RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#195019  Szerző: Andris

Ezt a rádiót temetni kell, nagyon sok èvig ez ment ès konkrètan senki nem hallgatta, az összes gatyi fos helyi rádió elverte, na most ez az ember jőtt vissza, nem èrtem mièrt, nem is èrdekel, aki meg ennek tapsol azzal szóba se kell állni, volt egy patika rádió mindenki szerette a hallhatók, a műsórvezetők, meg ugy mindenki (hirdetők) ès akkor jön ez, hagyjuk, mondom el kell engedni....nem kell ragozni, ugy is megmarad, 15 ève is ez volt csak akkor rihanna pon de ripley-el, na ugyan ez megy most is aki.meg nem veszi èszre hülye, akinek ez jó, hülye, èn hazudnèk ha azt mondanám h nem tekeretem ide, de ez addig is tartott mig meghallottam mi megy...
 #195018  Szerző: Andris

p0tyi írta:Úgy látom, elindult a Fly féle Nemzeti Konzultáció is a Rádió 1 DJ-kről...
Mekkora vagy, nevettem, de kb., A top 500 vagy mi van annak nincs semmi èrtelme, ahogy eddig se volt, de hátha 2-3 szám bekerül rotációba :D (nemfog)
 #195015  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta:Úgy látom, elindult a Fly féle Nemzeti Konzultáció is a Rádió 1 DJ-kről...
úgy érted, kezdik megkötni a kezüket zenék alapján?
 #195013  Szerző: p0tyi

Úgy látom, elindult a Fly féle Nemzeti Konzultáció is a Rádió 1 DJ-kről...
 #195012  Szerző: knoskamatee

LG írta:
asr27 írta: 2021.11.22. 12:02
almos629 írta:A Your Love-ért, a Hollywood-ért és a Happiness-ért hatalmas pacsi a zenei szerkesztőnek . :) Ezeket is Sivákék vágták ki ész nélkül pár hónap után. Régebbi zenéket is visszatehetnének pl. Nora En Pure/ Tears In Your Eyes, Marshmello - Friends, Kygo - It ain't me. A 10+ évesek közül pedig mehetnének a régi Sweedish House Maffia, Pitbull számok például.
Nem, nem, ezeket mellőzzék csak! Újdonságok kellenek, nem 5-10 éves, akkoriban rogyásig játszott hulladékok!
Át is lehet kapcsolni a Petőfire, ott ez mind megvan
pontosan! :yes:
én meg örülök, hogy valami mozgolódás van playlist ügyileg. az utóbbi egy hónapban borzasztó mélység volt zeneügyileg. remélem most már kikupálódik. 10 évnél régebbi zenékre ne nyúljanak vissza, viszont az elmúlt 3-5 év No.1 slágereit pörgessék rendesen, hisz ezek bizonyított slágerek, nem harapnak. ;)
 #195010  Szerző: LG

asr27 írta: 2021.11.22. 12:02
almos629 írta:A Your Love-ért, a Hollywood-ért és a Happiness-ért hatalmas pacsi a zenei szerkesztőnek . :) Ezeket is Sivákék vágták ki ész nélkül pár hónap után. Régebbi zenéket is visszatehetnének pl. Nora En Pure/ Tears In Your Eyes, Marshmello - Friends, Kygo - It ain't me. A 10+ évesek közül pedig mehetnének a régi Sweedish House Maffia, Pitbull számok például.
Nem, nem, ezeket mellőzzék csak! Újdonságok kellenek, nem 5-10 éves, akkoriban rogyásig játszott hulladékok!
Át is lehet kapcsolni a Petőfire, ott ez mind megvan
 #195008  Szerző: asr27

#195007  Szerző: almos629

A Your Love-ért, a Hollywood-ért és a Happiness-ért hatalmas pacsi a zenei szerkesztőnek . :) Ezeket is Sivákék vágták ki ész nélkül pár hónap után. Régebbi zenéket is visszatehetnének pl. Nora En Pure/ Tears In Your Eyes, Marshmello - Friends, Kygo - It ain't me. A 10+ évesek közül pedig mehetnének a régi Sweedish House Maffia, Pitbull számok például.
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 1021