Szerintem a Rádió1-et mostantól úgy érdemes kezelni, hogy a 35+ korosztálynak szól. A szlogenben lévő "mai" kifejezést pedig simán csak nem kell komolyan venni. Bár ha a Retrohoz hasonlítjuk, akkor valamennyire tényleg "mai" a zenei kínálata. Egyébként a 2009-es arculatváltáskor ezt már egyszer meglépték, kár volt 2016-ban újra egy "fiatalosabb" kiadással újraindulni.
Egyébként szerintem teljesen érthető, furcsa állapot volt, hogy a 40-50 éves Balázsék a 30-40-50-es korosztálybeli hallgatóikkal a nyakukba kapták a néhány hetes topslágereket a Sivák-érában (meg előtte pár évig hasonlóan, csak némi késleltetéssel). El is húztak délelőtt 10-12 körül más rádióra. Gyakran pont a Titusz-féle Petőfire.
Egyébként szerintem teljesen érthető, furcsa állapot volt, hogy a 40-50 éves Balázsék a 30-40-50-es korosztálybeli hallgatóikkal a nyakukba kapták a néhány hetes topslágereket a Sivák-érában (meg előtte pár évig hasonlóan, csak némi késleltetéssel). El is húztak délelőtt 10-12 körül más rádióra. Gyakran pont a Titusz-féle Petőfire.