü2:
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 1021