RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#194845  Szerző: p0tyi

A Petőfi Elektrik mai első órájában sima zenék mentek, nem mix volt, szemben a múlt héttel, amikor mix ment 21-22 közt is (azt senki se tudja, ki készítette). A Mezgerélőben pedig továbbra is hallgathatatlan töménységben szóltak a magyar dalok, leírhatatlanul unalmas interjúkkal.

Ennyiből akkor tarthatna a Mezgerélő 19-től 22-ig is, felhígítva egy órányi külföldi dallal, nem?
Vagy mondjuk 19-20 közt egy újabb Boldog óra műsorvezetés nélkül, 20-22 magyar zenés műsor, 22-00 mixműsor.

Lényeg, hogy ne kelljen még 19-20 közt kínlódni senki által nem ismert és nem kedvelt magyar zenei válogatással. Akkor még drive time van. Köszi!
 #194840  Szerző: moby67

pébégáz írta: 2021.11.08. 07:20 A Petőfi Rock is megmaradt a 75 éves Nagy Feróval. Korához képest sokkal fiatalosabban vezet műsort, meg jó, hogy van rockműsor is, de nála sokkal fiatalabbakat is kirúgtak, pl. Péczeli Dórát.
Dórit Én is nagyon sajnálom.
Kár, hogy csak hétvégén engedték adásba.
 #194836  Szerző: pébégáz

A Petőfi Rock is megmaradt a 75 éves Nagy Feróval. Korához képest sokkal fiatalosabban vezet műsort, meg jó, hogy van rockműsor is, de nála sokkal fiatalabbakat is kirúgtak, pl. Péczeli Dórát.
 #194835  Szerző: kondalyuk

mihalylovics írta: 2021.11.08. 00:20 Mi történt, feltámadt a Petőfi Jazz?
Csak pár hétre szűnt meg, amikor májusban frissítették a rotációt, utána egész hamar visszakerült. Egy hete is volt.
 #194827  Szerző: almos629

Mindenki lenyugodhat, a Top 40 Petőfi Parádé címmel megy tovább, vasárnap 17-21 óra között. Nekem ez a hétvégi műsorrend jobban bejön, mint a korábbiak, főleg azért, mert így a Top 40/Parádé nem üti a R1 Top 50-et, sem a Best FM Euro Top 40-et. Az pedig külön tetszik, hogy a Spotify-ra nem konkurenciaként/ellenségként, hanem a rádió kiegészítőjeként tekintenek.
 #194821  Szerző: almos629

Gyurii írta: 2021.11.07. 08:18 Hírszerkesztő miért magázódik? :blush:
Nekem elég hülyén hangzana, hogy "sziasztok, Kiss Pista vagyok a hírekkel".
 #194819  Szerző: Gyurii

Hírszerkesztő miért magázódik? :blush:
 #194818  Szerző: kondalyuk

shadoe írta: 2021.11.06. 19:25
pébégáz írta: 2021.11.06. 16:39 Sajnos most sem lesz a kedvencem a Petőfi. Úgy vettem észre, hogy a nyáron bevezetett, egy kicsit az MR2-re hajazó, alternatívabb zenei vonal teljesen megszűnt, visszatértek a kommerszre. Ma ment többek között: Cardigans-Lovefool, TLC-No Scrubs. Dominik Zsoltnak szólni kéne,hogy ez nem a Best FM. Semmi keresnivalójuk itt ezeknek, a Retróra való dalok vagy a Bestre. A magyar számok közül nagyon kevésre mondom, hogy hallgatható. Szombaton és vasárnap 16 órától magyar zenei óra van Akikre büszkék lehetünk címmel. Persze, ennek is csak a műsorújságból tudtam meg a címét, mert nem mondták be, csak úgy elindult mindenféle szignál nélkül a 16 órás hírek után...
...Jó lenne már megszabadulni az ilyen idióta zenéktől, vagy játsszák kevesebbet. Én attól tartok, a műsorújságot nézve, hogy a Top 40-től is elbúcsúzhatunk. Top 15, Így Ni, Megpendítem, Top 40... van egy olyan érzésem, hogy ezek a fürdővízzel együtt kiöntötték a gyereket is. Hiba volt. Ettől függetlenül ez a Titusz-FM-nél még mindig nagyságrendekkel jobb, sőt két külön világegyetem...
Alapvetően osztom a véleményetek, de azzal kifejezetten nem értek egyet, hogy a rádió eltérne zeneileg a május óta megszokottól. Ahogy észrevettem, a Tisztartó által bevezetett clock-ot kukázták, de a zenék túlnyomó része megmaradt és nem lett kommerszebb. Ugyanolyan alter és változatos a recurrent szekció. A Mezgerélő műsorban pedig még nagyobbra nyílt a rotáció ollója, ami igazán ráfért a sávra, ha már csak magyar zenéket játszanak.
A Megpendítem műsort nem sajnálom, hisz szombat este 9-ig a rendes rotáció megy, ami a premiereken és a beszélgetéseken kívül ugyanaz, mint a Megpendítem.
Továbbá az "Akikre büszkék vagyunk" sáv ugyanaz, mint 2016 előtt a hétvégente délben jelentkező Dalra Magyar, ami egy órás magyar zenei válogatás volt. Mi ez , ha nem MR2 korszakra hajazás?
A TOP 40 pedig véleményem szerint nem szűnt meg, csak átkeresztelték Petőfi Parádéra , de ezt biztosan csak vasárnap délután tudjuk meg. Nem látom értelmét ugyanazt a sávot másnak hívni, ha ugyanaz a műsor és műsorvezető. Ez nemsokára kiderül... :)
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 627