Volvos írta: ↑2021.10.24. 22:44 Szerintem a "nagyonzene" idejében szólt a legszebben, mindenféle hangszín vagy "loud" vagy bármi ilyesmi nélkül csak simán 1 tuner és 1 végfok. A sztereó hangzás meg kiváltképp. De most is az egyik /hanem a legjobb/ hangzású adó a magyar éterben.így van! engem is a "nagyonzenés" időkre emlékeztet, csak más a "referenciám", így pontos összehasonlítási alapot nem tudok viszonyítani, hogy akkor és most mennyit változott. de ami 2016-ban volt az, hogy torz mélyekkel telepumpálva levágott magasokkal dünnyögött, ráadásul halkabb is volt egy picivel a többi adóhoz képest, mert annyira ki kellett facsarni a mélyet, hogy már a spektrumban nem fért el a többi frekvencia lineárisan.
ehhez képest most valóban szép, nyugodt, egységes és dinamikus. pont annyi dinamikai processzálás van, amennyi szükséges.
Glenn írta: ↑2021.10.25. 19:33VITATHATATLANUL!Volvos írta: ↑2021.10.24. 22:44 Szerintem a "nagyonzene" idejében szólt a legszebbenHát meg azelőtt, például a vízállásjelentés alatt.![]()
bár azért a Bartókot nehéz überelni. ott van csak igazán dinamika.
Tuner: Sony STR-AV370 & Siemens RH-300
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)