RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194588  Szerző: Dani

Arról az itt bejáratott Mcfly-t védő "le van kutatva" szövegre annyit írnék: Engem soha, senki nem kérdezett meg telefonon/vagy neten arról, hogy milyen zenéket akarok hallani a Rádió1-en, szóval fogalmam sincsen, hogy ezek az állítólagos lekutatások hogyan zajlanak, meg mikor, sántít nekem ez a szöveg, lehet hogy tényleg Mcfly ismerősei voltak megkérdezve erről.
 #194587  Szerző: shadoe

Néhány megválaszolásra váró kérdés: ha a Rádió SaySo képtelen új zenét a repertoárba rakni bő egy hónapja, akkor minek egy Top 50-es lista? Bőven elég egy Top 10-es, még azt is nehéz lenne per pillanat megtölteni 2021-es, a Rádió SaySo által még játszott zenékkel. Kérdés Number Two: ha bajunk van a tuc-tuc zenékkel, akkor miért van műsoron még Shouse, David Guetta/Galantis, Gordon City, Riton/Nightcrawlers, Joel Corry és társai, és pláne miért kellett kivágni a rotációból a Lost Frequencies, A7S, Zara Larsson, Kaskade, Regard/Troye Sivan és a többiek 1-2 hónapja itt befuttatott számait? Azok talán nem annyira "rádióbarát" zenék, nagyobb tuc-tucok voltak, vagy mi volt ezekkel a probléma? (Gondolom az, hogy Sivákék futtatták be, és a McFly-féle rádiós egó nem bírta elviselni, hogy valaki nála jobban végezte a dolgát és egyáltalán dolgozott, de amúgy meg semmilyen piaci, hallgatottságbeli és szakmabeli indoka nincs!) Kérdés Number Three: miért a Hello megy Adele-től naponta, nem az Easy On Me, miért a Solo vagy a Rockabye a Clean Bandittől és nem a Drive, stb. stb.? Ugyanaz az előadó, ugyanaz a stílus, a környező országok rádió már mind felkapták, de itt csakazértsem? Mert Mo. ilyen különleges ország a világegyetemben, hogy ezek NE menjenek soha? Az a "piaci", "hallgatottsági" indok egyedül, hogy ezek új számok és "összeférhetetlenek" a Say So-val? Oké, akkor álljon le a zenepiac, és ne is jelentessen már meg senki új zenéket. Hiszen minek... Akkora katyvasz van itt - és nemcsak a felhozaban, hanem az érvelésekben is -, akkora arculatvesztés, annyira nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal, és még ezt is sikerül "megmagyarázni" és "megindokolni", nyilván a McFly-baráti körnek. Lehet itt szakmázni, emberek, lehet itt fórumtrollkodni, külön elitrádiós mindentudó kasztot alapítani mifölénk, és kikiáltani a világon létező legjobbnak ezt a szánalmas McFly-féle zenei zártosztályt, de az ilyen kérdésekre egy hónapja nem tetszenek tudni válaszolni.
 #194586  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2021.10.31. 10:28Viszont most egy időre elhagyom a Mónika Show-t
Kár, pedig elkezdhetnél te is fideszezni, mint az egyik előtted szóló. Az teljesen szakmai és abszolút idevaló.
:lool: :lool: :lool:
 #194583  Szerző: mbalazs

Ahogy látom itt már minden és mindenki előkerült :D
Alapból nem rossz ötlet a R1 átalakítása, de nagyon rosszul csinálják. Ez hogy ilyen szinten kihagyják az újdonságokat egy MAI zenét játszó rádióból ez nagyon szánalmas. Akkor ne csak igazi mai sláger legyen, hanem "csak igazi rongyossá játszott több éves zenék", most csak mondtam valamit. :D Az én környezetemben beszéltem pár emberrel, akik amúgy átlag hallgatók és szinte mind azt mondták, hogy unalmas, nincs új zene, mindig ugyanazok mennek, inkább a retrot vagy a slágert hallgatom, stb.. Lehetne ezt jól is csinálni, kibővíteni és megduplázni a zenetárat olyan dalokkal, amik szintén a 2000-res, 2010-es években futottak be, mellette néhány újdonságot is hozni (de lehetőleg ne csak Ed Sheerant :D ). Annyi jó zene van, miért kell akkor mindig ugyanazokat? :) Ja és nem a denszesek ellen beszélek :) #danceradiotbudapestre
 #194581  Szerző: p0tyi

:lool: Atyaég. Nem, nem én vagyok McFly. Viszont most egy időre elhagyom a Mónika Show-t, elfáradtam. ;)
 #194580  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2021.10.31. 09:21 Trollkodhattok százan is, attól még ez egy szakma marad, ami nem abból áll, hogy melyikőtök milyen zenét szeret.
Trollkodni leginkább te szoktál, Kedves mcfly! B@szhatod a szakmát, ha nem erre van igény! Mire jó az, ha 4 egyforma formátumú rádió van egy vételkörzetben? Arra, hogy elüldözitek a hallgatókat a rádiótól! Szétbarmolni valamit, ami hallgatható volt, nálam felér egy őszödi beszéddel.
 #194579  Szerző: LuciFerko

Most olyan az R1 aminek a Top40 formátumú rádiónak lennie kell. Csak nem mi vagyunk a célcsoport :)
 #194578  Szerző: p0tyi

Trollkodhattok százan is, attól még ez egy szakma marad, ami nem abból áll, hogy melyikőtök milyen zenét szeret.
 #194577  Szerző: Gyurii

Most szolid leszek, és nőies.

A fene egye meg rakásra ezt az 1-2 idiótát, akik mindig visszatérnek a faekéhez mikor elndulnak (végre) egy jó/jobb úton… :hit:

Végtelenítve hallgattatnám velük a dance monkey-t, és az összes többi agyonjátszott sz@rral együtt! :vomit:
 #194576  Szerző: IstvánB

Én is zoLee alnickje vagyok. ;)
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 1028