Glenn írta: ↑2021.11.17. 18:59
Beci45 írta: ↑2021.11.17. 00:56
Glennel nagyon vigyázni! Egy rossz szó a vezérére, s egyből itt van, megvédi! Aztán küldeti értünk a fekete Volgát.
A vezérem én vagyok saját magam.
Te kötekedhetsz nyugodtan, azt itt szabad egy libsinek. Kövesd a kedves vezetődet, ő most a fekete Volga parancsnoka. Épp mint régen a felmenői...
Off
Utoljára írok a politikáról ebben a topikban, aztán részemről off.
Kedves Glenn! Te voltál az, akinek egyből kommentelned kellett, mikor a kedvelt főnöködet kritizálta valaki. Ha nem zavart volna, nem írtál volna.
Saját magad főnöke? Ugyan már. Aki 2021-ben is a Fidesz agyhalott mantráit próbálja lenyomni a torkomon, az ne beszéljen saját gondolatokról.
Természetesen elkerülhetetlen volt, hogy megkapjam a szokásos propagandát, hogy libsi vagyok. Egy nagyon profi Fidesz stílusú utalással pedig azt is sikerült hozzám vágni, hogy Gyurcsány a főnököm, aki egyébként szerinted kommunista is. Milyen érdekes, hogy a függetlennek csúfolt Fidesz közeli elemzők is ugyanezt a terminológiát használják. Ha copy-pastel beírod a Google keresőjébe, kiadja az összes létező, a Ner által üzemeltetett oldalt ugyanezekkel a “kulcsszavakkal”, szinte ugyanazzal a cikkszöveggel. Ha a “köz?” médiát hallgatod, valami véletlen egybeesés végett ott is nagyon hasonlóan fogalmaznak. Ezek lennének a Ner önálló
gondolatai?
Az is probléma, amit egyébként p0tyi is megfogalmazott, hogy ti nem tudtok önkritikát gyakorolni. Ez természetesen a vezéretek kritikatűrő képességét tükrözi. Soha nem megy ki a nép közé, előre feltett kérdésekre válaszol, stb. Ha csak egyoldalúan, beszűkülten tud egy vitapartner gondolkondi, annak a vitának soha nem lesz értelme.
Én viszont tudnék kritikát gyakorolni mindkét oldalra. Persze egy fideszesnek egyből az jön le, ha a főnit nem támogatom, automatikusan ellenzéki vagyok. NEM! Ez is csak a ti beszűkült gondolkodásotokra utal. Hisz csak egy létezhet, más nem. Igaz? Nem szeretem Gyurcsányt és soha nem is fogom, mindig is elítéltem. Egyébként teszem hozzá, messze nem ő a “főni” kihívója. Valakinek pedig ezt a rendszer le kell már váltania.
A kommunistázásról pedig annyit. A Fideszben van a legtöbb poszt-kommunista politikus. A Fidesz nyit kelet felé, és itéli el a nyugatot. Mintha Kádárék imprerialistáznanak… A Fidesz akart egy kommunista egyetemet idehozni, és a
Fidesz van jóban a Kínai Kommunista Párttal. A Fidesz államosít, s nem tűri az ellenvéleményt. Mint ahogyan azt te is bizonyítottad a kommenteddel: “Aki nincs velünk, az ellenünk van”. Nagyon szomorú, hogy a rendszerváltás után újra kiépült a bolsevizmus.
További szép napot!