shadoe írta:ha valóban így van és a Petőfiről kieső mainstream dalok is megjelennek, akkor visszanyertek egy hallgatót.Beci45 írta: ↑2022.01.04. 19:38 Újdonságok továbbra sincsenek, viszont változatosabb lett a rotáció. Ma ment például Orishas- Represent Cuba, Pussy Cat Dolls- Hush Hush.Ezt ma én is észrevettem. Ment pl. egy Enrique Iglesias, egy Alan Walker, egy Avicii és egy Jonas Brothers, amiket én itt már régen hallottam. A Petőfi topicban már kifejtettem, hogy a R1-et én el tudom képzelni egy sima recurrent rádiónak is, de akkor így (valamint recurrent nálam nem egyenlő Amy McDonald). Értékelem, hogy a Say So és az Unstoppable most már elviselhető gyakorisággal megy, úgyhogy nyugodtan szedjenek elő ritkábban hallott zenéket, és szíveskedjenek a Petőfin kiselejtezett mainstream formatba illő számokat végre rotációba tenni. A Silk Sonic, Swedish House Mafia, Ed Sheeran (Shivers!), Shawn Mendes, JP Cooper, Milky Chance vagy Purple Disco Machine (nyilván nem a Hypnotized...) 2021-es zenéibe nyilván nem halna bele a rádió, és nem pártolna át a hallgatóság a Dankó Rádióhoz.

szépen csiszolódik, amit a Retroról is elmondhatok. hajrá!

Tuner: Sony STR-AV370 & Siemens RH-300
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)