RADIOSITE Fórum

• Best FM

#194562  Szerző: Johndie92

Sziasztok
Nekem nagyon bejön az új esti mix műsor. Milyen jó lenne ha napközben is ilyen király zenék mennének!
 #194497  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta:Első ízben publikus a Best FM hallgatottsága.

https://nmhh.hu/cikk/224235/Budapesti_e ... szeptember
ahhoz képest, hogy 0 promót kapott a rádió, tök jónak tűnik az eredmény. Budapesten lehetne még tornászni felfelé a mutatókat. kezdhetnének rögtön egy outdoor kampánnyal.
 #194495  Szerző: zenefalo

Érdekes, hogy a szolnoki Best a Night shift alatt más műsort ad, csak magyar zenéket, szignálokkal, műsorvezetés nélkül. Gondolom, más azon a frekin a vállalás.
 #194421  Szerző: Tomi76

A bestfm.hu amolyan gyújtő oldal, amelyen keresztül hallgatni is lehet, de közvetlen linken a kiválasztott rádió oldalára is eljutsz. Kivéve amelyeknek nincs saját oldaluk, ott a facebook oldalra irányít.
 #194414  Szerző: shadoe

Köszi az infot! A mostszol.hu-n is csak a debreceni Best playlistje elérhető. A bestfm honlap viszont nekem irtó primitív. :(
 #194413  Szerző: almos629

A slágerlista műsorok a debreceni 104.6 Best FM-en vannak, aminek a műsora nem azonos a hálózatéval. Az európai Top 40 vasárnap 14:00-17:15 és szerdán 20:00-23:00 között megy, a Stream Top 40 pedig pénteken 20:00-22:00 között. A hálózatos Best-en tudtommal nincs slágerlista.
 #194412  Szerző: shadoe

Én nem jártam jól Best Fm ügyben. Elvileg a 102.4-ről jöhetne Szolnokról, mert tudtommal az Amadeusból lett ez. Csapkodja balról a 102.2 Aktív, jobbról meg a 102.7 kékesi Petőfi. Ha nagy nehezen beállítom úgy az antennát, hogy pár másodpercre fogja, amíg át nem veszi a két erősebbik másik rádió a hatalmat, azt hallom, hogy ezen bizony jó zenék szólnak. Írtátok, hogy van rajta rádiós top 40 is. Ha ez még él, arra végképp kíváncsi lennék. Gondolom, hétvégén kéne rákeresnem valamelyik idősávban?
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 78