RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#195292  Szerző: djlacee

Végre felkerültek a Petőfi Elektrik mixek Soundcloud-ra! :yeah:

https://soundcloud.com/petofielektrik
 #195232  Szerző: p0tyi

shadoe írta: Ma 19 órától magyar zenék mennek. 14 órától is egy órán át. Eddig 16 és 17 óra között volt magyar zenei óra. De ez is változott hétköznap és hétvégén. Ez a barmolás a hétvégi sávval különösen kiakasztó.
Munkanap van.
shadoe írta: 2021.12.11. 19:30 kb. 2 hónapja szenved azzal, hogy találjon már a neten valami értelmes, áttekinthető infot a műsorrendről, napról-napra levezetve. Ha már átalakítunk, a Petőfi az iskolapéldája annak, hogy nem kell ezt csinálni.
Nagyon ideje lenne már a lassan 7 éves Petőfi Live megújításának.
 #195230  Szerző: shadoe

Nem tudom, ki mennyire tudja követni a Petőfi sokadik átalakításának átalakítását, de én feladtam. Ma 19 órától magyar zenék mennek. 14 órától is egy órán át. Eddig 16 és 17 óra között volt magyar zenei óra. De ez is változott hétköznap és hétvégén. Ez a barmolás a hétvégi sávval különösen kiakasztó. Fél év alatt volt itt már új műsor, Így Ni néven, élt pár hónapot, emlékét szívünkben őrizzük, egyik héten magyar számok, másik héten sima rotáció szombat este. A Top 40 is mozgott már összevissza 12, 15 és 17 órási kezdéstől volt itt már minden pár hónap alatt. Ne értsük félre, a zenék és a rotáció jó, de ez a kapkodás, ide-oda tologatás, új műsorok, megszüntetés, ez nekem már nagyon nem tetszik. Az csak hab a tortán, hogy mezei hallgató (mint én), kb. 2 hónapja szenved azzal, hogy találjon már a neten valami értelmes, áttekinthető infot a műsorrendről, napról-napra levezetve. Ha már átalakítunk, a Petőfi az iskolapéldája annak, hogy nem kell ezt csinálni.
 #195177  Szerző: kondalyuk

knoskamatee írta: 2021.12.01. 00:08 az M2 Petőfi - "Magas és Mély" című műsor ismétlése mióta van szerda hajnalban adásban?

még valami: a Médiaklikken nincs fent a Petőfi műsorrácsa.
Az átalakítás óta. Instagram storyban hirdették a tematikus műsorokat, köztük ezt is. Hétfőn Jazz van továbbra is, kedden a hét lemeze, csütörtökön pedig "Válogatott" címmel megy adás Majoros Ritával.
https://petofilive.hu/hirek/cikk/2021/1 ... -radioban/ (azonban ez sem pontos, mert nem decemberben indult a műsor, múlt héten is adásban volt).

Nem teljesen értem, hogy a weboldalra miért nem raknak fel egy átlátható és pontos műsorrendet. Mindenesetre a Vodafone TV műsorújságában és pár weblapon már frissítették, ami alapján átírtam a Wikipédián is:
https://musor.tv/mai/tvmusor/MR2
https://hu.wikipedia.org/wiki/Pet%C5%91 ... %B1sorrend

A Médiaklikken is fent van a műsorrács, de nem jó: https://mediaklikk.hu/petofi/
 #195165  Szerző: p0tyi

Külföldi dalok is megjelentek 19-21 között! :) Oké, nem toplistás slágerek, de már ez is valami. Úgy hallom, a V4 országok zenei újdonságait mutatják be, persze csak nagyon mértékkel. De pl. volt Sting is a napokban :yes:, illetve pár angol nyelvű magyar dal is. Ezzel egy 2016 óta tartó anomália ért véget, ami gyakorlatilag fogyaszthatatlanul töménnyé tette az esti blokkot.

Közben a hétfőn kívül már kedd és szerda éjféltől is vannak tematikus műsorok.
 #195103  Szerző: knoskamatee

az M2 Petőfi - "Magas és Mély" című műsor ismétlése mióta van szerda hajnalban adásban?

még valami: a Médiaklikken nincs fent a Petőfi műsorrácsa.
 #195085  Szerző: knoskamatee

altermanus írta: 2021.11.28. 11:35 ...viccen kívül nekem az a borzalom, a külföldi tü-rüm türürürüm, taram tarararam...
hónapokig kellett szoknom, mire megszerettem ezt a jó kis 'Pepas'-t. utána nincs visszaút. igazi "sláger mums"! :hit:

mire kimenne a fejemből, addigra a R1 is elkezdi játszani és onnan megint nem lesz visszaút. :troll:
 #195066  Szerző: altermanus

moby67 írta: 2021.11.29. 08:22 ,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!" :wailing:

Miért kel minden egyes műsorvezetői megszólalást ezzel kezdeni????????? :question:
Erre van az Új szignálpark!
Ezen a 2016 május 30-i berögződésen-beidegződésen végre túltehetnének :vomit: Nagyon idegesítő!

Ja, kevesebb magyar zenével is ki egyeznék.
Én túl tettem magam rajta, ugyanis van még 9.5 millió magyar akinek ki kell szolgálni az igényét.
Azon sem érdemes rugózni, hogy mennyi az éppen aktuális magyar zene.
 #195065  Szerző: moby67

,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!" :wailing:

Miért kel minden egyes műsorvezetői megszólalást ezzel kezdeni????????? :question:
Erre van az Új szignálpark!
Ezen a 2016 május 30-i berögződésen-beidegződésen végre túltehetnének :vomit: Nagyon idegesítő!

Ja, kevesebb magyar zenével is ki egyeznék.
 #195064  Szerző: altermanus

Zene jó rajt, sok olyan dal van amit más rádiók nem játszanak. Szerintem ez az egyik lényege a közszolgálati rádiónak. Jó nem mondom van rajta néhány külföldi borzalom... :troll: (viccen kívül nekem az a borzalom, a külföldi tü-rüm türürürüm, taram tarararam)
Na jó persze olyan elektronikus zene is kell a fiataloknak, valamelyiket én is szeretem, és benne van a Spotify listámban is.
De lehetne néhány világzene is. Azt nagyon hiányolom, de hát ki vagyok én :S
Nekem a hülye (bocsánat) kérdésekkel van bajom.
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 627