RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194973  Szerző: homerhamm

p0tyi írta: 2021.11.18. 12:00 Elvileg az, de mennyivel jobb, ha századjára is leírjuk, hogy kinek tetszik és kinek nem tetszik a régi-új irányt vett Rádió 1? Van, akinek bejön, az ittlévők többsége szerint tragikus, mindkét véleményt alá lehet támasztani szakmai érvekkel és szubjektív véleményekkel, ez meg is történt. Én pl. ezt értem, elfogadom, ki így, ki úgy.

Viszont akkor gondoltam, bedobok egy olyan témát, ami egyelőre egy fantázia, de van valamennyi realitása is: mi lesz a Rádió 1 és a többi NER-adó és káderei sorsa, ha bukik a kormány? Szerintem ez rádiós téma.
homerhamm írta:Ez egy rádiós fórum? :oops:
Majd indulnak új rádiók, illetve a Rádió 1-en is normális zenék fognak menni. :) Remélem.
 #194972  Szerző: p0tyi

Elvileg az, de mennyivel jobb, ha századjára is leírjuk, hogy kinek tetszik és kinek nem tetszik a régi-új irányt vett Rádió 1? Van, akinek bejön, az ittlévők többsége szerint tragikus, mindkét véleményt alá lehet támasztani szakmai érvekkel és szubjektív véleményekkel, ez meg is történt. Én pl. ezt értem, elfogadom, ki így, ki úgy.

Viszont akkor gondoltam, bedobok egy olyan témát, ami egyelőre egy fantázia, de van valamennyi realitása is: mi lesz a Rádió 1 és a többi NER-adó és káderei sorsa, ha bukik a kormány? Szerintem ez rádiós téma.
homerhamm írta:Ez egy rádiós fórum? :oops:
 #194970  Szerző: Beci45

Glenn írta: 2021.11.17. 18:59
Beci45 írta: 2021.11.17. 00:56 Glennel nagyon vigyázni! Egy rossz szó a vezérére, s egyből itt van, megvédi! Aztán küldeti értünk a fekete Volgát. :)
A vezérem én vagyok saját magam. 8-)
Te kötekedhetsz nyugodtan, azt itt szabad egy libsinek. Kövesd a kedves vezetődet, ő most a fekete Volga parancsnoka. Épp mint régen a felmenői... ;)
Off
Utoljára írok a politikáról ebben a topikban, aztán részemről off.

Kedves Glenn! Te voltál az, akinek egyből kommentelned kellett, mikor a kedvelt főnöködet kritizálta valaki. Ha nem zavart volna, nem írtál volna.

Saját magad főnöke? Ugyan már. Aki 2021-ben is a Fidesz agyhalott mantráit próbálja lenyomni a torkomon, az ne beszéljen saját gondolatokról.
Természetesen elkerülhetetlen volt, hogy megkapjam a szokásos propagandát, hogy libsi vagyok. Egy nagyon profi Fidesz stílusú utalással pedig azt is sikerült hozzám vágni, hogy Gyurcsány a főnököm, aki egyébként szerinted kommunista is. Milyen érdekes, hogy a függetlennek csúfolt Fidesz közeli elemzők is ugyanezt a terminológiát használják. Ha copy-pastel beírod a Google keresőjébe, kiadja az összes létező, a Ner által üzemeltetett oldalt ugyanezekkel a “kulcsszavakkal”, szinte ugyanazzal a cikkszöveggel. Ha a “köz?” médiát hallgatod, valami véletlen egybeesés végett ott is nagyon hasonlóan fogalmaznak. Ezek lennének a Ner önálló
gondolatai?

Az is probléma, amit egyébként p0tyi is megfogalmazott, hogy ti nem tudtok önkritikát gyakorolni. Ez természetesen a vezéretek kritikatűrő képességét tükrözi. Soha nem megy ki a nép közé, előre feltett kérdésekre válaszol, stb. Ha csak egyoldalúan, beszűkülten tud egy vitapartner gondolkondi, annak a vitának soha nem lesz értelme.

Én viszont tudnék kritikát gyakorolni mindkét oldalra. Persze egy fideszesnek egyből az jön le, ha a főnit nem támogatom, automatikusan ellenzéki vagyok. NEM! Ez is csak a ti beszűkült gondolkodásotokra utal. Hisz csak egy létezhet, más nem. Igaz? Nem szeretem Gyurcsányt és soha nem is fogom, mindig is elítéltem. Egyébként teszem hozzá, messze nem ő a “főni” kihívója. Valakinek pedig ezt a rendszer le kell már váltania.

A kommunistázásról pedig annyit. A Fideszben van a legtöbb poszt-kommunista politikus. A Fidesz nyit kelet felé, és itéli el a nyugatot. Mintha Kádárék imprerialistáznanak… A Fidesz akart egy kommunista egyetemet idehozni, és a
Fidesz van jóban a Kínai Kommunista Párttal. A Fidesz államosít, s nem tűri az ellenvéleményt. Mint ahogyan azt te is bizonyítottad a kommenteddel: “Aki nincs velünk, az ellenünk van”. Nagyon szomorú, hogy a rendszerváltás után újra kiépült a bolsevizmus.

További szép napot! ;)
 #194969  Szerző: Beci45

p0tyi írta: 2021.11.17. 21:07
Glenn írta:
Beci45 írta: 2021.11.17. 00:56 Glennel nagyon vigyázni! Egy rossz szó a vezérére, s egyből itt van, megvédi! Aztán küldeti értünk a fekete Volgát. :)
Te kötekedhetsz nyugodtan, azt itt szabad egy libsinek. Kövesd a kedves vezetődet, ő most a fekete Volga parancsnoka. Épp mint régen a felmenői... ;)
/Off

Szerintem aki 2021-ben is a NER pártján áll, az vagy valamilyen szinten kitartottja a rendszernek, vagy fél, vagy gyengeelméjű. Remélem, az előbbi vagy, Glenn, mert különben nagyon durva kognitív disszonanciát okoznál (hiszen a kommentjeid alapján általában tök értelmes gondolataid vannak, és még van egy intelligens humorod is). Nem kell válaszolni, ha nem szeretnél.

Amúgy meg: lehet természetesen bárkivel szimpatizálni, csak itt a vehemencia az, ami aggasztó. Ami már istenhit-szerű. Még ha eltekintek az értékrendemtől, mindentől, amit én helyesnek és elfogadhatónak tartok, akkor sem jó politikus ennyire a csúti malac. (Össze-vissza hazudik 20 éve, nem tud kormányozni, ha gáz van, teljesen tehetetlen, ha béke van, háborút szít.) Én mondjuk az összes politikusra úgy tekintek, mint egy alkalmazottra. A nép szolgái ők, és nem a nép főnökei. Normális esetben.

És nem ellened szólok, Glenn, mert egy tömeges jelenség ez, aminek szerintem része vagy. Példa: lazán el tudok röhögcsélni, meg normálisan beszélgetni/vitázni pl egy Mi Hazánkos "nácival", meg egy két körút közti "vehemens liberóval" is, annak dacára, hogy mindegyiktől egy világ választ el engem, de például egy "Békemenetessel" erre semmilyen esély nincs, soha. Sőt, gyakran még politikán kívüli dolgokról sem, annyira le akarja tuszkolni a torkomon a világnézetét egyszerű, hétköznapi cselekedetek során is. Ez kurva gáz. Becsukom előtte az ajtót és bemászik az ablakon. Mint egy hittérítő.

/On

Nagyon durva, ami a rádiós piaccal történt az elmúlt 11 évben, felégették és beszántották sóval. Most kezdenek rajta sarjadni újra vállalható produktumok, de nagyon távol áll még a 2000-es évek közepi "aranykortól". Tök őszintén mondom, nagyon remélem, hogy ez tartósan így marad (és legfeljebb tulajváltások lesznek, meg digitalizáció). A politikai rendszer meg megy.
+1
 #194968  Szerző: Rickykeee23

Nálam például, ha rádió szólt, akkor a Rádió 1-et hallgattam. Jelen pillanatban csak a délutáni livemixet hallgatom. Tehát engem pl elveszítettek. (Tudom, egyéni probléma, hogy nem tetszik, lehet váltani. Váltottam is). Ha már váltás, nekem most nagyon rendben van a Retro. Számomra inkább Tiszttartó a kellemes meglepetés. Csak az az Abaházi dumaest lehetne máshogy. Ekkor váltok Best Fm-re. Az is kupálódik észrevételem szerint. Renélem folytatják is a finomhangolást.

Nagyon meg vagyok lepve, hogy a 3 rádió közül q legnagyobb brand lett (számomra) szétbarmolva..
 #194967  Szerző: Tomi76

pavatomi írta: 2021.11.18. 02:26 Nm tudom ez valós kutatás-e
Hát ez örök dilemma, de szerintem sem stimmel minden a hallgatói számok és a valóság között.
 #194966  Szerző: pavatomi

El nem hiszem, hogy ezekre az okádék zenékre komolyan igény van és hogy azokra meg csökkent jóval a hallgatottság, ami nyárig ment. Eddig amikor kocsit vezettem és nyárig szólt, azért voltak jó pörgős zenék, most meg ugyanaz a nyomor megy mint évekkel ezelőtt. Botrány. Pedig állítólag ezekre van igény. Nm tudom ez valós kutatás-e, de ha igen akkor nagyon nincs rendben az átlagos hallgatóik zenei ízlése.
 #194965  Szerző: shadoe

Dani írta: 2021.11.17. 20:29 Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy a top500-as listában vajon mennyi olyan zene lesz, ami tényleg a hallgatók igényei alapján kerül be, és nem Mcfly-ék igényei alapján...
Szerintem jól érzed, én is erre számítok. Utoljára kb. 3 éve volt Top 500, akkor is a McFly-rémuralom alatt, az se szólt nagyot. Egy az egyben leadhatnák azt a listát (lehet, le is adják), meg se éreznénk a különbséget a mostani rotáció mellett.
 #194964  Szerző: p0tyi

Glenn írta:
/Off

Szerintem aki 2021-ben is a NER pártján áll, az vagy valamilyen szinten kitartottja a rendszernek, vagy fél, vagy gyengeelméjű. Remélem, az előbbi vagy, Glenn, mert különben nagyon durva kognitív disszonanciát okoznál (hiszen a kommentjeid alapján általában tök értelmes gondolataid vannak, és még van egy intelligens humorod is). Nem kell válaszolni, ha nem szeretnél.

Amúgy meg: lehet természetesen bárkivel szimpatizálni, csak itt a vehemencia az, ami aggasztó. Ami már istenhit-szerű. Még ha eltekintek az értékrendemtől, mindentől, amit én helyesnek és elfogadhatónak tartok, akkor sem jó politikus ennyire a csúti malac. (Össze-vissza hazudik 20 éve, nem tud kormányozni, ha gáz van, teljesen tehetetlen, ha béke van, háborút szít.) Én mondjuk az összes politikusra úgy tekintek, mint egy alkalmazottra. A nép szolgái ők, és nem a nép főnökei. Normális esetben.

És nem ellened szólok, Glenn, mert egy tömeges jelenség ez, aminek szerintem része vagy. Példa: lazán el tudok röhögcsélni, meg normálisan beszélgetni/vitázni pl egy Mi Hazánkos "nácival", meg egy két körút közti "vehemens liberóval" is, annak dacára, hogy mindegyiktől egy világ választ el engem, de például egy "Békemenetessel" erre semmilyen esély nincs, soha. Sőt, gyakran még politikán kívüli dolgokról sem, annyira le akarja tuszkolni a torkomon a világnézetét egyszerű, hétköznapi cselekedetek során is. Ez kurva gáz. Becsukom előtte az ajtót és bemászik az ablakon. Mint egy hittérítő.

/On

Nagyon durva, ami a rádiós piaccal történt az elmúlt 11 évben, felégették és beszántották sóval. Most kezdenek rajta sarjadni újra vállalható produktumok, de nagyon távol áll még a 2000-es évek közepi "aranykortól". Tök őszintén mondom, nagyon remélem, hogy ez tartósan így marad (és legfeljebb tulajváltások lesznek, meg digitalizáció). A politikai rendszer meg megy.
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 1021