Legalább a top500-ba beszavazott dalokat betennék a rotációba, de még erre sem képesek... Ha ennyit ér nekik a hallgatók szavazata, akkor még nagyobb rejtély, hogy akkor mégis mi alapján állítják össze a rotációt?
zenefalo írta: ↑2021.12.21. 17:22 Úgy gondoltam, hogyha minden nap más Dj van a live mix-ben, friss zenéket is játszanak, de nem így van, a rotáció dalait hallhatjuk, csak más remixben. Látszik, meg van kötve a lemezlovasok keze, mit játszhatnakÉn már egy ideje teljes mértékben kukáztam az R1-et! Az ősz folyamán a live mixet még rendszeresen hallgattam, most már azt sem, pont ezért, mert iszonyatosan unalmas lett.![]()
shadoe írta: ↑2021.12.18. 19:19Van az, csak új időpontban, szombat délelőtt 10-től és vasárnap délután 3-tól.Snake05 írta: ↑2021.12.18. 09:19 A reggelben Király Tamás van, a Balázsék Extra visszakerült 8 és 10 óra közé, a Top50-ben pedig állítólag ismét Attis lesz, remélem, ezúttal kevesebb bulvárral.Nekem úgy tűnik, a Top 50 nyugdíjba ment egy időre... 3 hete semmi. Mondjuk erre a playlistre minek.