RADIOSITE Fórum

• Best FM

#194923  Szerző: almos629

Sok dallal frissült a playlist, már egészen hasonlít az április 1. előtti Petőfire, csak nincsenek új zenék (viszont van Eagle-Eye Cherry :D). Összességében szerintem jobb, mint eddig bármikor, szóval ha ezt az irányt tartják, egész vállalható lesz a végére.
 #194883  Szerző: pavatomi

Mikor van adásban Szolnokon? Úgy értem hánytól hányig? R1-en éjjelente van 2 megszólalása az óranyitó és az órazárón kívül óránként, de tavaly amikor kezdte egész szimpatikusnak tűnt, mostanában viszont nagyon lapos és egyhangúak a felkonfjai az éjszakában. Ha a nappalra is ezt a szintet hozza az elég unalmas lehet. Bár ha nem jó a pénz esetleg amit kap érte, akkor én se erőltetném meg magam ennél jobban.
 #194863  Szerző: Sakál

p0tyi írta: 2021.10.30. 21:08 Schubert Krisztián
Ennek a csávónak amúgy miért kell bármelyik nagyobb rádióban műsort vezetnie? Mert nagyon flegmán, teljesen érzelemmentesen tudja elmondani a felkonfot, és ez éjszakára odaillő hangulatot ad vagy miért? :gülü:
 #194847  Szerző: Snake05

A mixek jók, és most már a rotáció is hallgathatóbb, mint volt, viszont azt nem értem, hogy ha a R1-en ki tudták vágni a vállalhatalan magyar zenéket legalább a nappali sávból, itt miért nem. Az arculatot meg le kéne cserélni ezzel a kreatív szlogennel együtt.

Az országos hallgatottsági adat szerintem azért nem tűnik rossznak, mert az összes Best FM néven sugárzó adó benne van, így a debreceni is, aminek a hallgatottsága kb. annyi lehet, mint a hálózat vidéki frekvenciáinak együttvéve. Tehát bőven lehetne még gyúrni ezen.
 #194564  Szerző: p0tyi

Ez, hogy Szolnokon 22-23 közt egy órára megszakad a Nightshift és újra helyi műsor lesz Schubert Krisztián vezetésével, a logikátlanság netovábbja. Mikor ott van a 19-20 közti sáv üresen, országosan. Miért nem ott lett +1 óra?
 #194562  Szerző: Johndie92

Sziasztok
Nekem nagyon bejön az új esti mix műsor. Milyen jó lenne ha napközben is ilyen király zenék mennének!
 #194497  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta:Első ízben publikus a Best FM hallgatottsága.

https://nmhh.hu/cikk/224235/Budapesti_e ... szeptember
ahhoz képest, hogy 0 promót kapott a rádió, tök jónak tűnik az eredmény. Budapesten lehetne még tornászni felfelé a mutatókat. kezdhetnének rögtön egy outdoor kampánnyal.
 #194495  Szerző: zenefalo

Érdekes, hogy a szolnoki Best a Night shift alatt más műsort ad, csak magyar zenéket, szignálokkal, műsorvezetés nélkül. Gondolom, más azon a frekin a vállalás.
 #194421  Szerző: Tomi76

A bestfm.hu amolyan gyújtő oldal, amelyen keresztül hallgatni is lehet, de közvetlen linken a kiválasztott rádió oldalára is eljutsz. Kivéve amelyeknek nincs saját oldaluk, ott a facebook oldalra irányít.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 77