RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#194745  Szerző: knoskamatee

djlacee írta: 2021.11.03. 21:40 Üvölt nálam most a mixműsor
szintúgy! remélem olyan függést okoz majd nálam, mint a Music Killers. :yeah:
 #194744  Szerző: djlacee

Üvölt nálam most a mixműsor
 #194743  Szerző: knoskamatee

szeretném összegezni a rebranding-et.
valóban sok meló volt, hallani, hogy mennyire ráfeküdtek. én csak gratulálni tudok.

pozitívumok:
- erős arculat
- jó szignálpark
- zeneileg teljesen rendben van, végre a gold számok eltűntek, picit mainstream-be húz, de kellemes az arány, főleg, hogy ezek mind VALÓDI újdonságok (mainstream esetén)
- a műsorok picit gyenguszok, viszont a reggeli műsor és az Elektrik nagyon erős és tényleg beleillik az új arculatba.
- a műsorvezetőkkel sincs gond, eddig mindenki hozta maximumot

ezek negatívumai:
- a Petőfi TV esetén vizuálisan ócskább hatása van. az effektek elég szarul néznek ki, illetve sok is
- a station voice hangja rosszul van processzálva, a híreknél a rövid "PETÖFI" hadarást gyorsan javítani kéne
- az esti magyarzenés dolgot pakolnám a Dankóra, ha már annyira a magyar zene rádiójának kommunikálja magát, inkább a mix műsorban játszott zenékből egy-két "lájtosabbat" még eltudnék képzelni a napi rotációban
- a kultúrműsort majd meghalljuk, abból semmi változást nem vettem észre, pedig lehetne abból kihozni valamit. olyasmit képzelnék el, mint a Manna FM-en a Life Session műsor.

összességben felülmúlta az elvárásaimat. :party:
így viszont nem is baj, hogy visszaváltozott a Rádió 1, mert tökéletesen kiegészítik egymást így és pont a Petőfi fölé és a Best FM alá van belőve.

amúgy az Elektrik +16-os korhatárral megy. éés --> PENDULUM - TARANTULA :yeah:
 #194742  Szerző: shadoe

Visszatért a Petőfi Top 15? 18 óra utánra a MindigTv vevőm ezt a műsorszámot írta ki. Mondjuk a zenék 2/3-a friss volt, ez nem lehet a hagyományos rotáció.
 #194741  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2021.11.03. 19:02 Glenn: a romániai helyzetnek nézz utána szerintem jobban (akár menjünk vele egy másik topicba), mert baromságokat írsz, már nem először.
Átmentél aeserbe, nem szép dolog. Nem megyek veled sehova, mert nem érzem magam baromnak. :x
Egyszer majd menj el Erdélybe (tudod, ma átmenetileg egy román tartomány), és teszteld. Addig ne okoskodj, mert csak lejáratod magad. Már nem először... :fuckyou:
 #194739  Szerző: pébégáz

Közben utánanéztem: a mezgerélés a termés betakarítása utáni maradék összeszedését jelenti.
 #194738  Szerző: pébégáz

"Esténként kétórányi kulturális ajánlóval jelentkezik a Mezgerélő, benne filmekkel, zenei, művészeti programokkal, kulturális eseményekkel. "

Idézet az mtva.hu-ról
 #194737  Szerző: knoskamatee

pébégáz írta:Megy most ez a Mezgerélő (nem tudom,mit jelent ez) című műsor, amit Mencseli Dóra vezet. A petőfilive-on azt írták, este 7-től "kulturális vizekre evezünk". Úgy tűnik,ebből semmi nem lett, maradt a magyar zenei műsor, csak új címmel és műsorvezetővel. Még a megszólalások alatti bedet sem cserélték le,az is ugyanaz, mint a Minek nevezzelek ? alatt. A napközbeni rotáció viszont néhány kivételtől eltekintve tetszik.
p0tyi írta:ON

Engem 19 órakor továbbra is elvesztenek a magyar zenés műsorral.
osztom a véleményeteket!
 #194736  Szerző: pébégáz

Megy most ez a Mezgerélő (nem tudom,mit jelent ez) című műsor, amit Mencseli Dóra vezet. A petőfilive-on azt írták, este 7-től "kulturális vizekre evezünk". Úgy tűnik,ebből semmi nem lett, maradt a magyar zenei műsor, csak új címmel és műsorvezetővel. Még a megszólalások alatti bedet sem cserélték le,az is ugyanaz, mint a Minek nevezzelek ? alatt. A napközbeni rotáció viszont néhány kivételtől eltekintve tetszik.
 #194734  Szerző: p0tyi

ON

Engem 19 órakor továbbra is elvesztenek a magyar zenés műsorral.
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 625