Dani írta: ↑2022.01.30. 15:11 Vajon ez a rádió konkurenciát fog jelenteni a Rádió1-nek?Nem.
Dani írta: ↑2022.01.27. 22:26Főleg úgy, hogy a Music JÁTSZOTT R&B-hez köthető zenéket (Drake, Khalid, stb.)
Szerintem Music vagy Roxy pótlék rádió kellett volna, hogy létrejöjjön erre a frekvenciára
tomee írta: ↑2022.01.27. 22:00 Nem tudom egyébként, hogy eddig kinek mi a benyomása túl azon, hogy érdekes és formabontó a koncepció, de én még egy nap hallgatás után is nehezen értem, hogy milyen kutatás, felmérés vagy igény alapján lett pályázat erre kiírva, és mi hívta életre ezt a rádiót így ebben a formában.Szerintem Music vagy Roxy pótlék rádió kellett volna, hogy létrejöjjön erre a frekvenciára, arra nagyobb igény lenne, 24 órában tényleg sok egyféle zenei stílust játszani. Bár lehet, hogy kis idő múlva fognak módosítani majd a zenei kínálaton.
Nyílván sokan kedvelik ezt a műfajt, nem állítom, hogy én se hallgatom meg, de soha nem éreztem úgy, hogy heti 2 óra Revolution mixen túl ebben van nagyobb potenciál, mert ez így ebben a mennyiségben baromira tömény 0-24-órában, főleg ismerve a hozzáállást, hogy mostantól kezdve kb. autopilot üzemmódban fog menni a Best-hez meg a Rock-hoz hasonlóan.
galacus965 írta: ↑2022.01.27. 14:23 Őszintén Szóval Nagyjából Tele van az FM Sáv Budapesten akkor már csak a Budapest FM 98.0-ra Kell Várni azt még pályáztatjákOtt valami pereskedés van éppen, ha jól tudom. Az egyik, a frekvenciapályázatból kizárt rádió és az NMHH között, azért nem indult még el ott semmi.