RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#195785  Szerző: p0tyi

A Boldog Óra azért van, hogy az a maradék néhány hallgató is Lölő rádióira kapcsoljon, ugye?

Vagy csak engem nem tesz boldoggá ez a sok ótvar zene? Mindig előfeltevések nélkül futok neki, mert vannak jó magyar zenék, de aztán 10 perc után már csak a kúl szignálok miatt maradok, 20 perc elteltével meg megállapítom, hogy ehhez az egészhez túl rövid az élet…
 #195782  Szerző: kondalyuk

noartist írta: 2022.01.21. 14:00 Készültek új, egészen friss-ropogós music menük.
Igen, ezért piros pont! Mondjuk nem értem, miért nem a sweeperek között vannak és miért kitöltőnek az óra végén? :mellow:

És fekete pont, hogy hétköznap nappal már megint a tuc-tuc bed megy. Lassan 6 éve hallgatjuk MINDEN EGYES MEGSZÓLALÁSNÁL. Már nem illik az arculathoz és borzasztóan idegesítő. Vagy ezt is Ákos gyártotta, azért ragaszkodnak hozzá?
noartist írta: 2022.01.24. 10:46 Máris visszatért a tavaly nyáron már (nagyon helyesen) rongyosra játszott Pendulum - Come Alive.
Kíváncsi leszek, egyszeri alkalom, vagy visszaszivárog recurrentként ilyen hamar. Referenciaként kezelem. :D
Én nem vettem észre, hogy a Pendulum vagy a Royal Blood eltűnt volna, csak napi 3 helyett kb. 2-3 naponta megy már csak.
noartist írta: 2022.01.20. 10:48 Valaki szólhatott, hogy a The Anahit - Messages című számával kezdeni kéne valamit, mert napközben nem annyira oké eredetiben játszani. :D Most hallom először cenzúrázva.
Ezt a lépést is érdekesnek tartom, hisz bár magyar zenekar, de angolul énekelnek. Az új, nemrég készült music menüben viszont a cenzúrázatlan verzió megy. Ahogy Lil Nas X - That's what I want esetében a power intrós változatnál az album verzió szól, nincs cenzúrázva, de ha óra elején van, powerintró nélkül, az a clean version...Miért? Ilyenekre oda lehetne figyelni.
 #195781  Szerző: galacus965

p0tyi írta: 2022.01.24. 22:52 Nekem az a véleményem, hogy miközben a Petőfi szélsebesen száguld és túl gyorsan cserélgeti a rotációt, addig a Rádió 1 belassult és megragadt a közelmúltban. Így aztán nyílik az olló, és a kettő közti "ideális", CHR zenei világ kimarad a rádiós piacról, megint.
Majd Szerintem A 96.4 Base FM Fogja behozni azt amit a rádió1nek nem sikerült
 #195780  Szerző: p0tyi

Nekem az a véleményem, hogy miközben a Petőfi szélsebesen száguld és túl gyorsan cserélgeti a rotációt, addig a Rádió 1 belassult és megragadt a közelmúltban. Így aztán nyílik az olló, és a kettő közti "ideális", CHR zenei világ kimarad a rádiós piacról, megint.
 #195779  Szerző: djlacee

shadoe írta: 2022.01.24. 20:49
noartist írta: 2022.01.24. 10:46 Máris visszatért a tavaly nyáron már (nagyon helyesen) rongyosra játszott Pendulum - Come Alive.

Kíváncsi leszek, egyszeri alkalom, vagy visszaszivárog recurrentként ilyen hamar. Referenciaként kezelem. :D
Én pár hete elkaptam már a Come Alive-ot. De már a Royal Blood is szól újra. Nekem amúgy az a teljes nyári repertoár hiányzik, a One OK Rock, Alice Merton, Paul McCartney/Dominic Fike, Kat Cunning, Don Diablo/Camp Kubrick, a Twenty One Pilots, Zoe Wees, Ella Henderson és Silk Sonic számok, stb.
És persze a Gérvágó
 #195777  Szerző: shadoe

Én pár hete elkaptam már a Come Alive-ot. De már a Royal Blood is szól újra. Nekem amúgy az a teljes nyári repertoár hiányzik, a One OK Rock, Alice Merton, Paul McCartney/Dominic Fike, Kat Cunning, Don Diablo/Camp Kubrick, a Twenty One Pilots, Zoe Wees, Ella Henderson és Silk Sonic számok, stb.
 #195770  Szerző: noartist

Máris visszatért a tavaly nyáron már (nagyon helyesen) rongyosra játszott Pendulum - Come Alive.

#195760  Szerző: egon2

p0tyi írta: 2022.01.20. 12:17 Hallani olyan ötletet is, hogy privatizálják áprilisig és MTVA-tól független, kereskedelmi rádióként megy majd tovább. Egy gyors törvénymódosítás kivételével minden adott hozzá.
[/quote
Ahhoz azért a médiatörvényt is gyorsan módosítani kellene mert a Petőfi Rádió jelenleg közszolgálati rádió.
Bár ha eladnák lenne ismét 2 országos kereskedelmi rádió.
Ugye az egyik a Retro de ha Rádió 1 is országos akkor 3 országos kereskedelmi rádió lenne.
 #195739  Szerző: noartist

Készültek új, egészen friss-ropogós music menük.
 #195730  Szerző: JuVi

Valami készül Petőfi Média néven is, Horváth Gergely (volt főszerkesztő) az ügyvezetője, és a tulajdonosa a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt.
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 627