david72 írta:Srácok én nem tudom mióta megy az új.. "ÚJ".. arculat, de egy hányás. EZT HALLOTTA VALAKI? JÓVÁHAGYTÁK?
- Mi ez az ének foszlány a kickoffban? Ez jingle akar lenni?
- Ütem nulla, műsorvezető ha rábeszél, elnyomja. Még csak nem is menő és új.
- Ilyen minőséget a sunshine fm és a forrás rádió tudott régen hozni, de ők is megbánhatták mert eltűnt.
- Olyan mintha valaki otthon próbált volna valamit keverni, valamilyen énekből. Érthetetlen az ének és zavaró.
- Olyan ütemesen ér véget minden éneklős "SZIGNÁL"(kezdemény) hogy semmit nem lehet szépen rákeverni.
Ez a megújult igazán fsza király rádiótók? Emberek, ez nem gyerekbetegség és kezdeti nehézség. Ez hozzá nem értés és a fül teljes hiánya. Ha valaki ezt olvassa akkor sürgősen kapja ki adásból és csináltassa újra. Borzalom.
(Igaz, eddig se volt jobb)
szerintem is borzalmas, viszont jobb, mint az előző egy fokkal. a kickoffnál az angol fonetikával elmondott "pethőfí réjdijó" felér egy kínzással. oké, házon belül olcsóbb, meg verhetik a nyálukat az MTVA-nál, hogy megtudják csinálni, de ebben a minőségben inkább szégyen, pláne ekkora összköltségvetés mellett. ez még demónak se jó!
rögtön az állomáshangok cseréjével kezdeném, új szlogent vezetnék be és lokalizálnám ezt a szignálparkot:
https://reelworld.com/jingles/packages/rfm-2021
jó, nem házibarkács, de ár-érték arányban sokkal inkább megérné nekik úgy, hogy egy igazi tökös nívós arculatot kapnak, nem egy (bocsánat) erőltetett kiherélt valamit, ami a szinti hangokon kívül semmi professzionális és modern dolog nincs benne.
bezzeg az M1 és az M2 arculata nagyon profi lett.
ha már arculat, az M4-é és az M4+-é is egy butított valami lett... olyan Petőfis.